Vejlet do WATERLESa

p8

Okej, tak už jsem dlouho nic nenapsal, není to proto, že by nebylo o čem, a ani to není proto, že by nebyla chuť. Vlastně….víte co…mám teď trochu jiný život, a nechci tady bikovou 720 zahlcovat nějakejma obyčejnejma věcma, když mám ten PYL.
ALe přesto…trocha Indonesie od Čáryse, protože nejen potápěním živ je na Bali on, pro 720 – inside.

Takže co já tady vlastně dělám, už asi ví naprosto všichni…cestuji, potápím dny a občas i večery, poznávám podmořský život a učím, hlavně učím lidi kolem sebe tomu co umím dobře – potápění na nádech.

Někdo se tomu možná bude divit, jako proč já, biker…ale víš co, někdo sedí za 20 šušní měsíčně v kanclu, super.
Ja jsem na druhým konci světa v nekonečným létě, a venku.
Je to jen práce….ale mě tenhle způsob – učení - baví víc, než ten co jsem dělal v ČR.

Ono si tak stejně řekneš – to co je v čechách takové vžité klišé – “KDO UMÍ, UMÍ, KDO NEUMÍ, UČÍ.” což je rčení, za který bych dal hrozně rád facku, akorát nevím komu. Já jsem se na tuhle fázi připravoval půl roku, vytvořil obsah pro nový webovky, texty, nabídky, designy, letáky, portfolia, kontakty, zkoušky, tréningy, dřinu krev a slzy a cca 150 tisíc korun to stálo a dneska jsem tady, a žiju ten sen o práci snů.

 

WELL.
Ale všeho je někdy moc, a někdy už nechceš do vody, ne třikrát nebo dvakrát denně a nebo, někdy, se stane, že prostě potřebuješ vypadnout a vypnout, aspoň na chvíli..v tomhle je ten mechanismus práce stejnej kdekoliv, ať už děláš cokoliv….a pak se probereš a řekneš si – kde to jsem ? Ostrov Bohů…a tolik věcí kolem, které jsem ještě neviděl…

A tak se do toho vrhneš.
Vyrazíš třeba do jiné barvy..třeba do zelené.
Slyšet něco jiného, než šuméní moře, a vlny přesouvající oblázky pláže a měnící definici kde začíná moře každou sekundou…třeba zvuky lesa…

Mno, je toho prostě hodně.
Jedněch pár foteček z Waterlesa a trocha detailů, jako třeba příprava 70m bojky na tréning hloubek – ve fotogalerii na PYL.

Díky, zdravím do Čech, a nemyslete že vás nesleduji. Sleduji, pečlivě, každej den.

Jen tak, ve volné chvilce sepsal :

Čárys
Freediving Instructors International

eMail : seven20@volny.cz
Freedive web : www.PimpYourLife.cz
Lifestyle MAG :
www.720.cz
Skype :
carys720
Mobile : +628 776 267 2094 (bali tel.number)
phone : +420 777 266 305 (czech tel.number)

 

6 komentářů pod “Vejlet do WATERLESa”

  1. Andy

    A víš co? Pamatuju si, jako by to bylo včera, jak jsem takhle seděl jedno odpoledne ve Vancouveru v pronajatym bytě a ani se mě na to kolo nechtělo.Traily už najetý a tak nějak jsem byl spokojenej. Pak mě ale v hlavě bleskla myšlenka, že před rokem bych dal nevím co – jen být aspon na hodinku na Nortshore a za pár měsíců to bude zase stejný až přijedu do ČR. Budu doma a po těch trailech tady se mi bude kurva stejskat. A ač se mě tenkrát moc nechtělo, šel jsem jezdit, protože můj čas tam, byl jen na chvíli. Být tam napořád asi bych zůstal na tý posteli a třeba si četl, nebo šel koukat do města po bábovkách..
    Asi ti rozumím.
    Tak hodně času na čtení a bábovky kamaráde.. :)

  2. Čárys

    Amen, kamaráde.
    děkuji.
    M.

  3. 100klada

    Nas problem je asi ze by sme chteli vsechno. Rad bych si zajezdil po rano na surfu, pak sel na kolo, pak list, pak lyzovat, potapet, pak… Jenze to asi nejde. Skoda :)

  4. Čárys

    Jo, tak na to nemam než říct – přesně.
    Ach jo…a to jsem si třeba od taková GARDY sliboval…ale taky to nešlo.
    : )

  5. perry

    Já chápu, že každej to má jinak, ale já třeba minulej tejden přijel k moři, skočil jsem do toho, hoďku jsem si plaval podél pobřeží, potápěl se do třech metrů, protože níž to neumim, vylovil jsem si nějakou škebli, vylez ven, usušil se a říkám si “tak jsem se vykoupal a už bych zas jel někam do hor”. Trvalo chvilku, než mě to vedro a slaná voda začly srát. Takže tomu, že i takovej vodní živočich jako ty si potřebuje od oceánu občas odfrknout, rozumim.

  6. Čárys

    Je to tak…ta rozmanitost….ta je jak píšu v článku z dneška : http://www.pimpyourlife.cz/post/48 : tak ta je mi vším.
    Za tři dny letím do Evropy…a zase bude změna.
    A pak zase.
    Budou hory.
    Kolo.
    Běh.
    Zima.
    Sraz topenářů.
    Ach jo, ten život je skvělej….

    :)

Komentář: