ČP DH Monínec – last info

IMG_3317~1

Takže se pojede ten pohár v tom DH, že jo. No a protže to bude na Monínci a my se tam zrovna nějak motáme kolem, tak vám tu vydáme aspoň nějaký last info, jak to tam bude, klik..

 

Tak to vezem pěkně od podlahy. Padáte na víkend z práce, školy, školky, ústavu, prostě odkudkoliv vás zrovna životní etapa každodení rutiny vyrhla a vcucává vás víkend svojema neúprosnejma 48hodinama. Vy neváháte, berte čáru a valíte na Monínec. A tam se dědje následující – spodní šotolinový parkoviště je samozřejmě k dispozici a kdo dřív přijede, ten ten dřív zaparkuje. Až si odladíte depíčko, postavíte auto na špalky a budete vyhladovělí po dlouhý a úmorný cestě do bikeparku jenž se rozkládá ve středních i jižních čechách (jo – je to tak, startuje se v jižních a cílem projíždíte ve středních čechách) budete mít určitě hlad. A protože lovení divokejch bažantů může být na dlouho je tu klasická hospoda M2 dole u lanovky. Ta bude v pátek otevřená do 22-23hod dle vašeho hladu. Až vyrazíte teda nacpat scvrklý žaludky počítejete že i tamtéž bude prezentace. Vysolíte prachy, dostanete nějaký číslo atd. Časovej harmonogram a jak to chodí vám sem vypisovat nebudu, protože každej ví jak to chodí a kdo neví klik sem – stránky svazu snad daj potřebný info. Areál má pak ceny za permice nastavený takhle: 1den:300,-  2dny:450,- 3dny:550,-

Tak a až se nadlábnete, zaregistruejte a dojdete zpátky na prakting, kde zjistíte, že vaše místo na postavení stanu zabral někdo jinej, máte ještě možnost se ubytovat v horním hotelu na Monínci, kde ještě pár volných míst mají – případně kontak je: rezervace@moninec.cz a nebo si to doheldejte na stránkách www.moninec.cz
 V přípdě, že ale posedíte na prakingu a zásoby naloženýho masa, klobás, zeleninky a jinejch pochutin na gril vás osloví víc, než domácí strava místní kuchyně, není problém na parkingu rozdělat griling. Jen pro upřesnění – gril je OK, ohně zakázaný. A po všem tom shonu a žrádle je na čase jít na kutě – večerní program není na plánu žádnej (i když svaz měl nějaký požadavky jako že hudba, koncert a tak). Spoustu z vás se ale chce před závodem vyspat a doba kaleb až do rána a startovacích zařízení sloužících spíš na to aby jezdce udržel aspon chvíli rovně je dávno pryč- večerní zábava je plně ve vaší režii.

 

Ráno by pak hospoda dole měla být zas otevřená – zeptám se ještě Jardy – abyste si mohli dojít třeba na snídani. Pak jasně varazíte hoblovat svah. A až dohoblujete a budete mít nedejbože umazaný pneumatiky od hlíny, tak dole pod spodní stanicí lanovky u asfaltky bude wapka.

Tak a to je vše co mě zatím napadá. Jestli máte nějaký dotazy, tak třeba piště dolu – co budu vědět odpovím, co vědět nebudu, tak.. nevim.

Uvidíme se tam!

-a-


 

9 komentářů pod “ČP DH Monínec – last info”

  1. Ráďa

    v neděli jedeme z Prahy kdyby se chtěl někdo připojit, máme ještě místa https://www.facebook.com/events/169654099861338/

  2. Čárys

    Andy, tys bůh pera ! ! !

    “….doba kaleb až do rána a startovacích zařízení sloužících spíš na to aby jezdce udržel aspon chvíli rovně je dávno pryč- večerní zábava je plně ve vaší režii….”

    Muhahaáááá

  3. filipmat.us

    A bude tam Čárys?

  4. Manas TL

    Slitoval se nade mnou buh, a ted si jedu na svaz pro licenci. Takze v Masters, Rossi! :)
    Jsem zvedavej o kolik sekund budu posledni :-D

  5. D.V. fon Norco

    Netreba se desit Manas, od zadu to budu jistit ja :)

  6. Čárys

    A bude tam Filip MaTuš ?

  7. filipmat.us

    Andy: žes neodpověděls znamená, že nevíšs;)?
    Čárys: Tak určitě! Už si razím cestu Pelhřimovem!

  8. Manas TL

    Pelhřimov .. tam je pěkné krematorium …

  9. ddd - andy

    Fík: bude tam! ;)

Komentář: