Máára v Kanadě – LONGBOARD :)

longboard3.jpg
Seriál o Whistleru stále pokračuje… Tentokrát se podíváme na další super zábavu – longboard. více inside…

Takže biková sezona skončila, lanovky nejezděj a sníh je jen na vrcholcích. co ted? Krom vychytanýho bikeparku tu další hustá věc je velká síť asfaltovejch trailů. Podel každý silnice tady plus nespočet dalších trailů po lesích, parcích…. V heslu "Share the trail" se tu proháněj cyklisté, bruslaři a hlavně longboardysti. Kvalitní povrch, super kopečky a neuvěřitelná protkanost sítě dělá právě z longoardu nejlepší dopravní prostředek na léto a další teplé měsíce.

longboard.jpg

Vzhledem k tomu, že u mě mod práce ještě nebyl plně aktivován, strávil sem posledních pár slunečních dní právě na longboardu s Šichmanem a Pe´tanem, kteří to tu maj nejen řádně najetý, ale i suprově poradili jak na to. Díky kluci!! Stál sem na tom poprvé a hned po prvnim odpoledni mám jasno, tohle si musim koupit. Longboard je původní kanadskej sport, začli stim týpci ve Vancouveru, kde maj dodnes shop. Proto neni divu že je to tu tak populární. Krom toho že je to peckovej dopravní prostředek je to předevšim super zábava a na dosti zdejších kopcích adrenalin. Ale dost bylo keců, více najdete ve videu:)

 longboard-2.jpg

Pozdrav všem:)
Maara

link na stažení

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

3 komentářů pod “Máára v Kanadě – LONGBOARD :)”

  1. perry

    Ha, ty vole, Šichy. Svět je malej…

  2. Jr.

    Nechtěl bys už začít makat, vole? :D těmhla vyčilinejma videama si v čechách kamarády neuděláš :D
    Né, pecka!

  3. Tygr

    o vejkendu do Whistleru dorazil na roční “dofču” kámoš Pecan Kopuletej s dalšíma třema lidma… tak vás tam teť bude dobrá CZ grupe…

Komentář: