FROM OCEAN WITH LOVE

z-hloubek

This short movie was filmed on my way to the Indonesia,
and edited for all those, who love the ocean.
Especially for Lin.
Thanks.

Stay tuned to the free(ride,dive,style) way of life.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

34 komentářů pod “FROM OCEAN WITH LOVE”

  1. Čárys

    To je to poslední, co pro vás dnes a na dalších pár dní udělám.
    Videjko, který jsem se snažil vydat celej den, který na mém netu prostě nešlo a nešlo nahrát, teď, než mi to odletí, na poslední chvíli, vimeo hlásí : Done ! Go to video… A tak za 45 minut bude ready pro vás.

    Aloha všem, díky moc.

    Dám vědět.

    Z Rudého moře.

    Em.

  2. Béďa

    Blog čtu už celkem dlouho,tak snad jen…Hodně štěstí!

  3. Fly

    Moc pěkný to je, díky pane. Koukám, pan Yamamoto visí ve skříni, kolik má ta voda dole?
    Jo a držím palce!

  4. Carlos Tlustá Boyka

    Moc jsem se pobavil u stoupání z -52m :)) Jsi démon.

  5. Maverick

    !!!!!!!!!!!!!

  6. brody

    pecka!

  7. Medvěd

    Stal ses vorvaněm.. je to potvrzený! :) takhle dlouho a hluboko pod vodou lidi nemůžou žít.

  8. Zaba

    Setrim na letenku, i kdybych mel letet v podpalubí s kuframa:o) Pres 50 m hloubku jen ve slipech, u nás jsou termokliny, problem s vyrovnáním, tlustej neopren, clovek si to neuzije, jen si zapíse císlo kdyz to dá. No, ze si nemel ani lano, takze vlastne jen ponúrek, akorát hlubsí:o)

  9. drzhor

    a bolí Tě ruka, když takhle stoupáš pod vodou a držíš kameru? video super!

  10. JohnLee

    …tolik znamych mist…skoro jako navrat do minulosti :)

    …dobre ty…

  11. jacobo

    Zlepšilo mi to náladu na celý zbytek dne. Klid a mír.

  12. Carlos Nejdek

    Opravdu pěkný , musím říct, že i vynikající vyběr hudby, o záběrech se radši ani zmiňovat nebudu, Božíí!!

  13. Čárys

    aHOJ všichni, zdravím z Dahabu…

    Tak to vezmu popořádku –

    Fly : Voda dole…hm, tak 25stp jsem naměřil nejméně, ale já se v 5o ti metrech dlouho neflákám, jdu poměrně rychle nahoru, zase uplně blbej nejsem, tak nevím přesně. Nejmene na hodinkách jsem našel 25C ale to mohlo bejt když šly proudy, atd…termoklinu jsem nezaregistroval.

    I když občas kosím, když třeba točíme a jsem tam hodinu a půl, neoprensi na druhej odjezd tam už ani brát nebudu – tohle je magic, prostě radši budu kosit, hehe : )

    Carlos tlustá boyka : Tady to jde samo, kamaráde, fakt. Foukl jsem tam i něco hlubšího, ale už to dělat nebudu, protože je to děsně vo držku – už jedině s proškoleným buddym, mám strach. A stejně se nesmíš potápět sám, takže tohle stopuju.
    Čísla nejsou důležitý.

    4: Medvěd : Freediving is only natural… :)

    4: Drzhor : Vůbec, ani trochu… : )

    Carlos : šetři !!!!!

  14. perry

    Já tu slanou vodu moc nemusim a třeba 50m pro mě naprosto nepochopitelný číslo, ale z těch pár záběrů je vidět, že tebe to tam hrozně baví. Co je to za hudbu, prosim tě?

  15. Honzáno

    nez sem to zapnul tak sem si rikal, ze budu akorat nasranej a vzteky mi rupnou stehy na pupku…
    ale celejch 5 minut sem se jenom přitrouble usmíval.
    Neskutečná nádhera a klid

  16. Zaba

    Nasel jsem z Madridu do Jakarty za 580 euro, pekne na zimu, to se nechá. Takze pro ty, co chtej videt Madrid a poznat celou Jávu, je to super informace. Jinak u tech hloubek, vidím jak si to krásne uzívás, ale fakt to nechce delat moc casto na samce. Negativní vztlak, múze tam bejt proud…no aspoñ nemám tolik výcitky, kdyz se topím sám ve 20-30m, pro tebe je to pouhý snorchlování:o)

  17. Čárys

    4: Perry : Ben Howard, Old Pine… : ) A ad zábava : Je to nejlevnější a nejrychlejší vejlet na jinou planetu ve stavu beztíže…to musí chytit každýho, čoveče . . .

    4 : honzáno : Ty ses ještě pořád nevyléčil ?

    4 : Zaba : Na samce by se potápět nemělo ani do 4 metrů…já tam sám nebyl.

  18. Kubas

    super videjko, je vidět že si to fakt užíváš jak můžeš :-) jenom technickej dotaz, když točíš v -50m, jak hluboko vlastně může Go Pro?

  19. Michal Kosík

    Ty vole :) to je mazec.. drž se chlape fandím ti nejvíc moc hodně…užívej draku

  20. Honzáno

    4: Čárys: pomalu finušuju, jsem chvily po operaci, pomalu zacinam videt světlý zítřky :)
    po pul roce totální mrtvosti, bude těžkej boj vysápat aspoň nějakou dětskou 3 v holešovicích na stěně…ale s tim co sem zhubnul budu asi k topu vzlýnat jako dým:D.¨

    btw: jakej ma vliv na Freedive lehká anemie? vaděj při potápění kontakt. čočky?
    Zdar a sílu

  21. Kamarád z Tábora

    52m už je rozhodně zajímavý číslo :-) Rád bych se tomu někdy aspoň vzdáleně přiblížil a aspoň v poloviční pohodě, v jaké jsi to dal ty. Velký respekt !!!

    Měl bych takové mikroskopické přání:

    Myslím, že nejen já, bych ocenil malý článek na téma Bali vs Rudé moře. Přece jen pro běžného smrtelníka je Egypt “nepatrně” dostupnější, tudíž by mě zajímalo tvoje porovnání. Ten hlavní luxus oproti letnímu Egyptu je asi těch pár stupínků teploty vody na víc. Jinak se zdá, že potvorstvo a viditelnost je relativně podobná, ne ?

  22. Zaba

    4 Kamarád z Tábora. Kdyz pojedes na podzim na Jih Egypta, tak se setkás v podstate s rovníkovou teplotou vody a prej to tam i zije, zraloci, zelvy, super viditelnost. Sever teplota taky v zárí ok, ale zivota míñ, kámos, co byl v Thajsku (pred tsunami) ríkal, ze tam bylo zivota neporovnatelne víc a vydrzeli bez gumy ve vode celý hodiny.

  23. Čárys

    4: Kamarad z Tábora : Tenhle ponor nebyl hlubokej, tohle jsem tam fouknul několikát během dne… Nemužu sem napsat kolik protože by mě David Čani vytahal za uši, nesmí to vědět, hehehe. ALe jak už jsem psal. Zkusil jsem si to, a už to dělat nebudu…dokud nezlepším flexibilitu trachey, a celkově hrudíku a nevypracuju si Buddyho co bude schopen mi udělat top Safety.

    Ad Egypt a Bali ?
    Jedině Bali, kamaráde, jedině. Viditelnost teda cca poloviční, když teda srovnáváms Bells (tam cca 4O m, Bali cca 20 – jak kdy) ale rybiček mám před barákem na Bali fakt víc, mnohem. Rovník žije neskutečně…

    Honzáno : Anemickej – každá krvinka se počítá, kamaráde. PApkat železo, a makat na sobě. Pujde to nahoru.
    Držím palce, at už to dolečiš, je to děs, fakt ti to přeju, abys už byl brzy v plné hulbě all inclusive. Vím jaký to je, mít něco hodně dlouho – takže jsem s tebou. Drž se.

  24. Kamarád z Tábora

    Perfektní cviky proti squeezům dýchacích cest najdeš ve Federicovy od str. 97, myslim. Jsou ty protahovací cviky v plném výdechu. Možná se před tím můžeš i trošku reverzně vypakovat, ale tyhle lahůdky tam jistě probíráte mnohem podrobněji…

    Přeju spoustu úspěchů v ” potápění zadarmo ” :-)

  25. Honzáno

    4: Čárys: oukej přesně todel sem čekal:D díks, dle doktorůch je ta anemie spojená s tim zasyflenym střevem, který už vyškubli. Takže by se to prej mělo pomalu vracet k normálu a tak na 5-10 let to dát pokoj.

    Co ty kontaktní čočky při potápku?

  26. Čárys

    sorry, jsem neodpověděl na to duležitý….na to druhý důležitý.

    Kontaktní čočky při potápku – no problema, amigo. Když máš masku, neni problém.

  27. Honzáno

    4: Čárys: díky díky dík

  28. Sarin

    Tak a znovu cumim jako 15-tka Te vidim prvne bez cepice. Jinak uplna lahoda je cejtit ze se tesis

  29. Kamarád z Tábora

    to Zaba : díky, Žábo :-) Egypt docela znám, ale nemůžu to srovnat s pravou exotikou, jako je třeba to Thajsko. Ja myslim,ze pro me z pohledu vykon-cena bude asi urcite nejlepší ten Egypt. Bali je urcite o něco lepsi,ale v souvislosti s nakladama se mi to nevyplati. Ale přiznávám,ze kdybych mel trochu jiny cash flow, tak Bali urcite nevynecham…

  30. Kamarád z Tábora

    to Zaba : …navíc patrim mezi lidi, kteří na sobe trvale nosi “tenky” neoprenovy oblek :-D

  31. Čárys

    4: KAmarád z Tábora…

    Hm, to sice jo, ale Egypt…sorry, ale to je jak to říct – odvar, proti tomu, co bys zatopil se mnou na Bali. Šteři, a přemejšlej o tom… : )

  32. Wipeout

    K tomu lze jen dodat I LOVE OCEAN BECAUSE…

  33. JaZ

    Martine,už se ti někdy podařil BO? Ve tvých reportech jsem na to zatím nenarazil. Ale všiml jsem si, že jsi změnil názor na FD bez buddyho… Tak nevím. Skoro bych řekl, že v rámci určitého levelu FII by to mohlo být povinnou součástí kurzu… Den 5: Kandidát, který dosud vlastní zkušenost s BO nemá, má v rámci tohoto dne získat představu o tom, jak subjektivně člověk tyto krajní stavy vnímá a prožívá. V kontrolovaných podmínkách bazénu provozuje kandidát pod dohledem instruktora opakovaně STA, DYN nebo DNF s cílem na úrovni osobního maxima. Target je navození samby a posléze BO. Po dosažení BO povinná inhalace čistého O2, zákaz potápění do konce dne a následná povinná regenerace. Součástí je videozáznam a debriefing s výkladem a rozborem. …. Tak nějak…

  34. Čárys

    4 :JaZ : Já jse ještě nikdy neblacknul, prostě jsem nikdy nešel na hranice svejch možností…a dávám děsnýho majzla…a samo, jakožto F.I.I instruktor nikdy nepotápím sám ! : )

    A Den 5 – hehehe, zní velice dobře.

    Dokonce jednou jsem slyšel na kurzu :

    Instruktor se ptá lidí, proč jsou tady, proč freediving, a tak.

    Student povídá : “Jsem tu proto, že chchi blacknout.”
    Instruktor, zmaten, se ptá jeho kamaráda : “Ehm, a proč jsi tady ty?”
    Ukazuje na toho provního, a řiká : “Chci viděl, jak blackne.”

    ——————

    Oběma se to podařilo…

    :)

Komentář: