ZICH PICH !

zich1

Od prvního únorovýho článku o ZICHOVI už uběhla spousta času, mnoho věcí se s trailem dořešilo a hodně lopat hlíny bylo hozeno a uplácáno.

Po druhý návštěvě bagristy Zicháče jsem byl na návsi Brandlína  zastaven místostarostou a majitelem pozemku, do kterého jsme vybagrovali klopenku.. Byl to kus pozemku, kterýmu jsem nevěnoval takovou pozornost a majitele jsem předem nepožádal a jak jsem zjistil, byla to chyba, která mohla osud trailu dost ovlivnit.  Naštěstí byl ale majitel nakloněn řešení a po týdnu co jsem byl v Budějkách na škole a nervoval se, jak to celý dopadne, jsem o víkendu majitele poprosil, jestli tam klopenku můžu nechat a mé prosby byly vyslyšeny :) Zbývalo mi však ještě dořešit rozjezd na první skok, jelikož ten je na louce, kterou má pronajatou zemědělský družstvo. Jedno nedělní rande na Zichovi s pánem z družstva a nou problém bejbé.

Ještě ale musí celá moje Žádost o uzavření dohody k užívání obecního pozemku, na kterým naprostá většina trailu je, projít jedním zastupitelstvem obce.. Z obce mi místostarosta vyjádřil maximální podporu, takže by to snad už taky mělo proběhnout hladce. Může se ale stát, že kdokoliv může přijít a vyjádřit nesouhlas na zastupitelstvu a pak bych byl nucen vše zarovnat. Zastupitelstvo bude 23. dubna, do tý doby ale musíme pořád makat, jináč to do plánovaný otvíračky nestihnem. Jestli mi pak řeknou, že ZICH NICHT, tak to bude konec Dema v jižních čechách :/

Když ale vše klapne, tak otvíračka je jasná – NEDĚLE 19.5.  pro všechny, který přežijou legendární párty na sobotním 3. ročníku kapitána Lipánka !

Takže máme +- měsíc na dodělání celýho trailu a zatím nejsme ani v půlce, hehe. Ale jo, my se kousnem, Zicháč z bagru nevyleze a já lopatu celej měsíc nedám z ruky ! Koukněte na fotky a vídeo z prvního testování a těšte se.

JČR POWER, kapitán Demo

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

7 komentářů pod “ZICH PICH !”

  1. Demo

    díku dík za zveřejnění :) Dneska od jedný bagrujem a v 6 na zastupitelstvu se dozvím finální verdikt – zlomový úterý. Více Zicha všem

  2. kisakiles

    držim palec

  3. Čárys

    jak jste dopadli ?
    M.

  4. Demo

    ZICH JEDE kamarádi !! Na ministerstvu všechno odsouhlasený, dneska 5 hodin bagrování a bude to pekló :)

  5. Slečna Š.

    No to bude peklo, se potim jen vidím to video… :DDD Ale jinak moc pěkný! A supr že ti to odklepli…

  6. Vali

    JČR Power, ukaž ak se to má dělat :D Demo nejvíc… malá rychlost ááá :D

  7. Čárys

    gratuluju !!!

Komentář: