Freeride – jeden z posledních

Bechyne 4~1

Jeden z posledních dní, než se zima vetře i do jihu čech, jsem strávil na kole se svým výborným a jediným kamarádem Andym, kterej je ještě ochoten ubětovat část svého krachujícího rodinného rozpočtu a přijet… :)
Jih bleskem uvnitř.


Mno, není to tak děsivé, jak by to vypadalo, jenže Petr Heiníků neustále slaví něco, tu bratr vyhrál závody, tu má táta narozky, tetička z pátého kolene svátek a přijde mi, že se tam snad slaví už i třeba konec rýmičky u malé dcérečky. Takže ten je mimo a zbytek…vlastně to je všechno. Nemám žádné mimojihočeské kamarády, kteří by chtěli přijet. Smrk, slza, smrk.

Inu, Andy dovalil a jen se štěstím unikl táborsko-ratajsko-bechyňské chlastačce, a už v 1O h dopoledne jsme byli v Bechyni na lávkách.

Andy rozlítanej ze sezony se sem těšil velice, ale jak už to bývá, lávky co tu stojí jsou dost a hodně rychle klidněj hormon i u velkejch střelců. nicméně Andy zaskakuje novýho dirta, dává krásný kratasy a předáky, protože je to slizký a měkký a moc to nejede, hehe : )

Nakonec teda volíme uprk do lesa, páč v lese je dycky dobře, s vidinou, že natočíme super videjko. Což se pak nedaří, a z Roamu č 4. bude spíš “Duchodci na scéně vol.II.” ALe budou epesní.

Inu, co dodat. Po několikahodinové projížďce s kamarádem jsme se vrhli hladový k Vlkovi na barák a na zahradě jsme kvalitně opekli masíčko, klobásky a já chleba. Káva, sežrání Vlkovi sušenky a obstlera na slehnutí, a do druhý nohy, a co dál ?

Dál jak už je mým zvykem v neděli odpoledne, jen co slunce zapadne, se prohřát po celodenním mrznutí na čerstvém vzduchu, do táborské sauničky. Andynu tak uzavírám kompletní super den na jihu a při rozloučení několikrát apeluji na jeho přestěhování sem na jih, jako obvykle, hehe.

Však já ho sem jednou dostanu : )

A to je vše. Fotky jsou silně ilustrační, ale video bude emo, si pište :) A aby jste měli o čem přemýšlet a aby jste si nemuseli trhat vlasy, co jste všechno zmeškali, nabízím vám další akci – víkend se blíží – přijedte. Poskáčeme, pojezdíme u Cruza, přespíte u mě a popijem a pogrilujem a i sauna bude.

Je to muj poslední víkend na kole na nevím jak dlouhou dobu, tak koukejte dorazit. Andy a Alice snad prej přifrčej…

Další víík už budu v nemocnici.
Tož ?

-Čárys-

9 komentářů pod “Freeride – jeden z posledních”

  1. blue

    líbí se mi Andyho neměnnej styl… myslím ten fashion :-) člověk ho okamžitě kdykoliv pozná :-)

  2. Vlčák

    Chybí mi tam fotka kulicha s logem HF z Nei reportu :-)

  3. Čárys

    a jo !!!
    Ta krávo, Andy, tys mi jí neposlal, doufám že jsi to nesmazal, heheheh : )

    Jdu vyžebrat.

    4: Blue : A můj neměnej styl nestylu neoceníš ? Mě poznáš kdykoliv, at už mám na sobě cokoliv : ) Výhoda !

  4. coolo

    oslizlost lavek je evidentni i na fotkach:)

  5. ddd - andy

    blue: Bohužel můj fashion sponzoring od 720 mě nutí alespoň v létě převlíkat trička.. a nebo je to jinak a já vlastně vůbec nejezdim a posledních 4-5let se pouze fotoshopuju do prázdnjech fotek! :)

  6. Čárys

    http://720.cz/wp-content/Bechyne11-150×150.jpg třeba na týhle to docela klouzlo, se odrážíš do zatáčky…mno, radši jsme se nepouštěli do větších věcí, hehe : )

    A co víkend ? Nepřijeli by jste ? já jsem poslední week na kole na nevím jak dlouhou dobu, tak snad stvořím pozvánku, nebo co : )

  7. K3

    Tak se tu dočítám že jsme se zase luxusně minuli v neděli v sauně …….tak se hlavně dej do kupy.Pa

  8. Čárys

    To už snad není možné, hehe : )
    A co bazík ? CHodíme ted docela hodně často ráno, kolem 6 – 8 :30…

  9. K3

    chodim chodim ale nepravidelně, u mě to ani pravidelně nejde….takže se taky asi míjíme… a na 6tou já nedám to jsem dávno v rachotě….pro mě by musel být otevřenej vod 4řech a to zas nedaj oni))))
    tak snad někdy se setkáme a nebo prostě né)))))

Komentář: