FII nástřel z Dahabu

z-hloubek

Mno, jen co jsem doletěl z Egyta, začal mi metal. Ještě v hadrech z letadla jsem šel na stěnu, pak za zábavou, v noci jsem sestřihal video a od té doby jsem se nezastavil. Videjko teda bude jen tak rychlá upoutávka, protože na víc není čas, bros..

Tak, teď a vevnitř…
Tečka za Egyptem.

Díky Davidovi a F.I.I.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

4 komentářů pod “FII nástřel z Dahabu”

  1. Zaba

    Vidím, ze jste tam lemtali Stelicky, to zchvaluju :o)

  2. VTCH

    Ooooo… Poznávám ty místa příteli… Trubku na Islands… Do ní nešlo s mončou vlézt! Věřil bys tomu? A věříš, že jsem se o to fakt snažil! :D
    Mám v plánu, tě navštívit v Ostravě na MČR a trochu Tě rozhodit před startem… Co ty na to? :D
    Muhahahaaaaa :)

  3. Čárys

    4: VTCH : To klidně můžeš, hehe, ale myslím že si z toho nic dělat nebudu… :)
    4: Zaba : To bylo Scubáků, my freečka jsme nepili…samo až na inštruktora, kterej si jeden večer naložil zle : )

  4. Zaba

    Mám jet taky do Cech, ze bych zajel do tý Ostravy? No, radsi ne, sice bych jim tam urcite predvedl 6 min. statiku, ale taky plných 60- 70 m DYN s následným blacknutím, protoze kopu ploutvema jak nemocnej tuleñ s pokrocilým Alzheimrem :o) Ledaze by tam pro me natáhli spagát pro bazénový FIM horizontal.
    V Egypte jsme taky nepili, tedy krome Silvestra, bylo by nám líto potápet se s následnou kocovinou a tak jsme si to nechali az na návrat do depresivní strední Evropy.

Komentář: