When you are alone…vol.2

fb79d7e402c2e26f5eccbb2690814d8a.jpgTak si občas každej řekne – šel bych na kolo, ale samotnýmu se mi nechce. Šel bych plavat, nejde někdo ? Šel bych todle, tamto, ale jsem tak sám… Já mám další sport kterej mužu dělat sám ! Což znamená v době, kdy ten tvůj největší kámoš může vždycky. Chápeš to ? Prostě ten Druhý může vždy, kdy můžeš ty.

A k potápění jsem přidal lezení.
Sám.
A jde to ! : )
Inside.
Co dodat. Legranda uvnitř.
Link na video "When you are alone – nr.1."

a link na stažení hýr.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

10 komentářů pod “When you are alone…vol.2”

  1. Pedro

    Na kolo sám du rád a často, ale lezení sám je už moc velká liga. To máš na úvazku takový to udělátko, co teď nevim jak se jmenuje, který pustí lano jenom jednim směrem?

  2. Sarin

    Dulezity predpokladem je mit kvalitni manikuru :).

  3. Metro

    Na jištění shora je dobrý na konec lana něco zavěsit. Blokant se na napnutém laně posunuje nahoru sám. A když už jsi navázal lano přes jedinou smyci, moh sis tam dát aspoň dvě šroubovice zámkem proti sobě. V Údolí je ale stejně nejlepší na osamělé lezení bouldering. Je ale pravda, že s bouldermatkou by se ti asi blbě jelo na kole.

  4. krišák

    Petzl grigri2?

  5. Čárys

    Manikůra je nejdůležitější ! :)

    4: Krišák : yes !
    4: Metro : Jo, už mi to řikal Franta, že na to mám dole zavázat batoh…a bouldering mě nebaví, cesty o 5 ti krocích jsou vesměs o šlachách, který už tak nemám dobrý. Já si radši zalezu někam…i když jen kousíček nahoru.

  6. Blacky

    používal jsem pro podobný srandy petzl jumar ascension. Sice je s tím trochu voser a není to vhodný pokud máš jenom sedák, ale jak píšeš, když chceš lízt sám, jde jen o to vymyslet jak. Dole jsem na lano přivázal batoh, jinak se musí lano protahovat ze začátku ručně – to i u grigri myslím.

  7. kuba

    Pro tohle je přímo dělanej od Petzla Croll, jde použít čistě jen se sedákem a jde nasadit i třeba v půlce lana a nemusí se nijak protahovat.

  8. kuba

    Ale asi nejideálnější pro takové použítí je tohle http://www.vertical.cz/cs/katalog-zbozi/asap_12-369/, dovolí pohyb nahoru i dolů a při prudším tahu směrem dolů se blokuje. Což je dobrý, že si člověk neodsedne tak jednoduše jako u GriGri, Basica bo u Crolla:) Jen ta cena…

  9. kuba

    Hm vlezla mi tam čárka, pardon http://www.vertical.cz/cs/katalog-zbozi/asap_12-369/

  10. Filip

    Pořád jsem jen koukal a koukal, až teď jsem se konečně rozhoupal, že taky něco natočím.
    http://filip.drbohlav.cz/?p=47
    Děkuju za inspiraci! :)

Komentář: