Zich trail – aneb až se zima zeptá, co jsi kurva dělal…

?????????????

Co odpovíš ?
Odpověď Dema bude tahle:

“Vždycky jsem chtěl postavit něco velkýho, něco pro ostatní, co bude bavit a bude se líbit. V roce 2011 jsme s tátou vydřeli klopenky na Lipánkovi, jeli se tam už dva ročníky Village Worldcupu a letos se pojede třetí, ale chtěl jsem něco většího, delšího, lepšího…”

Na podzim 2012 se mi podařilo vyjednat od obce starou, nevyužívanou, obecní cestu na největším kopci nad Brandlínem. Obecní ouřad byl pro, abych cestu „kulturně využíval“, musel jsem se však optat majitele přilehlých pozemků, jestli je taky pro, páč jako majitel okolních polí má nárok cestu používat. Řešení se zemědělcem se táhlo doslova až do Vánoc, když mi ale nakonec dal svolení i on, už mi nebránilo nic. Jen zima, sníh a mráz. Začal jsem teda s plánováním, kudy a jak dolů to natáhnu. Koncept trati je jasnej – velkej brácha Lipánka – větší, delší a náročnější.

Díky mírný zimě jsem mohl na začátku ledna začít naplno, povolal jsem do práce big bagristu, kamaráda Ajdama Zicha a ten zryl povrch zemský, jak jsem si vymyslel. Hromada tůdle, hromada támhle, už se mi to rýsuje.

Po měsíci, kdy byl Zich trail zmrzlý mrazem, zakryt sněhem se teplota vyšplhala na jarních 10 stupnů, sníh zmizel a já s mým nejlepším kamarádem Lopatou začal upravovat, co mi Zicháč nahrabal. Po 4 dnech šejpování, mám hotovou přibližně.. málo, zatím je to hodně málo. Ale budeme bagrovat dál, budeme kopat, plácat, tvarovat pořád dál a víc. Když vše půjde, tak jak má, ZICH trail bude na jaře hotov. Chtěl bych udělat otvíračku nějakou neděli v květnu, po sobotním třetím ročníku na Lipánkovi.

Koukněte na fotky, na fejkbůk stránce FRandlín čekujte novinky a na jaře se přijedte svíst. Čá
Demo

 

12 komentářů pod “Zich trail – aneb až se zima zeptá, co jsi kurva dělal…”

  1. coolo

    vypada to moc pekne…dobra prace, a at chut do toho budovani nikdy nezmizi.)

  2. Vojta MM

    je to krásný, nový, čistý, dlouhý i vysoký, super :)

  3. sir Demo

    Jéé, díky za propagaci :) budu moc rád, když se nás tam pak sejde co nejvíc

  4. Dudák

    nádhera :-) , dobrá práce !

  5. meloun

    velmi dobře!!! :)

  6. lolek

    Bude tam lanovka?

  7. sir Demo

    Lanovka bohužel ne e :)

  8. kesu

    tyjo, super! Mám ve Lhotě chalupu a koukal jsem, co stojí u Klepáka. Hele a co je Lipánek? nemám totiž facebook..

  9. sir Demo

    ve Lhotě chalupu? nemáš jí tam dole u kravína? :) přidej se do skupiny na facebooku – FRandlín a budeš vědět víc. ;)

  10. kesu

    sir demo: nn, směrem na Podldovku, takovou tu zarostlou:-)
    kdybych měl facebook, už bych to dávno udělal, moc Vám fandím, ikdyž narovinu, na můj vkus jsou některý skoky u Klepáka už hodně velký porno.. Klika, že si tam vždycky vezmu spíš XC, ale tendle trail se mi moc líbí..

  11. sir Demo

    hele tak Lipánka bys sjel bez problému ;) kdyžtak 722969334 můj tydlyfon, až tam budeš někdy, stačí se ozvat, jsem tam skoro pořád

  12. kesu

    super! držím vám palce!

Komentář: