Pozvánka na víkendový Lipánek sira Dema

lipanek_2013~1

Co víkend, to závod. A tak tu máme pro Vás pozvánku k siru Demovi na jeho tradičního Lipánka. A že nevíte o co jde? No tak ale honem klik dovnitř, protože tahle akce rozhodně hejty kvůli bahnu na trati netvoří..

Podzim roku 2010..bylo nebylo… Jednoho dne přišel táta, že našel pěkný místo na trat a že bysme mohli něco postavit, a tak jsme začali něco stavět J Trat připomínající trail na Lipně, jen v malým provedení – LIPÁNEK. Samá klopenka, nějakej skůček a boule, no srandy kopec. Při stavění jsme potkali i majitele pozemku, který s tratí neměl žádný problém, jen prý nemáme prokopnout vedení plynu, které tam vede.

Trat jsme s tátou postavili, s kamarády pojezdili a když se o to dozvěděla Jindřichohradecká FR legenda Martin „Kozmen“ Kozák, hned mi napsal: tak uděláme závod? A my ho udělali, a jak!

1st Village WorldCup Lipánek DH Race – spousta zařizování, práce, starostí a zvědavost, jaký to vlastně bude. A bylo to super. *(dodatek, poděkování tátovi) Nejvíc toho na trati prvního ročníku nadřel táta, kterýho ještě ted při pomyšlení na klopenku rozbolí záda. Článek z prvního ročníku tu: http://www.frbikes.cz/a/lipanek-dh-race-2011.html nebo tady: http://720.cz/?p=13671. A néé, na mokro si nestěžoval nikdo.

Po ohlasech a volání po kapitánovi Lipánkovi jsme s Kozmenem začali 2nd Village WorldCup Lipánek DH Race zařizovat dříve, podchytili jsme kapely, supr gulášek, ke startovnýmu zdarma a ještě větší pohodu a rodinnou atmosféru, která tě na Lipánkovi musí celá pohltit. Ještě těsně před maturitou jsem Lipánka prodloužil, přidal pár klopenek a postavil s tátou i wallride. Po závodě párty – někdo odjel, ale kdo ne, zjistil oč vlastně jde. O tu pohodu, o to že jdou udělat sranda závody, kde si pěkně zajezdíš s kamarády, užiješ si večír a nemusíš se bát, že ti po párty někdo ukradne kola vystavený na parkingu, hehe. Článek o pohodě zde: http://drzhor.blogspot.cz/2012/05/2-village-worldcup-lipanek-dh-race_27.html . A FRbikes článek: http://www.frbikes.cz/a/2215_lip-anek-dh-race-brandl-in-2012.html Druhý ročník zachytila i kamera Madmoss kluků ve filmu JČR.

O tom, že uděláme třetí ročník nikdo nepochyboval, ale o tom že bude poslední, jsem nevěděl ani já.. do doby, kdy jsem tam potkal majitele, říkajíc mi, že hlavní část s klopenkama musí zmizet. Jde o to, že převážná část vede nad plynovodem a při jakýkoliv poruše, která může nastat, musí být dobře přístupný. Sice s tím předtím problém nebyl, ale ted to musím akceptovat. Dá se to pochopit, protože, když se něco stane, měl by s lidma od plynu problém majitel pozemku. S majitelem je sice domluva parádní a bezproblémová a povídal, že to můžu natáhnout nějak jinak, ale.. Ale už to nikdy nebude to pravý klopenkový šílenství, kvůli kterýmu je Lipánek tak lipánkovej.

A tak je 3rd Village WorldCup Lipánek DH Race poslední z týhle série sranda závodů. Takže vás tímto všechny zvu na posledního Lipánka !! Přijdte se rozloučit s pohodovým závodem, s maximálně užitým víkendem a s bezstarostnou zábavou, kterou jsme vám s Kozmenem a kapitánem Lipánkem vytvořili. Letos na vás čeká zase mírně pozměněná trat, super závod, zábava v areálu Chatového Ráje Brandlín, super ubytko za hubičku a hlavně, hlavně ta pohoda.. letos naposled.

Chtěl bych ještě poděkovat všem, co se na týhle srandě podíleli, všem kdo nás v tom podporujou, všem co přijeli a co přijedou, co si to užívali a užijou J Jsem moc rád, že jsme do toho s Kozmenem tehdá šli s takovým nadšením a že s náma (snad) to nadšení sdíleli i ostatní. A velký dík Kozmenovi, protože to on zařizuje věcné ceny, trofeje, dělá plakáty, propagaci a stará se se mnou o tenhle Lipánek byznys.

Čeká nás totální vyvrcholení, nejlipánkovější Lipánek, nejzábavnější zábava, legendární uzavření –

1 komentář pod “Pozvánka na víkendový Lipánek sira Dema”

  1. Demo

    paráda, díky moc za zveřejnění ! doufám že se nás tam naposled sejde co nejvíc :) kapitán Lipánek

Komentář: