Rossík v Polsku – Wisla report

dsc_11001

Plán na tento víkend byl jasný…. Úlet v Ústi nad Labem…. A pak tam zůstat na majáles a trochu omrkout místní holčičky….

Takže vyrážím už ve čtvrtek k Andymu na grilovačku, samo o mě neví, takže když jde otevřít tak kouká jak na zjeveni, kde se tam beru, v radiu říkali, že je tu party, tak sem tu. Sežrat a vypít vše co dům dá…

Party v plném proudu když mi Filip říká, že jede na závody do Polska. No chvilku mi trvá se rozhodnout, ještě ráno jsem na rozpacích, ale Čárys mi to dává rozkazem a tak skáču do auta a vyrážím, ne do Ústí 100km, ale 450km na druhou stranu republiky, na polsko slovenské hranice na závody, do tamních lesů.

No, říkám si, mám všechno, …. Sjeté pláště, kupuju nové u kraba, škoda že jich mám doma asi 15. Rohlíky a pár špekáčků sem měl ještě ze včera a tak ji držím po dálnici (čti tankodrom) směr Brno a pak nahoru, tam kde jim nerozumíš ani slovo.

No nemít vojenský výcvik, tak to ani nenajdeš, cesta tě někam vede, pak to něco se změní v něco ještě horšího, a když přibrzďuju uprostřed lesa, abych se týpka zeptal, jestli jedu dobře, tak on na mě,

že chce 6,- zlotých,

já, proč,

on parkovný,

já, jen projíždím,

on 6 zlotých,

a tak mu je tedy dávám se slovy kudy dál

a on pořád dál….

No komedie velká.

 

Dojíždím na parkoviště, kde to parkuju vedle Kolec group, přivýtání veliké, od podzimu sme se neviděli a tak padá nejedna lahvinka lahodného místního moku.

No nic, kupuju pár jízd (25zl za 5jízd) a jdu na kopec to omrknout,

no co vám budu povídat, po zimě vidím pořádnej kopec pod rukama na řidítkách a tak je to docela výživná záležitost… více ve videu.

 

Večer grilling, lazení kol, no prostě taková ta klasika na závodech.

Sobota prezentace, startovný 50zl a lano 55zl, ještě že tu berou i český kačky… počasí nádherný a tak drtíme trať, co to dá, jen na ten 12m dabl nemám po zimě koule…

Neděle prší, a pak padá mlha, že i Kebule by nám jí tu záviděl, nevidíš na 3m a do toho to teda jako dost klouže,

je přihlášených asi 350lidí z toho jen 200 jsou hobbici a tak start je od 11:30 a na řadu jdem ve 13:30 a Eliťáci ve 14:30 … finále jedu v 16:00 , dvakrát jdu na hubu. Děs.

Ale jinak super ježdění a snad příští rok zas. (je to děsně daleko)

 

Na závěr bych napsal, že se mi to mooc líbilo a jsem rád, že mi to dal Martin rozkazem, protože jinak bych se asi zabil na tom Úletu.

Pa Rossík.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

..a pár náhledů od Kena tady a pak tuna matroše hýr

Děkujeme!

 

 

 

 

 

 

8 komentářů pod “Rossík v Polsku – Wisla report”

  1. Manas TL

    Rossi … zase ta diskoteka .. to je hruza :-D

  2. Vlčák

    Rossi nikde jsem nevycetl tvuj vysledek :) , bylo to aspon do 50 nebo do 100

    Tak uvidime jak zajedes na CP, pocitej s motocrosem. Vcera jsem byl na Moninci a misty pekna klouzacka. A na víkend má dojit.

  3. Šárka

    To kolo si jako na lanovce držíš? :) No velký polety teda. Přiznám se, že Monínec jsem včera dost rozryla i já, tak 5 kg bahna jsem si odnesla domů.

  4. coolo

    Rossi vyberem muziky jsi nezklamal.)

  5. coolo

    Šárko tak doufejme, že to tam do víkendu vrátíš….páč krást se nemá a kdyby to takhle dělal každej, tak nám ten kopec z chvíli zmizne:))

  6. Šárka

    Coolo: Kdepak, příště dalších 5 kg a postavím si vlastní Monínec na dvorku ;)

  7. kesu

    já blbec jsem na to koukal do poloviny bez zvuku, ale pak mi naštěstí došlo, že od je to od tebe a pustil si to znova se zvukem:-DD

  8. Čárys

    Report super, fotky bomba, hodba ROSS.
    To je fakt, fakt děsivej ARMY pochod !
    :)

Komentář: