Předvánoční Makro motokross

makro

Ahoj všichni, určitě jste také zaregistrovali, že včera nic nevyšlo…a dneska, když jsem koukal do Adminu, také nic vyjít nemělo…
Tak jsem si v noci sednul, zhodnotil, proč tomu tak je a probral sebereflexně všechna možná řešení, a udělal to, co mi přišlo nejlepší. Napsal vám o tom. Čímž jsem vyřešil vše.

Takže, již před skoro rokem, jsem předal vedení naších 720 stránek Andymu, teda ne před rokem, ale poté, co jsem zjistil, jak na Bali funguje, nebo spíš nefunguje, Internet. Bylo mi totiž jasné, že vydávat materiály pro vás, nahrávat videa a dělat fotoglarie jaksi nepujde z místa, kde internet jede rychlostí modemu. Pamatujete si ještě vůbec na ty časy ?

Tak jsem tenkrát stvořil návod pro Andyho, jak s tím naložit – je tady – jakési Andyho desatero, a v klidu odjel pryč.

Stránky pak rok fungovaly pod Andyho vedením. Dobře, ne rok, ale tak…8 měsíců jo.
Materiály jsem dodával já, vy všichni jste mi je posílali, a Andy je vydával. Fungovalo to neuvěřitelně dobře, a jak jste mohli samo zjistit, Andy šel jako spisovatel velice nahoru  jeho myšlenkový projev dostal hloubku, jakou nikdy ve svých reportech nepoužíval.

Takže když jsem viděl, že tento týden jaksi publikace pokulhává, první co mě napadlo bylo : „Napiš Andymu, pomrdej ho!“ protože otázky k rozhovoru má již cca tejden, nicméně pak proběhla lehká sebereflexe, vcítění, což vyplodilo pochopení situace…

On se totiž blíží vánoční čas. Andy, jakožto nákupčí Makra v oboru Elektroniky jede zřejmě takovej HELL, o kterým se nám nesnilo, a to myslím vážně. Občas jsem toho kluka viděl, jak přijel ke mně do lesa na víkend, a třeba první dvě hodiny jen seděl a mlčel a koukal do zdi. Takže ten tlak, co musí bejt TEĎ, před svátkama klidu a pohody, musí bejt o několik levelů jinde.

TUDÍŽ.

Mějte prosím trochu strpení a pochopení, k občasné absenci posledních dnů v publikacích – o to víc vám budu přidávat materiálu já, u mě na PYL. Rozkrájet se neumím, Balinet nezrychlím, a Andyho prcat nehodlám.

Naopak. Moc děkuju, za to, co jsi tu odváděl letos za práci, kamaráde. Slibuju, že od nového roku, to budeš mít o mnoho, mnoho lehčí. A vám všem dodavatelům materiálu, za to že dodáváte, a čtenářům, že čtete.

Díky že zůstáváte naladěni – na free way of life.

Čárys,
Bali,
Indonesia.

ANdyho spočasné aktuální foto :

9 komentářů pod “Předvánoční Makro motokross”

  1. Andy

    Tak nějak to je – a já se kaju.. :(
    Na zítřek už vám to sem ale solím, co se do článku vejde! :)

  2. Čárys

    Dokonalé, dokonalé…
    Děkujeme :)
    A neřeš to, pohoda…

    Co MAKROživot ?
    boj ?
    Trefil jsem se ?
    : )

  3. Manas TL

    Hochu, nejen makro. I v IT to bere grady, pred Vanocema, vsichni nutne museji fakturovat, vsechny prace musi skoncit pred koncem roku. Tak prumerne tech 10, 12 hodin denne to vezme … vikend se nepocita jako vikend.

  4. Denisa

    Panove, moc dobre to vedete….zaklad je dobrej manual… ;) Jen tak dal….
    Andy – co ti to to Makro udelalo??

  5. Maara z Klaanova

    Jo oni už sou vánoce? Takže bych měl bejt taky ve stresu? No v práci zatim nic, lidi sice votravujou ale my je máme v píči. Tak snad že bych chodil lyžovat aj před prací? At mám trochu fofr a třebas se dostaví aj ten stres… no uvidíme:) Veselé Vánoce všem:)

  6. Pól bulva

    Mááro Mááro, co ti na to říct… asi taky radši jen veselé Vánoce :)
    A jen tak mimochodem, máš nejlepší webovky co jsem kdy viděl!! :D

  7. Stroy

    Hej aspon, ze muzem nakupovat levny televize, neee. A to ve Whistleru nemuzou…:P Good job, Andy…!;))

  8. tomaass

    doporučuju jediný a to je GTD http://en.wikipedia.org/wiki/Getting_Things_Done , jsem teprve na začátku a můj život je o mnoho, mnoho lepší :-)

  9. Čárys

    Můj život už o nic lepší bejt nemuže…děsnej pocit ! : )

Komentář: