Premiéra dokumentu JČR od Mad Moss Films

IMG_6819~1

Dlouho očekávaná a připravovaná premiéra bike dokumentu dorazila do našich kin a tak jsme na nemohli chybět. Po nesmtelnejch Megaprdách je tu další Jihočeský video. A jak to klucí postřihali a kdo koho zlil na party vše inside..

Jak to bývá, štěstí přeje připraveným a tak na premiéru do Budějovic přijíždíme v konvoji za Maarovo dodávkou s lehkým časovým předstihem a tak jeho snaha zmást naše smysly několika úhybnými manévry po městě, naštěstí neohrožuje včasný příchod po červenym koberci. Klub Highway61 ještě nepraská ve švech a tak i zabíráme pár židlí. Lidí tu už ale pár je, takže se hned rozbíhá komunikace na několika úrovních. Hlavní aktéři po sobě pomrkávaj a postupně přestávaj počítat příchozí lidi, protože klub se po chvíli plní dost. Dost bylo ale úvodních plků. David a Vojta skáčou na pódium a uvádí celou slávu. Pak jen push play a jedem na to.

 

Dokument JČR

Hned z titulků je jasný, že klucí si fakt dali práci a všechny ty jejich hejblátka, o kterých se zmiňovala parta riderů v rozhovorech byly k něčemu a tak o pohyb kamery nebude nouze.

Na úvod si bere slovo Číča a v náručí svýho gapu popisuje, jak vlastně začínal s bikingem, do rozhovoru ale už skáčou prostřihy, kamera líta vzduchem točí se na rameni a první aplausy jsou slyšet ze sálu kde sedíme. Následuje Kuba Říha, který vnáší trochu toho tréniku a makačky s následnýma úspěchama do rozjetýho filmu a dokonce i na silničce pár záběrů nechybí. Je to holt závodník a k tomu to kolo patří ve všech podobách.

Do vejšek a parádního dirtu se pak pouští Bahy, kterej točí kolem os, sází tablety a ve sk8 parku naskakuje luxusní vejšky přes boxíky. Následně se obejvuje sestřih ze Špičáku a tamního IXS cupu kterej je vystřídanej legendou z největších a to Schwarou. Začíná opět v rozhovoru se svým pohledem na biking, kterej i proměnil do svojí živnosti v podobě shopu. Jasně že se tu pak v ježdění obejvuje jeho monstar GAP hned z několika pohledů i bikepark na Lipně a je každýmu jasný, že Pája to má v malíku nejen za kasou, ale i za klackama. Pak rychlý prostřih z FunnDH závodě na Lipně a už se tu dělá místo pro Čáryse. Jeho maringotka, životní styl a vůbec pojetí ježdění v těch letech, kdo by to od staříka čekal. Monínec a Bechyně skoro jak domácí spoty na jistotu a v pěkný palbě les a freeride.

Skáče nám tu ale hned do záběru Vápno.

Tam plácá lopatou novou lajnu Onýz. A že je to parádní podívaná od mistra ČR v dirtu – že prej co se timhle titulem změnilo? NIC. Zní odpověď a taky je z toho cítit, že o titulech to u něj není. Prostě lítat. Dirt.

Přéma a Sir Demo. Dvojprofil pojatej opravdu osobitě. Klucí letěj nejen stejný štýlo na Špičáku v teamovejch dresíkách ale i jejich domácí ohoz v židlích ladí stejně vyvoněně. Pár západů slunce a máme tu prostřih na Chainless race na Monínci, kterej střídá poslední hvězda a tou je slečna Šárka. Jediná bábovka na videu. Nicméně holka s potenciálem a chutí závodit. Keep going baby!

 

Titulky.

Ufff. Tolik shrnutí. Názor si ale udělejte sami až to uvidíte (kluci to daj do oběhu během pár dnů). Nejde to totiž popsat tak, jako starý videa Kranked, první Disordery, nebo série NSX, která mladý generaci už vůbec nic neříkaj. Dneska se střihne video a hodinu po premiéře už všichni sosaj. Doma, pohodlně, hned. Neříkám, že je to špatně, neříkám, že je to dobře. Jasně že progres v ježdění a tak. Co ale tohle online propojení udělalo s vnímáním je to, že videí se chrlí ze všch koutů neskutečný množství a pod tímhle vlivem se pak právě nový projekty s nulovym budgetem, ale obrovskym potenciálem můžou ztatit. Takže projekt JČR, kterej kluci celej točili na obyč foťák se seťákem 18-55 by mohl mít rozhodně na víc. A snad se neztratí!

 

-a-

 

Pár paparazi fotek z druhý řady vlevo dole zde.. a následná party..

 

13 komentářů pod “Premiéra dokumentu JČR od Mad Moss Films”

  1. sir Demo

    néééééééé :D proč bože proooč :D

  2. Čárys

    Kdo si tam rezervoval Šárku ?
    DAVIDE ?!?!?!?
    Až se to dozví Tchicha…
    :)

  3. Tchitcha

    DAVIDE?!?! Vypadá to, jako by se zde vše profláklo! :D Ale jak říká klasik, neni to tak, jak to vypadá :D :D
    (Aspon tu mám normální fotku, né jak od jiných :D)

  4. Vali

    Druhá řada vlevo dole byla hodně dobrá :)

  5. David (MadMoss)

    Klucí, já myslím, že tam rezervoval Rossík :)

  6. Los tomanos

    Už aby to tu bylo, jsem hodně zvědav…

  7. Slečna Š.

    Noo pěkné… Paparazzi nezklamali… Můj mediální poradce zešílí až to uvidí hehe :DDDD ;))))

  8. Čárys

    4: Andy : Zobrazit : “stránku se zobrazením přílohy”…nikoliv “soubor s obrázkem”.

    a ještě ti o víkendu ukážu jinej styl, jako je v galeriích tady :
    http://720.cz/?p=19063

    což je ještě lepšejší . . .

    Moc děkuju !
    dobrá práce, bro…

  9. ddd - andy

    sir Demo: jako uznej, že to jsem si nemohl nechat pro sebe.. :D

    Slečna Š.: já nic, já jen mačkal spoušť a mediálnímu poradci bych doporučil terapii.. ;)

    Čárys: večer to tam bude bejby..

  10. sir Demo

    Andy: vo tom žádná, tohle svět vidět musí ! Díky kamaráde :D

  11. ddd - andy

    sir Demo: Kdykoliv se na mě spolehni! :D

  12. Vali

    no fotky prostě nejlepší! koukám na to dneska už asi po 10tý :D

  13. Schwara

    Krásná práce, jak jinak!

Komentář: