Potápění pod ledem o víkendu – last info

1

Tááákže, je tu ještě poslední info o potápění pod ledem co plánujeme na víkenda.

Fakt netuším, kolik vás do MILIČÍNA  dorazí, Neboť mi to skoro nikdo, krom Sylvy Valentové a Andyho, nepotvrdil. Ale to nás s Frantou nemůže rozházet, protože my už jsme tuším první ročník dělali jen ve dvou, hehe.

Takže my tam budeme.
Andy tam bude.

Upozorňuji všechny, kdož by chtěli dorazit, že ve 12h začínáme vyřezávat díry do ledu, a myslím že tak ve 13h je máme hotový. Fixní lana pro bezpečnost máme tentorkát v plánu našroubovat zvenku, a protáhnout samo pod ledem spodem, hehe, je to proto, aby jsme v tý ledový vodě nemuseli s přípravou bejt tak dlouho. Do vody tak na 14h.

Franta aka scububák samo bude dělat support pod vodou, kdyby to někdo nedejbože zabalil, nahoře bude jako každej rok pan doktor (važte si toho, je to největší kapacita z ČR stran resuscitace a intenzivní medicíny) kdyby náhodou někdo bublal či vytáčel nějaký oficiálně neschválený kreace !

Jsme na vás připravený.

Akci vidím tak na 4O minut, víc to v našich 5 let starejch děravejch  prkno-prenech asi nedáme. Andy jde v plavecký trojce, RESPECT !

Doporučuji si do petek připravit horkou vodu, a po vylezení z vody si jí nechat nalít za límec, jako první pomoc je toto naprosto nezbytné, má bejt – 20C nebo co.

Po sbalení lan, atp, vyrazíme ke mě do lesejčka, kde rozděláme oheň, vy se ubytujete, a přejedeme do sauny do Plané nad lužnicí (tak na 17-18h), kde konečně rozmrzneme. Večer návrat zpět do lesa, kamínka, ohníček, svařáčky, filmeček, pohodička : )

Kemping.

Druhej den ráno mám pár možností – buď si dáme po opulentní snídani ze zbytků z večera bazének v Táboře, kde se umejem, a zapáříme, vycachtáme nějakou tu hodnotu pod vodou a ták, a nebo můžeme jet na Monínec na lýže.

To už je na vás.

Well, akce je hotová, my jsme připravený, a teď už je to jen na vás. Dorazíte ?

Čárys a František.

13 komentářů pod “Potápění pod ledem o víkendu – last info”

  1. ddd - andy

    ..a mě nebude zima. Nene, vůbec ne.. :)

  2. JohnLee

    Tak na Andyho jsem fakt zvedavy v te trojce. :) Ja+1 dorazime na Milicin. Mame prijet i na pomoc s chystanim? Akorat ja nebudu moc platny v manualni cinnosti (loket mimo provoz). Ale jako kibic jsem pry dokonaly :)

  3. coolo

    andy ty lazne, uplne me zamrazilo a naskocila husina, kdyz ctu v cem tam chces lezt….brrrr, tak nezmrzni:)

  4. Čárys

    4: JohnLee : Hele, to je v pohodě, mylsím že snad ani ne, my to máme už zmáklý, brácho…
    A odpoledne na sauničku a táák se nechystáte ? to bude teprve sladká odměna po tý zimě : )

    4: andy: Nebude, neboj…

    4: Coolo : Vzpomínám si, jak se klepal v Miličíně, když byla voda +15C. Šly od něj vlny, že sem myslel, že vytáhnu surf.

  5. JohnLee

    Carys: odpoledni program je zatim v jednani :) ale nedelni Moninec zni dobre, i kdybychom nezustavali na sobotni odpoledne.

  6. Kubas

    sorry za blbej dotaz, ale co je plavecká trojka?

  7. Čárys

    Vid ?
    Přeji uspešné jednání : )

    4: Kubas : To je neoprej, tenkej 3mm, za kterej teče víc než do turbíny na Orlíku, a kterej je vhodnej na tréning plavání, protože tě brzdí jak svině a bez něj to pak jede 1OO lehčejí a 5O x rychleji : )

  8. Čárys

    vemte si teplé spodní prádlo !
    http://www.yr.no/place/Czech_Republic/Central_Bohemia/Mili%C4%8D%C3%ADn/long.html
    :)

  9. JohnLee

    :D to mi poser zada, ve vode a pod ni bude mozna lip nez venku :)

    …pekne vysvetleni vyhody neoprenu :)

  10. Čárys

    Myslím že letos uděláme rekordní dýlku ponoru – ven se nikomu chtít nebude : )
    Nejdýl jsem tam byl s Petrem Márou, tuším 5O minut…ale to už byla hrana, čoveče, a neopren bejval tenkrát plnej vzduchovejch bublinek v nezpuchřelejch pórech…zlatý teplý časy.

  11. JohnLee

    jj…verim…minule me boleli zbytek dne nehty na rukach z te zimy…to mi pripomina, ze budu muset zalepit nekolik nejvetsich der na neoprenu. Aspon nejaky placebo efekt :)

  12. Čárys

    Já na to hodlám vlíznout dneska. V sobotu proberem, kdo byl uspěšnější : )
    Nemohu zapomenout na pana VTCH, kterak mu lezly prsty z rukavic, hehe…

  13. Čárys

    aaaáááhoj mazlíci,
    maličká prekérka – nenašel jsem žádný neoprenovy ponožky na zítřejší potápění pod ledem, nemáte někdo doma dvoje, prosím ? Nevzali by jste je sebou ?

    Plíííssss…
    Martin

Komentář: