Přestěhování – fotostory

g6

Tak jsem se přestěhoval…je fajn bejt konečně doma, hurá ! Pár fotek je vevnitř – už mi ten les fakt chyběl, po všem tom písku a řevu oušnu…
Nejdřív jsem našlapal do obytnaka všechno, co jsem před čtyřma měsícema z gotky vyklidil… Kára byla full.

ČOveče, když vylezeš ven, je to jak kdybys nikdy neodjel…
Ty barvy a ten les, ach jo…srdeční záležitost.


První otevření…vypadá to dobře. Díky všem co odsud měli klíče, jezdili mi větrat, zahřívali mi postel a bojovali s mravencema – dobrá práce, je jak nová.

Převlíknout postel…zamýst…umejt dřez…hm, a je to ready.

retro :)

Vyvětrat a…

Připravit dříví na večer, přijedou kumpání…


Odjet se zapotápět. Cikání měli obyčejně jednoho koně. Já jich mám 10 : ) Japonskejch…

Usušit neopreny, načnout víno, rozdělat oheň…


Afterpárty v noční maringotce…

A ráno…tě takhle vítá sluníčko…vevnitř…přesnídávkový vitráže v akci…

a venku. Přroda v akci…


A to je vlastně všechno. Je tam božsky. A já jsem vlastně rád, že jsem doma. Protože u mě doma to vypadá takhle :

V lese je prostě dobře…
Aloha – Čárys

29 komentářů pod “Přestěhování – fotostory”

  1. Carlos

    Super. Bude i nějaká rekapitulace z Portugal? Třeba jako topení? A topení teď o víkendu? :-) Já vím, jsem náročný čtenář :)))

  2. Márty

    Záávist !! :)

  3. Dan

    Tak ten Slabochuv domecek to je teda megastory! Uplne jsem to zhltnul :-D Klobouk duuuuule to je masochisticky dilo…ale musi to byt nadhera, kdyz si tam pak clovek po tisici dni driny sedne na gauc a da si kafe…

  4. čibrut turbo turbič

    móc hezký, jenom dlouho marně přemejšlím, kdy jsem naposled viděl nějakou “nefrikulínskou” fotku co neprolezla Instagramem (či co to máš Martine za fotoprznidlo ;))

  5. KOLOhnatbriza

    Tak ty elasťáky ale nejsou málo :) Kdysi jsem měl něco podobnýho,ale v tyrkysový.

    čibrut:viděl bych to spíš na pixlromatic :)

  6. Čárys

    4: Turbič : ) Jo, jak píše Kolohnát. Przním je, przním, ony z toho goučka jsou fakt špatný a mě nejede fotokrám, poslední dobou – odešel mi v Porto komp – takže prostě tak… Mít tak foťák jak andy, ani bych na to nepomyslel….ale Goučko…je špatný.

  7. Čárys

    4: carlos : Asi ano, asi se na to vrhnu, jen co začne pršet : )
    Jen co dodělám Chainless race.
    Jen co doladím věci kolem Whip Contestu.
    Jen co dodělám DPH.
    Jen co otupím tak, že nebudu brečet u každé fotky…jen co si tu trochu zvyknu…vydrž mi, prosím.

    A víkend v Cerekvi ?
    Tréning “hloubek” a nový techniky vyrovnávání mějch zasyflenejch uší…prostě to byla spíš FREEDIVE práce, než zábava. I když pak už jsem se i bavil, neřikám nic.

    Blíží se kurz, je třeba to tam ještě našlapat. Teď mě napadá, musím ušít bójku, kurva !
    Bože, co mám dělat dřív, nevím.
    Nemuže mi někdo s něčím pomoct ?

  8. Cosmo

    draku, máš to hezké, budu tě muset navštívit:-)

  9. Pavel (kachna-crew)

    Na kdy se plánuje Chainless?

  10. Čárys

    info vyjde pozejtří.
    Ale bude 13 – 14 říjen…

  11. Honzáno

    hoooj, vitej doma.
    hele kdes sehnal ty elastaky potrebuju s brachou neco podobnyho na lezeni:D sou uplne nejvic

  12. Čárys

    Hochu, to už asi neseženeš. Mám celej kompletek – je to Horsefeathers spodní prádlo, jakože má bejt funkční. Nefunguje to sice vůbec, ale zase si za super exota, čum : http://720.cz/wp-content/dubne0-falll-4.jpg

  13. Michal

    vítej pane,moc mě bavíš a ty elasťáky to je moc :)

  14. Dita

    Máš krásnej domeček. :)

  15. Carlos

    Čárys: O uších mi nemluv…s tím mám problém furt (s bordelem v nich). Chodím kvůli tomu k ušnímu na výplachy jak pitomec. Kdybych si to byl alespoň schopen udělat sám. S reportem držííím :)

  16. vlx

    To nejsou elastaky, uz jste videli tak plandave elastaky? To je Carysovo pyzamo, ktere je liny sundavat, tak prohlasuje, ze to je funkcni pradlo ))
    Hele, Carys, tobe pomuzu vzdycky… ja za tebe vemu odpocinek a spanek, budu se valet a ty tim padem nemusis odpocivat a stihnes vsechno :-D

  17. vlx

    I kdyz .. ty vlastne neodpocivas a nespis.. tak nic, no, chtel jsem pomoct ))

  18. červenýdrak

    Nejdřív vítej doma brácho a ohledně podvlíkaček,kdysi jsem si je u Čáryse koupil a na lyžovačku,ale prdka mě vnich studí tak jako tak,ale když zkončíš,sundáš vršek a stímhle můžeš po hotelu honit parádu :-).Moje rodina potom dělá,že mě nikdy neviděli,netuším proč,viď Čárys ??

  19. Honzáno

    no to je totální nářez:D

  20. Čárys

    4: Carlos : já mám spíš nějakej psychickej problém, asi. Eustachovky průchodný krásně, jednu nosní přepážku lehce zúženou, ale nic dramatickýho…

    No nevím, tak ladím, hehe : )

    JalaNeti jedu každej den. Ta pomáhá, a dost…

  21. spykw

    Kámo – byla to prdel tě potkat při tvým průletu Prahou na Jižní spojce… tý obytný dodž, já obytný dodž… :-) žít se musí naplno a do plnejch! :-)

  22. menurak

    do plnejch!!!!!!!

  23. Faith

    Mas to tam krasny :)

  24. Verča

    Naprosto dokonalé!!! Pěkně zařízeno a v krásném prostředí! :) Je krásné vidět, že si člověk dokáže udělat luxus z maličkosti a může mít radost ze své práce :) Já bych si chtěla pořídit maringotku teď na jaře , ale obávám se, že budu mít problém v zařizování. Jsem mladá holka s málem peněz a žádnými zkušenostmi s mužskými prácemi. Kdyby byla jakákoli rada, tak budu jen ráda, nedokáži si ani představit, na kolik by mne mohlo vyjít vnitřní obložení (dřevěné), ani zateplení :) Jakákoli rada k čemukoli pomůže :) Děkuji :)

  25. Čárys

    Ahoj Verčo, posílám ti sem všechny linky na články o přestavbě maringotky, který jsem vytvrořil…

    2011 – Začátek – “Cesta z města” : http://720.cz/?p=14167
    2011 – zima – “Jak se žije v zimě” : http://720.cz/?p=14367
    2012 – zima – “Cesta domů” (video) : http://720.cz/?p=14422
    2012 – Jaro – “jak šel jarní čas” : http://720.cz/?p=14686
    2012 – podzim – “přestěhování” : http://720.cz/?p=15272
    2012 – podzim – “Jak jsem vypimpil podzim” : http://720.cz/?p=17434

    To je zatím vše, snad tam najdeš nějaký použitelný informace, v tom překladu ztracené…

    Ad vnitřek – palubky (baumax) i když já bych snad spíš volil OSB desky, mě přijdou levnější a snad i hezčí, pro příště…
    a polystyren (taky baumax) ale ten se dá sehnat kdekoliv, na smetaku, zadarmo. Ostatně dřevo myslím taky, stačí se jen ptát.

    Ad nábytek, atd – NIC NEKUPUJ !!! Já si vše vytvořil s pomocí Vlka sám, stačí dřevo, a toho je všude tuna. Kdybys potřebovala, mám ještě nějaký starý trámy, a nějaký prkna, mohu poskytnout (pro podobně postiženého člověka jako jsem já) ZDARMO. A pak je mnoho věcí co roste v lese, to se taky dá, řízneš tady, a tam, stoleček, polička, vše je na světě…

    Neobejdeš se asi bez aku vrtačky, a asi pily. (staří i obyč, akorát se nadřeš) a kladivo, hřebíky a nůž.

    Kdyby cokoliv, pomohu radou, rád.
    Kdybys to nezvládala, hm, tak snad pár mejch známejch by i snad pomohlo, jsi-li z regionu. Nebo já…jestli mě teda chytneš..

    Kdyby cokoliv, piš.
    Ps : Zateplení – polystyren ok, akorát se připrav, že to uplně super nefunguje – a akumulace maringotky stran tepla je víc než špatná. Já to řeším kameny který nahřívám ve velkejch hrncích, pak šamotovejma cihlama, kolem kamen rozestavěnejma…atd.

  26. Verča

    Děkuji moc za poskytnuté rady :) Já bych to i chtěla udělat z věcí co se naskytnou i nábytek bych ráda udělala sama, jen se přiučit :) Ráda se poradím, až se to bude uskutečňovati, za to moc děkuji :) Já jsem od Pardubic a jen sháním nějaký kousek pozemku v městečku, kde zatím jsem, ale jen do podnájmu, přeci jen ta chudá studentka a s výhodou převozné maringotky bych ani nemusela řešit, kde si tu maringotku dám teď :) Ale budu muset hodně řešit i koupelnu, ale miny vany a levné Wc naštěstí člověk sežene :) ráda se časem ozvu, vždy se ráda poradím s někým kdo má nějaké zkušenosti :) Zatím se měj pěkně :)

  27. Verča

    Páááni! :) Když jsem si vše přečetla a podívala na všechny ty dokonalé fotky, tak opravdu velká závist, ale přejícná :) Je to naprosto neuvěřitelné vidět, jak takto mohou lidé žít, když většina lidí by to asi opravdu nepřežila ( většina všech co znám ) :D A moc se mi i líbí to posezení u ohniště, houpací síť je taky úžasné odpočinkové místečko :) a úžasné také jakoby veranda, člověk vyjde z malé maringotky, ale jakoby to bydlení pokračovalo dál a dál! :) Je to prostě něco neuvěřitelně krásného takto žít a lehce si cokoli dodělati a vylepšiti!!! :)

  28. Čárys

    4: Verča : Kdybys byla od Tábora, můžeš bydlet v téhle. Nebudu tady v Čr ted nějakou dobu, takže je volná. K převozu určitě není, je znepojízdněná.

    Les je můj, nájem nepotřebuju.
    To jen tak.

    Kdyby cokoliv, piš.
    Martin.

  29. Verča

    Páááni :) Nabídka je to krásná a moc milá, ale bohužel jsem typ človíčka, který je závislý na svých lidech a je pro mne důležité být tu s nimi :) – Bohužel mne teď celá moje myšlenka s maringotkou trápí, napojit se na el, a vodu složité nebude, ale voda v zimě bude zamrzat, pokud to nebude pod zemí, nebo tak že :) a s kanalizací by to taky asi nebylo nejjednodužší :) Strašně po tom toužím žít konečně ve svém a nemuset prudit u přátel, ale vždy mi někdo něco připomene, co na mých snech nebude jednoduché a já su pak z toho jen zklamána :)

Komentář: