Dovolená – kam, Dědku raď ?

otaznik4.jpgTakže jsem měl s Jandym domluvený, že to za mě vezme v lednu na deset dní v práci. Je to kluk šikovnej a zkoušky udělal v předstihu. Ale jsem v rekonvalescenci, takže pro mě vznikla velká otázka – K.A.M.
No, tak sem si to hodil na papír.

Možnosti byly – S Petrem na Tenerife. Petr měl chuť, všechno by šlo. Bohužel spostupující necitlivostí pravé ruky jsem dostal zákaz na kolo – na těch řídítkách ty nervy utlačuju fest. Takže Tenerife padlo už v prosinci.

Dál mi volal Kamil Tatarkovič, aby jsme spáchali něco…ale nevěděli jsme co. Smrdělo to exotikou, ale ze stejnýho důvpdu jsem to musel zrušit. Co dál.

Mohl jsem strávit 1O dní v Rakousku u známý a prosnowboardovat a prohikovat vše co říše nabízí s tím nejlepším guidem ženského pohlaví co by si mohl člověk přát. Bohužel si zlomila ručku, takže to minulet tejden taky padlo.

Hm, začalo se mi to poněkud dramatizovat. Možnost byla taky samo zrušit volno a jít do práce, ale jandy potřebuje vydělat peníze na naftu a to mu nemohu udělat. Takže bábo raď.

Takže jsem se včera večer sebral, sbalil si pár blbostí a plavky a ploutve, za pár kaček koupil letenku a dneska touhle dobou jsem už někde nad středozemním mořem v letadle směr Dahab..

 blue-hole-national-park-1.jpg

Klasická sociální párty a tejden freedivingu na nejznámější lokalitě světa může začít.:)

Nu, a proto se teď na tejden odmlčíme. Nastavný jsou články na po – st – pá (rozhovory Kissak, D.Kvapil a vídeo) a já se snad nějak vrátím. A to by bylo, aby jsme nepřivezli tunu kvalitního matroše. Ahoj všichni tady.
Více spontálních akcí všem !!!

Související odkazy s Dahabem jsou zde :
Blue Hole climbing
Blue hole the Arch

7 komentářů pod “Dovolená – kam, Dědku raď ?”

  1. drzor

    tak si to tam užij dědku : )

  2. Vlčák

    4:Carys: Ja myslel, ze se drzis pravidla http://www.nemamepenize.wz.cz a ono je to asi jinak http://www.mamepenize.cz

    Tak peknou dovolenou.

  3. baboon

    Dahab? Dal ses na windsurf?:)

  4. Lugio

    Rilassati e credi al Vangelo,boss.
    ci vediamo ad aprile a Monínatta.

  5. Krotitel

    Jestli to podplaveš tak jsi King!!

  6. Roman

    Užij si to, ale jsi vůl. Říkal jsem ti, že ta ruka nebude jen o bolesti, ale časem ztratíš cit a pak i sílu. Koukej zajet do Vysokého nad Jizerou, mě tam dali dohromady za 2měsíce.

  7. vtch

    Akorát, že ta fotka není Blue Hole v Dahabu… :) Ale to už jsi asi zjistil :D

Komentář: