Slunovrat

magic_gotka_oslava_slunovratu.jpgAhoj lidi, takže se nám blížej ty Vánoce, ale mě víc než narození Ježíše fascinuje jiný datum.

Je to slunovrat, a k tou jsem tedy vytvořil akci…jsem rád hostitelem.

Takže Se slaví ty vánoce, ale mnohem větší důvod k oslavě, je dle mě datum 21.12, kdy se začnou opět prodlužovat dny a léto se blížit. Moc lidí tenhle svátek neslaví, ale pro mě je spolu s nejdelším dnem v roce dycky důvodem k tomu, něco vymyslet. Takže jsme dali do kupy takovou ojedinělou pohodovou akcičku.

magic_gotka_oslava_slunovratu.jpg

Dne 21.12 což je středa, po práci, tzn v 19h bude sraz u mě v lese, na pozemku kousek od Tábora, kde mám Maringotku. Natáhneme lajnu, osvětlíme to pochodněma, v sobotu jsme s Frantou připravili mnoho dřeva na velkej oheň a samo roztopím kamna v Magic-gotce. S Tetou plánujeme samo taky fireshow, teda jestli mi ruka bude ještě sloužit, a taky budem vařit svařák v megahrnci, aby teplo bylo.

Grill pojede a sníh snad bude padat. Polajnujeme, popijeme, a pro ty, kdo jim bude fakt zima, je tam zázemí v teple Maringotky. V noci až bude fakt zima, projekce nějakých ski-snb videjek, pro lidi co budou zůstávat přes noc, když na to bude chuť. Plánujem tam zůstat do druhého dne, (já tam teda jsem každej den) a pokud by jste chtěli, vezměte si spacáky a károšky – pro 6 – 7 lidí na spaní tam není problém. Ráno vykopávám posledního člověka z gotky v 1Oh, i my musíme pracovat.. Odjezd je samo možný kdykoliv.

Mapu kde to je, aby jste to našli, vám pošlu až na maily – veřejně místo publikovat nechci, je to jen pro lidi, kteří fakt přijedou.

Co sebou - Teplý spodní prádlo, haha. Flašku červeného a koření na svařák jakžto vstupné. Prosím vemte si sebou nějakou vodu na pití, žádná tam neteče. O zbytek se postarám…

Jste zvaní všichni, jen prosím o potvrzení kolik lidí tam bude spát – nyní jsme dva, takže zbývá cca 5 míst.

A to je vše. Těším(e) se na vás, lidičkové.

Mar in Gotka.

a pár fotek pro představu…

mar_in_god_ka-91.JPG 

 mar_in_god_ka-99.JPG

mar_in_god_ka-105.JPGmar_in_god_ka-82.JPG

 mar_in_god_ka-24.JPG

5 komentářů pod “Slunovrat”

  1. Wlk

    In Marin Got we trust :-)

  2. MENUARAK / LIBOR

    tak to jsem prosrál pane hrábě ;-)

  3. Čárys

    A bylo to prostě nádherný.
    Od 19h hořel obrovskej oheň, dělal se horkej svařák a do půlnoci jsme seděli venku, sníh se snášel a bylo prostě nejlíp.

    Spát jsem šel celkem dost…dost…ovíněnej : )

  4. maloun

    ..závist..! :-))

  5. Šarýk

    Krásné pán Čárys, velmi útulné..To jste tam spokojen, že? Zdravíme pá

Komentář: