Rozhovory o MM – Šárka Dušáková

552334_2457181525248_1433883821_n

Ač by to z nadpisu mohlo být patrné, nejedná se o rozhovor o Michalu Márošim, i když o něm by se pár holek taky asi dalo zpovídat, hehe. Je to rozhovor s dalším účastníkem(cí) natáčení s MadMossBross – jedinou holkou na vídejku – Šárkou Dušákovou…
Trocha ženskosti v našem vesměs klučičím športu – uvnitř, čtenáři…

1, Tak se malinko asi představ, protože rozhovor nebude až tak o tobě, jako o tobě a točení dokumentu, takže je třeba aby lidi věděli, kdo jsi a odkud jsi přišla, co jezdíš a jak strašně jsi dobrá :)
Jmenuji se Šárka Dušáková, přicházím k vám v míru z vesnice jménem Kájov… Jo a jezdim na růžovém kole, víc bych se k tomuhle nevyjadřovala…  :DD Až ve videu.

2, Okééj. Tákže, na jaře 2012 jsi se stala jednou z vyvolených, kteří byli osloveni Davidem a Vojtou (dále již jen Mad Moss bros.) za účelem natočení jakéhosi jihočeského bike videa. Věděla jsi, kdo kluci jsou, a o co půjde, nebo jsi do toho skočila rovnýma nohama ?
Copak existuje někdo, kdo by MM neznal? Není možné!!! :D Ne vážně, věděla jsem o klucích z FB, z DK, ze 720.cz a mimo to jsem kluky dost často vídávala na různých  závodech, bike akcích, táákže jsem byla celkem v obraze, když mě klucí oslovili.  Jen jsem tomu nemohla docela dlouho uvěřit, jako že fakt já :)

3, Co tě na tomto projektu nejvíc oslovilo, když jsi byla klukama zkontaktována ?
Co mě oslovilo? Že by projekt který je směrovaný na naše milované Jižní Čechy a lokality tady, nebo snad to že je to velmi populární projekt. To, že budu ve filmu se samýma hvězdama (chichi) a spolupracovat s fajn klukama z Budějic a budu mít konečně svůj profil? No asi všechno dohromady.

4, Rozumím. Hlavně ty hvězdy, hehe. Jak probíhal výběr lokalit, na kterých jsi se měla natáčet ? Byla to tvá invence, nebo s tím přišli kluci ?
Já si teda moc vybírat nemohla, jelikož jsem byla poslední s kým točili , brala jsem co zbylo, což bylo ale ve finále dost příhodné, protože zbyla Kleť.  Místo které znám, kde to mám sakra ráda, kam zdrhám ode všeho, kde se ztrácím každou volnou chvíli už třeba proto, že na vršku sluní svítíčko pořád a  mám to skoro za barákem.  Jinak jsme se na lokalitách prostě shodli.


5, Co jsi chtěl především ve svém profilu mít, a kde jsi chtěl natáčet, a kde jste potom opravdu natáčeli ?

Klucí mi splnili co mi na očích viděli, stačilo pouze podat návrh… ;) Nic nebyl problém, krom míst, které už měl ve videu někdo jiný a co se jinak týče lokalit viz. Otázka č. 6. Napadli nás stejné věci (Kleť, Dobrá voda),takže na těch jsme se prostě shodli a vše  Proběhlo víceméně podle plánu na daných tratičkách.

6, Jak to že me klucí nesplnili, co mi na očích viděli, kde jsem dělal chybu ? :)
Co jsi říkala na jejich fimlařskou techniku ?

No co na to říct, snad jen vychválit kluky do nebes jak si dokázali poradit, vlastně i s každou záludností co se dokumentu týkala a nic je neodradilo.  A to musím říct, že jen to co jsem já viděla, tak  technika si s nimi chvílema  epesně pohrávala.

7, Technika VS člověk. Evergreen… :)
Jak probíhalo natáčení – co jsi čekal že bude, a překvapilo tě něco ? Jak to probíhalo ? Bylo možný do toho klukům kecat, nebo jsi musel, dělat jak bičem práskali ?

Všechno to probíhalo tak nějak děsně v pohodě, žádnej stres, prostě jsem si zajezdila, užila si to pobavila se s klukama  a bylo to fajn, na druhou stranu jsem čekala i pořádnej sekec, nějakou tu buzeraci, kterou asi k pořádnému výkonu prostě potřebuju, ale klucí se mnou jednali jak s princeznou, pěkně v rukavičkách a nechali ježdění čistě na mě… A to jsem si o pořádnej sekec výslovně zažádala… Nicméně chápu, že po pár pádech se asi prostě báli mě do něčeho hecovat aby nebylo hůř :D

8, “Já jsem si o pořádnej sekec vysloveně žádala…” Ufff, dost ! Tohle mi neřikej, zvedá mi to tepovku :)
Sfoukli jste to jedním, ehm, vrzem, nebo jste to měli naplánovaný do více dní ?

 Natáčení se mnou  bylo naplánované na několik lokalit  tedy i dní a jelikož jsem byla s Tchitchou poslední s kým natáčeli takhle na konec sezóny, vše záviselo na počasí, takže se i stalo, že se něco domluvilo a pak to nevyšlo z důvodu vlivu povětrnostních podmínek ;) , ale když se zadařilo, vše jsme sfoukli jak když bičem mrská…

9, Jak tě vlastně koncept videa oslovil ? Není tajemstvím, že video bude postavené i na mluvení, ne jen na rychlý akci a macatých poletech.
Mno já se zprvu domnívala, že s tím mluvením to nebude až tak dramatické, střihnu si svých pár minutek slávy na kole schovaná v integrále a nějak to trošku očůrnu… Avšak Když jsem se pak seznámila s projektem blíž, líbilo se mi, že nejde jen o to natočit „něčí“ ježdění, ale každý se v profilu i představí a dá do toho trošku něco ze sebe, svůj příběh…  Tedy ani já jsem se tomu nevyhla a moc to nebolelo.
10, V současné době je hotovo, a probíhá dolazení maličkostí stran střihu, hudby, a tak. Když to máš celé zhodnotit, jak se ti s klukama pracovalo,a  je něco co bys ve zpětném pohledu vylepšila ?
Jak se mi s klukama „pracovalo“ nevím o žádné práci, pro mě to byla zábava… Posuďte sami: Klucí si pro mě přijeli, dovezli mě na danou lokalitku, najíst jsem taky dostala a samé dobroty podotýkám :D, navíc Dave jakožto galantní muž mi vždy vytlačil kolo do kopce, při tom všem jsme poklábosili, já si suprově pojezdila  a hecla se ;) Řekla bych luxusní ježdění s kompletním servisem. Byl to sen…

11, Zleješ se na premiéře ?
HA! To by si dost lidí přálo… Takže Ne! Nejsem čuně.

12, A na závěr, řekni kdybys byl oslovena s další spoluprácí s klukama, šla by jsi do toho ?
Rozhodně Ano, a neváhala bych ani vteřinu, byl to zážitek.

13, Tak jim hezky poděkuj, pusť své moudro  na závěr a zamávej.
Na závěr bych chtěla prostě jen poděkovat, klukům za trpělivost, kterou se mnou měli a vůbec… Kuji!  Mějte se, smějte se! 

a související rozhovory byly :

Kuba Říha
Papája
dvojka z videa

19 komentářů pod “Rozhovory o MM – Šárka Dušáková”

  1. Tchitcha

    :) dobře Šárka! Ta si koleduje :)

  2. Čárys

    Já chci pořádnej sekec !!!
    :)

    Jinak paráda, na tvůj segment se fakt těším.
    A na performace na baru taky : )

  3. Skautik

    Holky na kolech jsou super!

  4. coolo

    Víc takovejch slušnejch holek co nepopijej a jezděj na kole!!.)

  5. Čárys

    4: coolo : a co naskákaj celý Lipno s prstem v nose… : ) cože je případ Š.D.

  6. Petr S.

    Ta růžová je přesně barva, kterou bych chtěl na sjezďáka <3 :)

  7. coolo

    4: Čárys: …je DOBRÁ (teda nechutnal jsem, ….ale ty víš jak to myslím….škoda, že premiéra je tak daleko od nás).. .)

    4: Šárka: Šárko jsi DOBRÁ….co DOBRÁ …. NEJLEPŠÍ!.) jen tak dál…drž to do růžový!!

  8. Vlk

    Uzitecna otazka na telo “Zleješ se na premiéře ?” .. odpoved tez vyborna :D
    ..pekne fotky, pekna holka, pekny rozhovor tesim se na video :) !!

  9. Slečna Š.

    Tchitcha: no jo však mě znáš já vždycky, se toho nebojím :DDD

    Strejda Čárys: Ty Nechceš sekec, fakt ne, věř mi!!! hehe :D Jináč dík … …

    Coolo:Moc díík takovej komment, to mě vážně potěšilo mooc, vážim si toho a to víš, že to do tý růůžový budu hrotit pořád a přitvrdím chichi :DDD

    Ach jo až se mi zastesklo po natáčení bylo mi s klukama fakt dobře ;)) a ten Vojtovo věčný optimismus, který přenášel na všechny kolem… No zopákla bych si to hned, takže teda doufám, klucí, že se s vámi budu dost potkávat i v nadcházející sezóně a že si už i vy jakožto bikeři trošku pojezdíte…
    No nic na premiéru se těším a k baru se raději ani nepřiblížím :DDD

  10. Tchitcha

    to Slečna Š: Znáš mě, já bych se toho taky nebál…:D

  11. xup

    ta fotka s tim kolem je boží. Nejlepší sou růžoví tkaničky. Prostě to všechno ladí. Jsem zvědavej na to video.

  12. Čárys

    teda bejby, ty máš sledovanost větší než mistr světa Slavík :)

  13. Slečna Š.

    Větší určitě nee.. :) Ale na to že jsem toho zatím moc nevyhrála, nejela, nesjela… :D ;)) Tak to potěší…
    Že by se všem tak moc líbila růžová barva? :D
    Jo a u jedné fotky máš špatný popisek, Kdepak Bali ;)

  14. Čárys

    hehe, už jsem na to koukal, jen nemám nějak čas to zmenit…ted třeba právě připravuju 387 videí na promítačku na sobotu…přijedeš ?

    A ad sledovanost.
    To víš.
    Pěknejch ženskejch je na kolech málo, tak se každej prokliká… : )
    Díky za vysokej traffic, vám oběma !

    dobrou noc…

  15. Slečna Š.

    Přijela bych moc ráda, ale přece jen je pro mě Tábor trošku z ruky, takhle na jednu párty… Takže asi bohužel…
    Nicméně co se týče té sledovanosti, mileráda zase někdy vypomůžu hehe :DDD ;)

  16. Čárys

    děkuju ! : )

  17. Pep

    Cus krasne koleso :)stim se to musi svihat

  18. Valkyrja

    Ahoj Šárko,

    jsi můj český ženský DH vzor a moc Ti gratuluju k tomu vítězství v ČP DH 2013!!!! ;-)

  19. Šárka

    Ahojky,

    Tenhle komentář mě tak moc potěšil, že si to ani nedokážeš představit, děkuji Ti!!! A budu ráda, když se někdy potkáme na kole, pokecáme a pojezdíme ;)

Komentář: