Silvestrovskej zajímavej nápad, kterej se vyvinul v dobrou akci…

silvestr (39)

Hele, prostě jsem měl takovejch plánů na Silvestra, až z toho bylo nakonec něco uplně jinýho, a nečekaně dobrýho. Aneb jak si užít hory se starou partičkou pitomců : )

Tak to bylo letos zase před Silvestem plánů. Chata na Šumavě, záhrab v Rakousku, pozvání do putyk v Praze, atd atd…mnoho krásnejch příležitostí jak vypadnout na chvíli pryč z města.

Něco nevyšlo, něco se zrušilo, někdo nemohl a někdo onemocněl, a do toho jednání s Balijcema hehe, prostě mnoho bylo jinak než jsem chtěl, a do toho….crrrr, telefon.

“Čau heele, co děláš na Silvestra ? “
“Mno, nevím, eště, přesně…”
“Voe, my budem na horách, přijeď…”
“Kde na horách ?”
“No na Monínci, vole, kde asi…”

Muhahahááám, Monínec, Hory… si dělaj prdel ne ?

Jenže vono nakonec ne.

A tak jsem tak chvíli seděl a přemejšlel, a začalo mě napadat, proč vlastně ne.
Klucí a holky si tam zamluvili celou chalupu, ubytovnu, penzion, prostě boudu a že jich tam bylo fakt dost. Je to 20km od baráku, je tam čtyřsedačka, jede mi to každej den od 9 do 21h a zadarmo, Jardu šéfa rád uvidím, s Balijcema si tam dám schůzku a sauna a vířivka každej večer od nejvyššího jako present, plus chlastu litry a stará snb parta ?

KURVA, PROČ VLASTNĚ NE ?

Tak jsem skočil do dodávky, pěkně v civilu a vzal si jen rukavice (prkno a snb boty jsou součástí zimní povinné výbavy každého automobilu) a za 1ř minut už parkoval poh hotelem na VIP prakingu s WiFi free (THX 2 Jarda boss).

Schůzka s nejvyšším a už jí peru na svah.

Kupodivu sníh byl kvalitní, a parta značná, podřezávali jsme svah jak za starejch časů a dokonce i svařáček dola na báru byl výbornej.

Večer jsem si střihnul sauničku a pak už začala ta řežba. Všichni byli dost již kolem 23h, ale jelo se dál a dál. Já nepiju, tak jsem pocucával jednu slivovičku na zažívání a užíval si společenských hrátek s osazenstvem.
PEcka !

V 7h ráno mlácení na Dodávku.

“MATINÉÉÉÉ…vstávéééj, (jako bych snad spal) jdem se podívat na východ slunceéééé !!!”

Hele, Vojta s Flustrem si pamatujou můj včerejší plán ! Tak jí dupem do kopce, Vojta děsně zpitej ukapává hrozný hlášky, a táhne to z něj tak, že i když jdeš 4m před ním, nebo 5m za ním, stoupá ti promile v bloodu.

Slunce vychází v 7 55 – což jsem nějak nepochopil, ale fakt jo.
A je to nádhera.

—————————-

Mažu jí zpět k boudě, rychle do botek a šup na svah, protože tam má bejt v 9h dole Andy a Duchna na silvestrovskou firemně sponzorovanou lyžovačku : )

Shledání jak po letech, a pak už klasický machistický hlášky Andy vs Duchna, kdo má větší koule, kdo má lepší styl, jak se má jezdit, atd. Celkem jsem rád, že nemám lyže, dávaj si celkem hlody : ) Ale je třeba bejt soutěživej, a je třeba z toho Duchyn vytvořit pořádnýho štylaře.

Mezitím mister štylu doráží pod lanem, a ťěpe si to na pásech na kopec – dorazil JANDY. Prašanovky a poměklej Monínec vytvářej neskutečný gejzíry, takže se fakt řežu z toho full gasu, kterej efektně vyorává Jandyho K2 plácačka každou jízdu. (Kdo nechápe, měl tam bejt.)

Ve 12h toho máme akorát, a sockám končej permice, takže jdeme na káávu a Adnymu solidárně kupuju polívku, protože je švorc, hehe. To je stejně kluk z plagátu, fakt, bys ho tipnul na vesnici 86, ne prahu 2013. Špinavá bunda původně žluté barvy, zašedlé rukávy, původně bílošedé, dnes již matně šedé vaťáky, rokavice od svářečky, kulich 92. Lyže vrak. Je to takovej Jandy styl, mi přijde, hehe : ) Hlavní je jezdit, ne se vymodelovat. Dobře, bros…

No já jdu odpoledne běhat, mám to naplánovaný na 2O km, protožejsem v brutálmím tréningovým plánu skrz zkoušky v dubnu, ale po 1O km zkištuju, že jsem KO a beru jí zpět. Upadám v autě do spánku a budím se až na 18h na večerní snowboardování.

Po něm opět saunička s vířivkou, a už to vypukává. Chalstačka jak kdyby byl konec roku, opět se neúčastním, ale je mi dobře i s těma pár slivovičkama na červa. Bum a je tu půlnoc, obřími skoky se blíží od chalupy zpitej Vojta, v ruce snb prkno, řve odpočítej mi to, 5,4,3,2,1, bouchaj šampansky a on se vrhá ze svahu na prkně dolů, následován srdcařem na horském kole :)

Takhle to má bejt.

Opouštím skupinu ve chvíli, kdy se slibně rozvíjí bitva mezi prvním patrem hotelu Monínec a sjezdovkou ve stylu :
“Buuum,” dělobuch padá z patra dolů mezi nás, rána jak kráva….
“To je všechno co umíte ?!? “
B.U.U.U.M.

Atd.
Dekuju se.

Ráno je snový. Nikde nikdo, klid a ticho po tom šílenství. Tak to mám nejradši. Jdu na ounuz, východ slunce, nádhera…a tak si tak řikám, že jsem fakt rád, že jsem byl tady.

A s těmahle lidma.

Jo, bylo to moc fine.

A to je, takhle bez konce, bez nějaký hluboký myšlenky, vše. Snad jen, že opravdu – proč jezdit daleko, když mám to nej středisko za barákem. Bejt tuna sněhu, mít sebou běžky, nevím proč se plácat mezi tunou poláků, když je tak dobře, mezi starou partou pitomců.

Muhahaáááá : )

Aloha – boss.
a video od Vojty hýr :
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

5 komentářů pod “Silvestrovskej zajímavej nápad, kterej se vyvinul v dobrou akci…”

  1. Vojta

    Hi hi, tož dobrá akce to byla i kousek za barákem se dá zažít pěkná sranda :)

  2. Čárys

    přéésněéé : )

    Mno, jak píšu, bylo to moc fine.
    a vaše interesantní příběhy ze Silvestra, přátelé ? :)

    PS : Vojto, koukám že se to tam ještě slušně rozjelo :)

  3. Vojta

    My byli rozjetý a nešlo to zastavit :)

  4. Vitas Vary

    koukám že letos na pohodu, žádnej extrém:-)

  5. Čárys

    uplná pohoda : )

Komentář: