RB Kozzy style – polítáno, promočeno, přesunuto

1175.jpgHistorie je prý neopakovatelná, leč myslím, že různé historické události mají tendenci točit se v kruhu. Déšť a bahno jako loni – na kozzy style numero duo opět chcalo… Více zde.

Na Kozzy jsme dorazili v pátek v jednu, po různejch opletačkách po Soběslavi s těma dvěma punkáčema. (čti Cruzo a Skříp). Na Kozzyně toho přibylo docela dost. Mazákovo Tajemství, step up do centrifugy a gap out, stavba jak kráva, nádhernej simmons, plus pár dalších vychytávek. Fotky napoví víc. Vylezli jsme z aut, a zjisttili, že povrch není moc tvrdej, díky čtvrtečnímu celodennímu slejváku. To se ale dalo čekat, nu nic. Vzali jsme si lopaty a hřebíky, kladiva a tak, a šli jsme klukům pomoct, protože práce tu bylo ještě dost a dost. V 8h večer stály už i oba nové dropy, valníky, vše bylo pobité pletivem, a pár lidí už dokonce stihlo i pojezdit.

DSC02748.jpg

Večer párty, klasika. Hobo jak střela, Brno zná, hrátky se sprejem a s angličákama, bože.

A sobota. Celou noc svítilo sluníčko, a i ráno to vypadalo jezditelně. Počkali jsme ještě chvíli, až to oschne, a šli na to. Cruzo otevřel menšího dropa, čímž se odhalila měkkost podkladového povrchu, leč pohoda. Po dropu simmons, taky otevřeno a mohlo se lítat dál. Oproti lonsku zde přibyl menší gap, na kterej jedeš fakt pomalu, narozdíl od velikána Die Kurve. Je příjemnej, do měkka, pár přestřelů, pak už fajn.

DSC02757.jpg

Dole mezitím padaly pekla. Netro, šílenej 100 kilovej punker, to jsem neviděl, strašný supermany s.g., čistý 360 na šestimetráku, Klauzík, kluk na pevným RB, hodně pěknej styl, triků moc. Manas Tomek otevřel myslím Mazákovo tajemství, Číča krátkej na tomtéž, převodník do hrany a na záda zpátky, dobře on.

DSC02768.jpg

Schwára popárty stav, zelenkavej v obličeji, viděl jsem ho spadnout, krásnej kraťas to no control odjezd, smotka.  Přirazil Petr H, šli jsme jezdit, viděl jsem ho asi jako jedinýho neohranit poslední 10m double, dobře. Andy a Bob, polety, Tomass z božích děcek dobře trix. Já naladil nějaký tríčky, ruce nohy, klasika, zádnej křivák, žádnej pád, takže gut. Nohy myslím půjdou na gapu, počkám na závod…

DSC02773.jpg

Číču odvezli. Koleno v píči. Teď zase to druhý. Prej 3 týdny klid. A pak, že prej já si umím naložit. PRD. Ale padalo se fest, když pominu Netra nebo Kubu z Dub, který to zahazovali v poho, tak pár dršek jsem viděl. Nějakej kluk na Norcu se slušně odpojil, tak na 20sekund, pak restart, klepačka, jedeme dál. Manas Tomek Beco na Exitus dřevěnáku, předek, držka dost. 3h pauza, a pak zpátky na svah… Cruzo nohy ruce vše z nudy, Superman dobře, Pupák can can, ale chce to doladit, sucide vsak nejlíp…

DSC02782.jpg

Prostě se toho dělo moc. Bohužel ale kolem 17h začalo lehce pršet. Teda ono lehce mrholilo skoro celej den, ale jezdit se dalo, a v klidu, už jsme doufali. Jouda i velkej GAP, dobře, vypadalo to dobře.

Nakone ale ne. V 17h začalo, a už nepřestalo, až do neděle, kdy jsme to museli prostě zrušit. Lehké bahnivo, s tím by se kluci vypořádali, ale s tímhle ne. Prostě to nešlo, vždyť jste to viděli sami. Závod se tedy přesunuje, na 26 – 27 srpna, kdy bude určitě sucho, dopady tvrdý, a rum poteče proudem. A holky budou povolný, jako tenhle víkend.

DSC02794.jpg

Díky všem sponzorům, a RB kozzy krů, a za 3 týdny se uvidíme.

DSC02747.jpg

Stay tuned on freeride wave. 

Fotky : Zuzanka. Víc snad bude následovat… Díky.

Jo a mimochodem, zčekujte si galerku u Carlose, protože to je Hell. Dušan dal Elimu pěstí. Fackovaná. Móra leze po střeše. Drla s flaškou rumu v prdeli. To je prostě slope style party. HELL ZDE

DSC02790.jpg

DSC02793.jpg

DSC02798.jpg

DSC02792.jpg

34 komentářů pod “RB Kozzy style – polítáno, promočeno, přesunuto”

  1. Radek / etbikez.com

    V tom terminu se jede 4X v Nejdku a Cobranuv pohar v Mezibori (soucast 3DH, 1 den dh, 2. den lavky) – myslim, ze jste ten termin vybrali dost nestastne.

  2. Čárys

    není zbytí. Jinak to nejde. Z Nejdku stejne nikdo nedorazil, (takže asi ani nedorazí) a 3DH – co se dá dělat. Kluci ted jedou na 2 tydny na dovolenou, a pozdeji to uz nejde…

  3. Maverick

    jj ten termin je dosti spatnej je toho proste moc!!:(

  4. cruzo

    Škoda, škoda…….jestli bude takhle lejt ještě tejden tak pochybuju že to stihne vyschnout do 26…

  5. Radek / etbikez.com

    Nejde o nas (ja ted prijet chtel, ale bracha nakonec musel do prace, ale to je vedlejsi), ale spis o jiny lidi, ktery by treba chteli na vic z tehle akci… Ani tak nejde o kolizi s nasim 4X, ale spis to neni moc dobry vuci klukum z Freerideklanu. Ja se prave divil, proc to neposunete jen o 14 dnu – tam je volno, ale jestli uz jsou naplanovany dovoleny, tak s tim moc neudelate, no…

  6. Čárys

    ja jsem to nerozhodl, to je rozhodnutí Kozzy crew, ti jsou na dovolený, taky šlo o to kdy budou volný zase stany, hudba, a tak podobně. Nejde závod takovýhle velikosti přesunout ze dne na další tejden, kór kdyz hlavní aktéři – Kojc, Schwara budou 14 dní na dovolený, Návy má brigádu na zemi živitelce, a např stany a aparatura putuje na další závody… Je toho prostě moc. 3 týdny jsou akorát čas.

    Jinak to nelze. 14 dní nemužem, a později se to stejně bude krýt s dalšíma akcema, dalida víkend, Schladnimg, božák…škola…

  7. Navygator

    Ono je to s celým tim přesouváním dost ošidný. Když jsme to všechno balili, tak na louku přijíždělo dost velký množství aut s divákama – nejvíc Praha, Chomutov, Mor. Budějovice, Třebíč… Na závod přijeli Poláci (500km a přijedou znova!), ValMez… A ty máš jít a všem těm lidem říkat ať jedou domu a za tři tejdny přijedou znova. Ale co se dá dělat, počasí si nevybereš. Chceme udělat pořádný závody a v tom marastu by to bylo akorát tak na dvě věci. Termíny jsou šibeniční (a to neberu v potaz žádný závody, pouze možnosti organizátorů) – 12.-13. a 19.-20. Schwara + Kojc v Tatrách, 26.-27. jsem já na Živitelce (která to nakonec prohrála), 2.-3. Strunkovice, cokoliv dál nelze kvůli “velkým investicím” na Kozí pláni (Venca bourá kotvu, staví novou pomu, bourá půlku kopce obrovským strojem a buduje sjezdovku alpského stylu)… No… A takhle to asi je…

  8. Mára

    Chtěl bych tímto všem organizátorům poděkovat za skvělou akci. Škoda že se nakonec samotnej závod zrušil, ale já osobně sem si sobotní ježdění užil na maximum a musim říct že parčík je to fakt luxusníííí… za 3 tejdny dorazim zas=)

  9. Čárys

    Děkujem všem, co to berou s rozumem – někdy to prostě takhle počasoidně nevyjde…

  10. Tůra

    Co se da delat,pocasi si holt nevyberes…:-( Jinak jak psal Mára v sobotu bylo dobry pojezdeni takze timto chci taky podekovat…

  11. Hanz_zlin_CB

    akce skvela na vsechny strany pocasi spatne ale co uz polita se znove alepe v suchem terminu

  12. Eli

    kdybych věděl, že mi dala ta malá děfka pěstí, asi bych mu to vrátil :-)

  13. T.H.O.mas

    Prijeli sme, videli sme, slyseli sme, zkouknuli sme, odjeli sme a prijedem zas :D …. snad se to pocasi umoudri a dalsi termin vyjde… no co, aspon sme se nevaleli doma a udelali si vejlet (-:

  14. dušan

    Eli já vo tom taky nevim,zjistil sem to až z tý fotky…

  15. Čárys

    č: Dusan a eli : Taky je videt, jak jsi ho na tý následující fotce za to zmasil :)

    http://drzak.org/galery/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=2

  16. ueeeeee

    Eli: tyvoe takovej roztomilej nick… a když jsem tě tam viděl ve svým stavu, tak sem hned vystřízlivěl :)

  17. milhaus

    počasí si nevyberem, ale aspon se pojezdilo, to přesouvání celkem chápu

  18. Los tomanos

    No co 5 hodin v aute nebylo tak spatnejch a byla prdel, takze 26.8 praha prijede nejspis znova :)

  19. Czert

    my s MaĹ?asem přijedeme určo!

  20. tomaass

    kdyz bude auto, tak prijedem i kdyby bylo deset jinejch akci :D

  21. Čárys

    ty jo, super. Ctu si tu tak ty komentáře, a musím za pořadatele, který sou ted u braťjů slováků vám všem poděkovat, že dorazíte znova, i pres to, že jste mnozí ze slušný dálky. Díky vám.

    Snad bude tentokrát prášivo.

  22. Tom

    Vrátím se ještě k tomu náhradnímu termínu a jeho kolizí s akcí kluků z Freerideklanu… Pro výběr termínu jsem poskytl klukům kalendář z útrob mého toastovače, kde, ač je Freeride.cz samozřejmě magazín s rozhledem a víme, co se kde šustne, prostě zmiĹ?ovaná akce ještě nebyla zanešena. Byli jsme zrovna na cestě z Norimberku a prostě nebyl čas probrouzdat web, co se kde děje (a bohužel jsme nedostali ani ofiko info o akci :-( ).
    To jen tak, aby to nepadalo úplně na hlavu organizátorům :-)

  23. mkds

    Nebojte. Přijedeme v hojném počtu…

  24. John

    archy it i http://svu.jcu.cz/Members/de/poker-17.htm

  25. Matthew

    i like you! http://ergo-sum.us/Members/de/poker-18.htm

  26. Herman

    Good Luck! http://www.neuroinf.pl/Members/de/111/doc/

  27. Alton

    Exciting website. http://bwheeler.ovpit.iu.edu/Members/de/poker-19.htm

  28. Michael

    Great work on website. http://kaon.semanticweb.org/Members/de/poker-22.htm

  29. Hailey

    Great work on website. http://tdweb.fnal.gov/CIS/Members/de/poker-24.htm

  30. Dale

    Exciting website. http://neumann.sk.tsukuba.ac.jp/plone/Members/de/poker-26.htm

  31. Elizabeth

    Very good site http://neumann.sk.tsukuba.ac.jp/plone/Members/de/poker-29.htm

  32. Christopher

    this site rocks! http://neumann.sk.tsukuba.ac.jp/plone/Members/de/poker-30.htm

  33. Jasmine

    It very interesting http://neumann.sk.tsukuba.ac.jp/plone/Members/de/poker-31.htm

  34. debil

    hoj kluci na ty fotce ma ta holka dobry tanga:Dchtelo by to ji vosukat:D

Komentář: