BeachBitch Sandwich thermo socks

black_shadow.jpgHele, mám tu fakt pecičku – nové vysoce funkční ponožky – vyjímečné tím, že na rozdíl od ostatních funkčních ponožek neobsahují jen zlomek funkčních materiálů, ale 100%! A ještě jdou od plážový děfky.

Jsou dost vysoké na to, aby posloužily jako spodní vrstva pod chrániče holení a kotníku při ježdění na biku a zároveň ne tak vysoké, aby se nedalypoužít na backcountry, nebo běžné nošení. Chodidlo, pata a prsty jsou
vypleteny silnější odolnou vrstvou, aby se prodloužila životnost ponožek na těchto nejvíce namáhaných místech. Na nártu jsou odvětrávací panely, kterépomáhají dýchání kůže a díky minimalistickému designu v nich nebudete vypadat jako šašci z filmu o budoucnosti :)

Díky použitým vláknům, které v dnešním světě patří mezi ty nejlepší, budou
to nejpříjemnější co jste kdy na nohách nosili:

80% CoolmaxR: Čtyřkanálové vlákno, které je vyvinuté pro dokonalý odvod potu a vlhkosti, aby tak udržovalo kůži v suchu a optimální teplotě. CoolmaxRschne až 5x rychleji než bavlna.

16% Polypropylén Ag+: polypropylén obsahující ionty stříbra, kterézneškodňují enzymy a efektivně likvidují jakékoliv bakterie. Bakterie a jejich exkrementy jsou původce veškerého zápachu, tím je řečeno vše.

4% LycraR: tato vlákna zajišťují vysokou elasticitu ponožky a tím se ponožka dokáže dokonale přizpůsobit tvaru nohy, neposouvá se po ní a i po praní držísvůj tvar a velikost.


Balení obsahuje dvojici blondýnek (1 bílý pár) mezi čtveřicí černochů (2
černé páry).

Velikosti Jsou dvě, které pokrývají 95% populace:

US7-10

US10-13

Maloobchodní cena je 490,-kč za balík s těmito 3mi páry.

back_shadow.jpg

front_shadow.jpg

white_shadow.jpg

black_shadow.jpg

3 komentářů pod “BeachBitch Sandwich thermo socks”

  1. cartman

    Pokrývám 5% populace, který ty ponožky budou velký :D

  2. KINGlibot

    Bombička, nosim čtvrtej den po sobě, noha se nepotí, nesmrděj, nejlepší ponožky, co jsem kdy měl!

  3. Maaca

    4. den po sobě? Testuješ zmíněné Ionty stříbra? Dej vědět po kolika dnech konečně začnou smrdět :D:D

Komentář: