Toulcovy Maštale

ttt1.jpgToulcovy maštale jste již mohli zahlédnou na chvilku ve videu od J.F. , ale tuhle interesantní lokaci tu máme ještě jednou – opět z řídítek. Klik na více akce !

To mi takhle přistálo najednou na mailu…otvírám, čtu si text, že když teď mám ted ty ruce v prdeli, jestli nechci nějakej materiál. Jasně že chci !
Takže veliké díky patří Kubovi za rychlej a kvalitní materiál, a videjko je tady :

Toulcovy Maštale

Link na video, speciálně pro Duchnu :)

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

13 komentářů pod “Toulcovy Maštale”

  1. Los Tomanos

    Pěkný video, líbí…

  2. Pepan

    Čau čau,
    mohl bych někoho poprosit, jestli by sem nemohl dát link na mapu, kde by bylo přesně označeno, kde to je…. Díky moc Pepek

  3. Šárka

    Nejsou to Toulovcovy Maštale? Video super, takový ježdění já ráda.

  4. Duchna

    Hm link na video už jsem viděl o pár dní dřív :D
    http://www.bikeandride.cz/2012/01/toulovcovy-mastale-podzim-2011-video/
    Ale v poho biková okurkovka jede….

  5. WARPS

    PEPAN: Jezdime do Zrnetina na chalupu :)-. Takze zde zaparkuj a pokracuj dale , prvni odbocka asi po 450 m doprava :) a jsi tam :))) 49°48’24.170″N, 16°9’6.496″E

  6. robin_tattoomaster

    pekny. podobny jako Moravsky Kras :)

  7. Kuba

    Ještě jednou díky za uveřejnění.
    Na B&R je teda taky, omlouvám se, pokud je to problém. Poslal jsem link na dva své oblíbené weby a ani nečekal, že se někde reálně objeví.

    Pepan: Tohle je takové to hlavní z Maštalí. V podstatě z vesnice Budislav po žluté přes Liščí díry a na následném rozcestí doleva po červené.

  8. Jr.

    Moc pěkné video. Mám dotaz. Ten pohyb kamery se zdá být jak uměle vytvořenej…má v tom prsty někdo za kamerou, nebo je to nějaká dodatečná úprava? :)

  9. JFtryall

    Yess, co zaber to hodne vzpominek. :-) Pekny video, tesim se na jaro strasne!!!

  10. čibrut turbo turbič

    Jr.: “pohyb kamery” je rozhodně dodatečně vytvořen při střihu. A mě tam teda ve většině případů vůbec nesedí. Ono používat zoomování videa je docela ošemetná záležitost a ne vždycky to dopadne dobře :)

  11. dr.zack

    Neni to pohyb kamery ale jenom transfokace(zoom)…pravdepodobne dodelana postprodukcne…je to neprirozeny…

  12. perry

    Tohle video tu mělo bejt před čtvrt rokem a já bych zaplesal. Teď v zimnim módu si to patřičně neužiju. Ale líbí se mi, jak je to udělaný. Ten “zoom” je fajn. Liší se to tim od všech ostatních videí, kdy se člověk točí sám a kamera se nepohne. Dobrej nápad.

  13. Jr.

    Mě to příjde jako dobrý oživení obrazu :) jasně, nedával bych to asi do všech scén, ale i tak lepší než 100% statický selfmade videa…

Komentář: