720 snb X ski battle – byla to fakt řežba !

gopro mix (30)

Tak jsem tady, konečně, a jdu vám vyťukat report z našeho pátečního big airu. Moc práce za náma, a jak jsme jí zúročili ? Inside mnoho obrázků a slov…

Trocha historie od starýho bosse.

Tak ja jsem začal jezdit na lyžích někdy v roce 1980. Jo, je to peklo, ale je to tak, v době kdy většina z vás tahala ještě kačera, nebo max cucali máme prso ve Woodstocku. Od tý doby se na tom zmrzlým bílým vodním povrchu nějak pohybuju, a nemůžu říct, že by mě tenhle způsob trávení volného času nějak vadil, vůbec ne. Někdy v roce 1989 jsme pořídili s Vojtou první prkna, jak jinak než Crazy Banana, že, a od tý doby u nás vládne snowboarding. 24let.

Kolik jsme to jeli závodů, Vojto ? Desitky ? Snb big airy, bordercrossy, někdy bedna, někdy držka, kolik ledovců a rozseklejch dršek, topení se v prachu a točení kolem os, nebo aspoň stahování vokýnek… Jojo. A těch let stavění skoků, bych nespočítal. Dycky postavit děsnej vytřelovák, 3 hodiny s lopatou, pak se tři hodiny rozbíjet a domu jsi jel s hodně rozhejbaným krkem. A těch hlášek..”Ty se nerozcvičuješ? Ne, protáhnu se při první držce.”..jen mě tak teď napadla…jedna z nej…

Jo, je toho za náma plno.

Takže když konečně naše manželství s Jardou z Monínce dosáhlo takovejch kvalit, že mi i sjezdovku půjčil a rolbaře domluvil, tak kdo jsem já, abych hozenou rukavici od Jardy nezvedl a neudělal pro vás něco, co tu ještě nebylo ? Obří big na přemostění Monínecký sjezdovky ? A tak jsem do toho nastoupil.

Akci jsem zasejc vymyslel sám, většinou oslovím velký firmy, ty tam maj pak tunu banerů, a v nich se moje knowhow a neskutečný makání jaksi ztratí, a pak po závodech si nikdo ani nevzdechne, že jsem to celý vlastně dělal já. “Mrdat !”, řekl jsem si, “Vojtovi zavoláš, Martine, Jandymu to dáš befelem, a sám si to uděláš !”

A tak jsme mohli ve čtvrtek, ve 20h přiručkovat smykem na Monínec, a jít vám to poladit. Rolbař výbornej zkušenej chlapík, co 1O let jezdil Krtkonoše nakopl tu mega svini, Vojta s Jandym skočili na korbu, a už jí mažem na kopec. Následující 4 hodiny nahrnujeme dopad, kterej je placatější než dekolt Darinky Rollins před deseti lety, a bolel by kolena přihlášených starců.

Když je konečně hotovo, děláme 3O minut odraz. Trošičku nepoměr, ale je to tak. Odraz nakonec volíme tak 1O m table, protože se nám to zkušeným vokem zdá akorátní. Když je hotovo, šejpneme to lehce lopatkou, Rolbařovi dáváme hajfajv, a v sílícím dešti a 1h ráno se jde testovat.

Jandy okem přeměří, Vojta si vodfrkne, a první skok tesťák je tu. Jandy velezkušeně, Vojta stahuje vokýnka a dává božskej granát daleko na green. Je to datelné. Balíme to, je pozdní hodina v noci a ja jsem zralej do rakve.

Toliko příprava, všeho pro vás.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

—————————————————

Druhej den se počasí ukazuje jako pěkná svině, ale Jarda má naštěstí nasněžíno v místech přemostění kolem 2,5m technickýho zla, takže jsem uplně v klidu a jen to lehce odpoledne šejpuju, přidělávám si plachtu, která každýmu řekne, že 720 je top a díky níž vydělám ted o mnoho víc vaty, jasně, a pd 18 už je tu registračka.

Dorazila celá Milevský tlupa, starej geng šedivejch pardálů, fotrů vod rodin, a invalidů, což naznačuje, že většina skoků bude lehce ZATUHLEJCH, hehe. Skiers, to je jiná liga mladejch vyhulákanejch démonů, je to koukám spíš takovej souboj generací, fakt battle.

Hned pak doráží Carel, aka náš největší sponzor, a dovalí paletu bohemia chipsů, p.a.l.e.t.u., za což je ten večer přejmenován Ráďou na “Pana Brambůrka.” Další přilítnul můj bratr s hudbou, DJ Kejleb, známej to především díky jeho stuntridingový minulosti, rozdělat mucikasystém, a taky Dan Spyke, dovalivší tajemný igelitky taktéž s obsahem cen. Andy z Prahy přivezl stan od KTM, Jarda hodil do placu permanentky na večerko, a když jsem tak stoupal v 21h nahorukopcem, měl jsem opět dobrej pocit z 2O ti přihlášenejch pepiků a levně udělaný akce s rozpočtem do litra.

Well, a mohlo to vypunknout.

Závody jsem hodnotil a spíkroval já, protože na profíka nebyly prachy, ehm. Low budget, už jsem to zmínil ? : )

Vymyslel jsem systém, že se kluci na  30 minut rozehřáli a 45 min jamovali, aby následně do superfinál postoupilo 5 skiers a 5 snowboarders. Nahoru jsme je vyváželi sněžnejma skůtrama, takže když diváci nečuměli na polety, čuměli na pepíky lítající nahoru na lanech za děsný nálože vod zadního pásu : )

A co klucí, jak lítali ?

Mno, nejdřív torchu vopatrnějc, ale jak začal závod, začli tam rozmotávat různý kungfuvariace. Co mi tak utkvělo v hlavě.

Pepa Tábor, aka Lucka, aka pan prase se synem, co vypadal jak když u toho spí, stará páka testující kolena na horním bubnu, za což má u mě jedna. Poli stále ve stylu, nicméně brblajíc, že máme placatej dopad, což byla pravda. Bohužel ho rozbolely zádíčka, tak byl vofafrnější. Místní Mára s obrovským fanclubem, tam vodpaloval veliký vejšky a bylo vidět, že dopad mu vrásky nedělá. Jediná holka dnešního klání byla Šárka, a bylo vidět, že je fakt vylítaná zle, zle ! Sice neroztáčeka žádný komba, ale průtahy byly pěkný a snad až na jednoho prdeláče měla vše v kontrole, a to se někdy počítá víc než bruce Lee styl. Vojta, co dodat, rozlítal se zle, fakt zle tarej fotr. Komba 54O bs, FS, nějaký rodeo mimo osu taky, 720, Bs,Fs, kamaráde, sem myslel, že už jsi zatuhlej, ale tohle byla fakt paráda !!! Ale začli zle promlovat i Lyžníci…

Kumi a DH styl, nevěřil jsem že se dá tekhle velkej skok takhle potlumit, hehe. Jandy samo velký motanice, velký. Filip 720, dobře dobře, tohle číslo se u mě dycky počítá a nejvíc Dušan, kterej tam točil i přes hlavu, jak vpřed, tak vzad.

Mno a ani diváci, kterejch jsem čekal tak deset, nebyli vlažný, a vůbec, vůbec jsem nepochopil, koli jich dorazilo. Jako modelky, modýlci, džínečky, bundičky, kundičky, a přitom bylo 23h a dojilo jak z konve…a stejně jich tam bylo chvilkama kolem 100 kusů.

A pak finále, jdeme do finále. Rozhodoval jsem to já, protože se mi rozlepily papíry, tak jsem si vás prostě musel pamatovat, s čímž mi pomohl Vojta a Jandy. Takže jestli se vám nelíbí, kdo postoupil, bud jste zaplatili málo, nebo jste mi skákali malý šipky mezi půlky, nebo jste prostě nejezdili tak dobře, něco z toho to bude. Za výsledky může Vojta a Jandy ! :)))

Do finále 5 skiers, 5 snbdrs.

Finále zvěř.
Skůtry řvou, lidi moknou, Klucí točej. Praskot chrupavek drcených kolen na placatým dopadu se mísí s pleskáním deště a hudební produkcí mistra Kejleba. Sníh lítá roztáčen vrtulníky závodníků. Tu 720, tu beko, tu rozmetadlo na placáka, dává se do toho vše, jak kdyby šlo o bednu ve svěťáku. Velím posledních 5 minut.
Padaj 720, Vojta rodeo, Dušan Fróňo.
Velím poslední skok.
Vojta mimo osy, Dušan Cork nebo co to bylo, ani jsem to nepochopil.

Ukončuju akci, s vědomím, že jsem viděl hodně a že všichni žijou.
Vyhlašujem brutální chlastačku, a že to vyhlásíme dole v knajpě, a jdem balit stany a muciku…
—————————————————————

Takže, po uklizení všeho se vrhám do hospody. Tany nechápu, kolik je tu lidí, tak fakt 40 kusů, a všichni už začali s drinkama. Čekaj jak to bude, tak jim to jdu vymyslet.

Vojta, Jandy a já se rozhodujeme. Vojta za snb hodnotí se mnou Skiers, Jandy za skiers hodnotí se mnou Snbdrs. Jasný jak facka.

Fajnl solution je tu !

Snbdrs -

Třetí je Libor Suták z Táboardu. Měl macatý vejšky, pěkný vodjezdy, a byl ve štýlu.
Druhej je Mára z místní krů, protože ten se toho nebál a byl uplně nejvíc vylízanej a vysoko.
První a vítěz je Vojta. Fakticky s mě překvapil, brácho. I po těch letech a zraněních, velice, velice dobře ty. A ten repertoár co si vytáh z klobouku… Pecka. Kongras vám !

Skiers -

Hm, tak tady to bylo složitý. Ale tak takhle. Protože točil a s jistotou odjížděl, tak třetí nakonec skončil Honza. Fakt pěkný a grabovaný točky radost koukat.
Druhej byl Jandy, protože jsem musel mít svýho koně na bedně, že jo a hlavně – sedmdváca s nej odjezdem, a štylovost, bro, štylovost…
A vítěz – jasn, bezkonkurenčně – Dušan. Jo, kombo Beko, Fróňo, a rodeo, všechny stupně toček, vyšechny využitý osy, prostě nejlíp.

————————————————

A zbejvalo vyhlásit to, kvůli čemu jsem to vlastně udělal.
ZBEJVALO VYHLÁSIT, JESTLI NA SKOKÁCH DÁVAJ VÍC LYŽNÍCI, NEBO SNOWBOARDERS.

“Ehm, lezbýs a gájtlments, ač jezdím čtvrt století na snb, a snowboarding je mi v zimě vším, musím vám nezaujatě sdělit, že u nás, na jihu, se definitivně rozhodlo, že víc dávali pro tenhle ročník – LYŽAŘI, KURVA !!!!” takhe nějak zněl můj půlnoční proslov v monínecké restauračce. A je to prostě tak.

Přeskákali nás píchači, klucí ! Co s tím uděláme ?
Příští rok ? Koukejte trénovat ! ! !

—————————————————-

A závěr.
Tak je to za mnou. Rozhodl jsem se, že až do svého odjezdu do Indonesie, udělám každej víkend akci pro lidi. Udělal jsem 720 online přenos z Maratonu se sledovaností 4000 IP adress. Udělal jsem Potápění pod ledem. Udělal jsem SKI SNB BATTLE. A chytám sraz topenářů. Rád pro vás tvořím.

A mohl jsem tovřit díky všem vám, co jste nezištně pomohli – OBROVSKÝ DÍKY Jardovi z Monínce, šéfovi všeho, neboť s ním není žádnej problém, negře, vše jde a jde to nejlíp, stejně tak s Milošem, aka šéfem lanovky, to je taky bůh.

Andymu za mega pomoc.
PH za stan.
Panu Brambůrkovi za nej ceny ever.
Danu Spykovi za tajemné idelitky : )
Vojtovi za pomoc.
Jandymu za pomoc.
Mílovi za fotky.
Petrovi za fotky.
a dalším co se na tom podíleli.

Tak zase někdy, něco.

Aloha všem ! ! !

PS: fotky jsou mix od Andyho, eMeTa, a mojeho goprabro. Samostatné fotogalerie přineseme v uterý, jak jinak !
Díkys všem…

 

13 komentářů pod “720 snb X ski battle – byla to fakt řežba !”

  1. Čárys

    Moje gopro fotky jsou nazačátku,
    Andyho práce uprostřed,
    Mílovo Top matroš na konci.

    Díkys !!!

  2. Vojta

    Parádní akce dědku :) bejt takovej skok na Monínci celou zimu, tak bych ještě nějaký rotace přidal :) ale i sám jsem byl překvapenej, že ty vrtulníky pořád neodešly a pořád to tam je, i když teď už z prvních pokusů vždycky seru magi v kostkách :)
    Ještě aby nás neporazili mladí smučáři, to by byla pro ně pořádná ostuda :)

  3. Čárys

    Vona jim ta motivace taky jednou dojde, chci je vidět až je bude kroutit artritida, jako nás dědky ! : )

  4. LUCKA

    hlavne je tu treba pripomenout vsechny co se z toho posralli ARTUR,FLASTR A MILA CO SE SKOVAL ZA FOTAK ad. ty foe sem taky tlumil co to slo a krom jednoho nepovedenyho skoku zdycky dopad na placku

  5. Carel

    Byla to paráda ;) Díky za supr večer. Škoda že jsem nezůstal dýl, koukam že jste to ještě rozjeli. Cenama jsem snad udělal radost, takže všechno CAJK. Doufam že se ještě někde potkáme.

    A jsem rád že jsem si taky zkusil skočit. Aspoň se diváci mohli kouknout na můj vybroušenej “harakirištýl” :-D Ráno jsem sice nemohl hnout krkem a šunky jsem měl taky pěkně natřsený, ale i tak to bylo dobrý :-D

    Tak zas někdy! :)

  6. eMeT

    LUCKA TLUMIČOVÁ: Voe, se Ti v důchodu až neudržíš nejen myšlenku budou hodit, aby sis vzpomněl jakej si byl za mlada pérák.

    Carel: Většího netopýra sem fakt eště neviděl. Respekt, žes přežil!

    Kucí díky, že bylo kde a co fotit. Doufám, že to nebyla poslední akce!

    Fotky v lepší kvalitě tu: https://plus.google.com/u/0/photos/110190697353821001022/albums/5841191803343680017
    Časem přidám další.

  7. Čárys

    Carel : Udělaly, a moc. lepší ceny jsem nikdy nikde neviděl, popravdě ten ohlas to mělo megavelkej : )
    D.Ě.K.U.J.U. !

  8. ddd - andy

    Že to vytáhne tolik lidí v tomhle počasí jsem fakt nečekal.. hlavně těch fandících! Bylo to super!

  9. SPYKE

    Byla to parádní akce, navzdory deštivému počasí… organizátor & spíkr v jedné osobě Čáryse excelentní (mohl by moderovat i třeba Českého lva apod., aspoň by ty akce měly šprávnou šťávu), výkony závodníků také super… já si to užil z pozice diváka (moje pojistka holt neobsahuje adrenalin sporty a momentálně nemám ženu/ženy, která/é by mě živila/ly, kdybych se zrakvil v závodě), ikdyž jsem musel prchnout dříve… (na 33. narozeniny potenciální živitelky :-) věřím, že tajemné igelitky vzbudily patřičné veselí :-) příště rád podpořím jakoukoliv akci Čáryse v rámci svých možností :-)

  10. SPYKE

    …a věřím, že má hlasitá trumpeta udělala v tréninku trošku atmošku pro ridery :-)

  11. LUCKA

    to sou hrozny keci piste aspon trochu konstruktivneji voove třeba -Když jsem se oženil, nastěhoval jsem se k manželce. KV domku na vesnici jsme bydleli já, moje žena a její sestra, tenkrát patnáctiletá.
    Tchána jsme neměli, zemřel tři roky před svatbou. Samozřejmě byla tchýně ráda, že je v domě mužská ruka. Práce na domě i v okolí bylo dost. Tenkrát jsem pracoval na tři směny, tchýně na dvě, švagrová byla první rok na gymnáziu a moje žena je učitelka.
    Se ženou jsme zabrali na bydlení obývací pokoj, který byl propojen dveřmi do ložnice tchýně a švagrové. Tyto dveře byly stále nepoužívané, ale naše milostné hekání tyto dveře nezadržely. Jak na vesnici bývá zvykem, všichni jsme se koupali jeden den, a to po sobě.
    A tak se stávalo, že se moje švagrová vykoupala, oblékla do noční košile, v kuchyni na gauči si střihala nehty na nohou, a to tím způsobem, že seděla v tureckém sedu a já se jí díval na chlupatou kundičku.
    Ona si toho všimla, ale neudělala vůbec nic, aby zamezila mému pozorování, a dívala se střídavě na moje oči a do mého rozkroku.
    Samozřejmě se mně udělala hned mezi nohama boule. Za týden se to opakovalo, ale já jsem si dodal odvahy, přistoupil ke švagrové Jane a začal jí masírovat kozičky, které v noční košilce ještě lépe vynikly. Měla je nádherné a krásně pevné.
    Když jsem ji držel za kozy, dala na mé ruce svoje a říkala mně: co když někdo přijde. Ještě chvíli jsem ji masíroval, ale to už jsem slyšel, že je moje žena vykoupaná, a tak jsem si šel sednout za stůl, aby neviděla, že mi stojí péro.
    Po neděli jsem měl odpolední a tak jsem byl doma sám. Asi v deset hodin přišla Jana, že je nemocná, a zadívali jsme se na sebe a bylo všechno jasné. Řekl jsem jí, ať si jde lehnout, že jí uvařím čaj a přijdu jí změřit teplotu. Po chvíli jsem jí přinesl čaj a když jsem ji viděl, jak krásně leží v posteli, už jsem se neudržel. Vlezl jsem k ní a začali jsme se líbat a hladit. Laskal jsem jí košíčky a hladil po kundě a moje péro stálo jako sloup.
    Řekla, že je ještě panna. Mezi polibky jí povídám, ať se nebojí, že na ni budu něžný. Potom jsem ji svlékl z noční košile, já se svlékl taky do naha a rozjeli jsme koncert líbání, lízání, kouření a když byla řádně prolízaná, že tekla jako Dunaj, začal jsem ji mrdat. Vzala ho do ruky, nasadila si ho do kundy a já jsem jí ho tam jemně tlačil.
    Po menším odporu jezdil můj ocas jako po másle. Byli jsme spolu šťastni, a proto jsem ji prcal celý týden mojí odpolední směny.
    Stále jsme vylepšovali naše milování. Když Jana poprvé vykouřila moje péro a já jí nastříkal semeno do pusy, velice jí chutnalo, a tak jsem jí ho tam stříkal při každém šoustání. Týden milování utekl jako voda a my jsme stále vymýšleli, jak být spolu a milovat se. S Janou jsme vymysleli, že když bude chtít šukat, bude mít doma oblečenou sukni a v dílně za domem že ji vezmu zezadu. Čas utíkal, my jsme šukali kde a jak se dalo. Největší legrace byla, když moje žena říkala: Jano, proč máš doma sukni?
    Kdyby jen věděla, že jsem o panenství připravil ji i její ségru. Asi po roce bydlení u tchýně a po vyprcávání obou jejích dcer jsem si říkal, že je divné, že tchýně nemá žádnýho chlapa.
    Napadla mě myšlenka, že až se setkají naše směny a já i tchýně budeme mít odpolední, že ji zkusím ošukat. Už jí bylo čtyřicet šest a byla vdovou už čtyři roky. Naše směny se setkaly a já hledal záminku, jak k ní do ložnice. Když žena se švagrovou odešly v sedm hodin do školy, rozhodl jsem se jednat. Ještě v pyžamu jsem šel za ní, že ji požádám o noviny. Ona je zrovna četla a měla rozepnutý knoflíček a já viděl její kozy jako na dlani. Hned jsem měl péro v pozoru. V pyžamu to je, jak víte vidět tak, že se to nedá schovat. Nenechal jsem ji dlouho přemýšlet, vytrhl jí noviny z ruky, zajel rukou na kozy a začal ji líbat. Nejdřív se bránila a uhýbala hlavu, ale já se nedal, vlezl k ní do postele a začal jí masírovat píču. Během chvilky byla mokrá a já věděl, že mám vyhráno. Je velice dobré, že ženy nosí noční košile a pod nimi nemají už nic.
    Hrabal jsem se jí v kundě, stáhl přes hlavu noční košili, já se svlékl taky a rozjela se skvělá jízda. Byla nadržená a prcala jako o život. Když jsem ji mrdal, mačkala mně zadek a já jí ho tam vrážel, jak nejhloub to šlo.
    Její orgasmus byl nádherný.
    Ten den jsme měli co stihnout autobus do práce.
    Tak jsem tam žil jako v ráji.
    Svoji ženu jsem šoupal v noci, tchýni, když se nám sešly směny, tak ho tam měla celý týden a Janu jak to jen bylo možné.
    Nejlepší byly prcačky s Janou. Od našeho prvního milování Jana byla každý měsíc nemocná a my proprcávali vždy celé dopoledne. Většinou měla strach, abych ji nenaprcal, a tak jsem jí stříkal na kozy a do pusy Když jsem jí postříkal kozy, tak jsem jí moje vlastní semena slízával, a jak jsem ho mel na jazyku, tak jsme se líbali. Moc se nám tahle hra líbila.
    Jindy, když měla Jana semeno v puse, tak jsme si semeno pouštěli z pusy do pusy, olizovali si přitom celé obličeje a byli jsme vždycky náramně spokojeni. Jana semeno do kundy nechtěla za nic na světě, protože se bála, aby neotěhotněla.
    Jak čas běžel, bylo Janě dvacet let a našla si chlapce. Nesl jsem to ale statečně a Janě jsem kluka přál. Potom jsme se ženou dostali byt a odstěhovali se z mého ráje.
    Utěšovalo mě, že Jana má stejně kluka a za tchýní jsem vždycky na pěknou prcačku přijel. Se ženou jsme jezdili už ke tchýni jenom o víkendech. Když jsme tam byli, řekla mně Jana, abych ji zavezl na třídní večírek.
    Náhle cestou Jana řekla, abych zajel na lesní cestu. Trošku jsem byl překvapený, ale chuí na Janu jsem měl vždycky.
    Z auta jsme vyndali deku a nádherně jsme se milovali. Když to na mě šlo a já chtěl postříkat její kozy, tak mě zadržela a řekla, že chce mít moje semeno v kundě jako první.
    S chutí jsem jí to tam napumpoval a krásné jsem jí potom vylízal píču, která byla zalepená semenem. Jako vždycky jsme se potom líbali.
    Potom se Jana vdala a přesně za devět měsíců od našeho stříkání se jí narodila holčička.
    Měla jako já modré oči a dolíček v bradě. Jana se s rodinou odstěhovala a já ji už neprcal. Tchýni jsem ale pokoj nedal. Z mých tří směn byly už jenom dvě a měli jsme s tchýní samozřejmě stejnou směnu.
    Každý týden, když jsem měl odpolední, jsem jezdil tchýni mrdat aspoň dvakrát týdně.
    Byla vždycky po týdnu nadržená a k mojí radosti si nechala dát DANU, abychom neriskovali.
    Myslím si, že žena nemá ani tušení, že jí ojíždím mámu, protože tam jezdím, když je ve škole, a tchýně mi každý měsíc dá krásně zaprcat a ještě mi přidává tisíc korun na benzín.
    Co si mohu přát víc?

  12. tichac

    Tak tomu řikám komentář… :o))

  13. Čárys

    Lucka to opět rozsekla.

Komentář: