Party v Martingotce

Photo7

Já vím, že už jsem měl být dávno pryč, ale já jsem i dávno pryč byl, ale prostě teď teprve po všem tom cestování – odlet na Bali, přílet, odlet do Egypta, přílet, odlet do JAR, přílet, odlétám konečně definitivně na Bali s letenkou zpět v nedohlednu a vizí zůstat tam.

Tak a protože letím za 4 dny, tak jsem si ještě rozmyslel, že si uděláme párty a projedem se na kolech a budeme řvát jak starý pralidi na lesy a lovit vysokou a to všechno, u mě, na pozemku v lese.

V pátek.
V 18h.
A víc info uvnitř.
Zvaní jste kdo číst umíte..

a protože jsem se ze všeho vypsal už v nadpisu, nevím ani, co bych dodal…

Snad jen, že o nic vůbec nejde. Prostě přijede Andy, PH, Cruzo, Skříp, možná další klucí a holky, vlstně ani nevím kdo všechno psal, že ano, a dáme buřty, uděláme megaoheň jak za časů středověku a prolejeme hrdla laciným červeným za zpěvu dávných balad, kdy pes byl ještě vlkem, jak by tak básnik řekl.

U mě v lesním domečku máte samo možnost přespat, ale to víte, moc se nás tam nevejde, holky si beru do postele já a zbytek bude spát v čajovně, na podlaze, venku na podiu, který plachtama zakreju aby na vás nepršelo, kdyby pršelo, atd…

Tak 1O lidí ubytuji, to nepraskne ve švech (palubkách) doufám…

A na sobotu, vezměte si kola. Mám poslední možnost na dlouhou dobu, projet se na bikách, tak dáme vejlet po ose přes rozhlednu na Choustník, uděláme tam ohníček, opečeme klobásky, hermelínky, vylezem si nějakou tu skalku, projedem se po novým rozestavěným okruhu D3 a navečer se vrátíme do lesa…kde celá akce, když budete chtít, skončí.

Když ne, můžete ještě zůstat, samo.

Když by bylo opravdu hnusně, budu topit, dáme filmíky z JAR se žralokama, pustíme si OCean Mana, konečně, a bude nám dobře, v lese, jako mamince…

Well.
Kdo tedy má chuť, a tím myslím, opravdu kdokoliv, tak klidně přijeďte, jen tak, na buřta a pokec…

Opatrujte se.

Martin Čárys
Les.

9 komentářů pod “Party v Martingotce”

  1. JohnLee

    Takova skoda, zabajkoval bych s vami, musim do prace :( Uzijte si to

  2. Míša

    Kde máš tu Martingotku?Jsem tenhle víkend v ČR…

  3. Pitr

    Hola, letime taky v pondeli do Indonesie, kde na tom Bali presne jsi? Bali spis asi jen tak prolitnem, neb se to zda zu viel turisticky, ale ze bychom se stavili na pokec ci na lajnu, kdybys mel casu a chuti.

  4. Grifter

    pred chvili ctu “7 dní, 6 nocí, 5 párty , 4 lajny”, ted zase v komentarich “ze bychom se stavili na pokec ci na lajnu”, pratele, neprehanejte to s tema drogama, fakt

  5. Michal Kosík

    tak draku souřadnice sem :) nebo mě je pošli sms..děkuju

  6. Čárys

    dobřé, souřadnice zasílám po předchozím upozornění osobně na maily, protože se bojím nenechavců : )

    Takže to tam máte, Míšo, Mirko, Michale…

    Vypadá to, že budeme vevnitř, protože je hnusně zle : budeme tam trochu našlapaný, heheheh. Aspon ušetříme za topení, myslím za dřevo, protože to vytopí lidské baterie.

    DEJ SI POZOR, NA LES, AT TE NESPOLKNE…
    http://www.youtube.com/watch?v=F5k9ELPtcfU

  7. Čárys

    Hele, dokonce to vypadá, že budeme mít krásně : http://www.yr.no/place/Czech_Republic/South_Bohemia/T%C3%A1bor/hour_by_hour.html

    Teda v patek, hehe

  8. T.H.O.mas

    za mě dilema s počasím vyřešili zažívací potíže… Pořádně si tu párty užijte :-)

  9. Čárys

    ted jsem přijel dom a svítilo chvilkama i sluníčko…

    5 T.h.o.mas : Přeci se z toho neposerem, ne ? : )

Komentář: