Hrabu se tak compem..

nusle_mostdrop

..a narazím tam na nějaký hustodrsný krutopřínárny, co jsme si tak někdy v létě kolem roku 2003 domluvili nafotit s Kubou Vlčkem. Urban freeride na véčkách inside..

Moudrejch vět mě k tomu moc nenapadá. Jen snad, že se striktně dělilo XC, DH, Dirt a silnice. Tlupy se mezi sebou nezdravili a přeběhlíci se rovnou stříleli. Tak trochu toho pražskýho áčka na Kangáru s véčkama níže…

 

 

 

 

 

..a Kubo Díky! :)

 

-a-

7 komentářů pod “Hrabu se tak compem..”

  1. Čárys

    boží, ANdy – fakt že jo.
    Třeba někde taky něco vyhrabu, hahaha…

  2. ice

    to je žrádlo, na tohle se moc pekne kouka! na takový lokalitky už nikdo dneska nemá koule

  3. drzhor

    takže: TODHLE Kangaroo se mi ted válí doma a vlastním ho asi tak deset let :DDD, po retro jízdě 2011 zase prasklo u hlavy tak jsem ho dal k ledu definitivně: http://www.youtube.com/watch?v=ntuSoOEWOyQ poznal jsem ho podle tý polepený náby vepředu :)

  4. tandlis

    Andy, nekupoval tys ode mě tenkrát tu Kangaroo vidli?

  5. Andy

    Čárys: Ty toho budeš mít mraky – já snad z nostalgie na dnešní večer vyhrabu Megaprdy.. ;)

    ice: Koule na tohle má teď kde kdo – jde o to, že ten matroš toho víc vydrží. Tenkrát to byla ještě sázka do loterie. Prostě mohl jsi mít skliz, ale furt to bylo 50/50 jestli ti to vidle-uvidlí a rám zůstane v celku, případně jestli ti třeba nepraskne lanko od véček apod.. však víš.. :)

    drzhor: Kamaráde zlatý kolo – Z.L.A.T.Ý!!! :)

    tandlis: Myslím, že jo – původně tam byla ta žlutá, ale ta nevidlila..

  6. tandlis

    Ty voe, tak to už je deset let? To nechápu…

  7. Pól bulva

    Ach… ach… ach jo, tohle mě přimělo vzpomenout si taky na dobu před 10-11 lety (kdy jsem na kole začínal), tehdá ještě na Dudákovi…a taky na fotky který jsem měl doma v PC, a táta mi je bez jakýhokoli upozornění smazal, protože “bylo potřeba” přeinstalovat kompl :-/ jóó histórie, kterou už nikdo nikdy neuvidí…

Komentář: