720 Battle – JDE SE LÍTAT !!!

1111

Ahoj všichní !
TAK NÁM KONEČNĚ NAKYDALO !!!!
A MY TO MUŽEME OFICIÁLNĚ SPUSTIT !
SNB A SKI BATTLE NA MONÍNCI, JE TADY- JIŽ PŘÍŠTÍ VÍKEND.

KDO PŘIJEDE, DOSTANE TICKET ZDARMA…

O co se bude, jednat, pro lidi kteří neví ? Bude se jednat už o druhej ročník macatejch poletů na Monínci – ski x snb battle.
Loni to bylo veliký, a letos, když sníh dá – a sypat má fest – to bude eště větší !
Více infos inside.

Takže, kdo neví, o co jde, doporučuju zkouknout videjko z loňska :

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

A nebo si přečíst článek a report z loňska :
TADY.

Na přemostění silnice ve skiareálu Monínec vám 14. unora 2014 v pátek spolu s partou diggerů s lopatama a obětavého rolbisty vytvoříme pořádnej zasílák slušivých parametrů, nahrneme sníh na placatej dopad aby vás kolínka nebolely a vy to neposílali až na green, a rozjedeme hudbu s DJ kejlebem, domluvíme vývoz zadachse, a nasvítíme to líp než letní polední slunce.

Nepřipomíná vám to něco ?

Už loni jsem pro vás připravil závody, jaký na Monínci ještě nebyly a nazval jsem to 720.cz ski vs SNB battle, protože jsem chtěl, aby jsme to jednou provždy rozhodli, kdo vytáčí větší vrtulníky a umí víc kolem os.  Ale v podstatě o to nešlo – hlavní bylo – a letos opět bude, si společně zajamovat, a užít si to.

Připravíme vám krom skoku a doapdu, hehe, pěkný zázemí – lanovku budete mít zadarmo, na skok se budete roztahovat skůtrama pokud to nepojede, a snad dorazí občerstvení s horkejma drinkama.

Ceny  vám nasolím nějaký já, ale to hlavní poskytne Jarda Krejčí za skiareál Monínec, takže třeba ubytko, permice, nebo sauna a vířivka nebo se moc pěkně aspoň nažrat, mno prostě v rámci mojí kapsy a jardový šrajtofle cokoliv.

Tak proč nedorazit jen tak, nažrat se, zalítat, a pokalit ? Za ty prachy ?!?

Časový rozpis akce :

Registrace je tady a TEĎ právě spuštěna.
přihlášky posílat na maily : seven20@volny.cz  a všichni co se zaregistrují obdrží ticket na lano.

!!!! Potvrzení registrací a vydávání tiketů bude notno udělat osobně v pátek 14.unora, od 17 – 18 ho dole v restauraci M2 u ANDYHO (602 94 11 75) !!! Vydáme vám čísla a podepíšete nám, že když se zabijete, tak jsme z obliga.

V pátek do 21h pojede lanovka pro normální klasický lidi, ve 21 se to zavře a nastoupíme my a rolba, uhladíme rozjezd, aby jste na to mohli jít od lesa, a otevřeme skok.

Ve cca 21h může pak vypuknout tréning.

Ve 22 : 30 rozjedem (změna času vyhražena) první 30 ti minutovou JAM sessions, takže jezdíte všichni v kuse a porota hodnotí největší vrtulník kolem os.

Ve 23 : 15 druhá JAM session, do níž postoupí už jen cca půlka lidí. Ta bude 15 – 20 minut.

Přesně o půlnoci vypukne superfinále o 6 ti lidech – 3 skiers, 3 snowboarders. Každej 5 jízd.
Pořadí bude stanoveno dle best triku – a ve výsledku se ukáže, kdo je víc.

Rozumíte ? : )
Tak kdo je víc ?

–––––––––––

Ono o to vlastně až tak nepůjde.
Hlavní bude, když dorazíte, polítáte si u nás, pobavíte se, dáte drinky a ať už se budete jen dívat, nebo závodit, nebudete mít huby zavřený.

Snad se vám náš koncept pozdává.

Do ranních hodin pak bude otevřen bar na sněhu a budem se tam různě upravovat. Restauračka pojede do 2 – 3h, když bude zima, budem samo jako loni tam !!!

–––––––––––

Vím, že dneska je na všechno třeba mega produkce, spousta reklam a podobnejch věcí. Já ale touhle cestou nechci jít. Chci vám dát příležitost se přijet pobavit, polítat, užít si to bez stresů a s konceptem, jakej jsem miloval, když jsem ještě závodil já. To znamená možná trochu punk, ale pěknej skok a pohodová atmosféra…

Přihlášky posílejte sem do komentářů, průběžně budu každý den aktualizovat článek s tabulkou, aby jste viděli kolik vás je a kdo odkud jede a přijede, a nebo je můžete posílat na emailovou adressu seven20@volny.cz

Startovné jsem musel tentokrát nadělit, i když to NIKDY nedělám, a je to symbolické kilčo, (100,-) a když si vezmeš, že o tebe bude komplet super postaráno, je to myslím zkousnutelné, ne ?

Takže, těším se na vás.
Kdo chce přijet pomoct se stavbou, je vítán. Potřebujem toho člověka už ve čtvrtek večer kolem 2Oh v dolní restauraci. budem tvořit skok a dopad.

to je snad vše.
-Čárys, 720 boss-

 

17 komentářů pod “720 Battle – JDE SE LÍTAT !!!”

  1. šárka

    loni super akce, letos dorazim bohužel jen jako divák, zdraví mi pro letošní zimu dosloužilo…ale i tak natěšenost, snad vyjde lepší počasí než loni :)

  2. Carel aka brambůrek :-D

    No konečně :-D Uvidíme co se bude dát dělat a třeba vypimpíme nějaký další ceny ;-)

  3. Čárys

    Juuuu, pan Bramburek dovalí – tak to bude opět něco : )
    Děkujeme !!! Nejlepší ceny EVER.

    4 : Sarka : Jak pak to, copak je ?

  4. lutte

    Super akce, docela bych i přes zkouškový letos rád dorazil. Sice to možná bude první skákání ale co o tu srandu jde především.

    Pokud by jel někdo z ČB a měl místo, tak bych se svezl za nějaký příspěvek na pohonné hmoty. Díík :)

  5. Čárys

    Hlavně aby nakydalo, hehehe : )

  6. šárka

    spadla sem z jednoho psychopat koně a je z toho zlomenej obratel, sport prej až tak za 2-3 měsíce :/ a tou dobou už chci bejt zas někde jinde než na horách. Jezdim už asi 12 let, spadla sem už milionkrát a ted poprví se mi něco stalo, asi mi trouchnivěj kosti :D

  7. lutte

    Čárys:

    Ještě mě napadlo, vzhledem k tomu že pátek bych měl mít volnej, tak bych docela rád pomohl s přípravou a přijel dřív a pak si třeba zaskákal s ostatníma. Ale bylo by to reálný jen kdyby mně někdo mohl stáhnout z Tábora, protože bych dorazil vlakem, nevim jak to budeš- mít odkud a kdy pojedeš, ale tak je ještě dost času to domluvit, co Ty na to? :)

  8. Čárys

    Příprava je do 2-3 hodin do rána a nikdo neskáče. : )
    Je to tvrdá práce s lopatou, a lyže si vůbec neber.

    Stále chceš přijet ? : )

  9. lutte

    To nevim, Tchi Tcha mě láká na Mauternford na prašánek :D Dám vědět ;)

  10. Carel

    Tak pane, se mnou počítej.Mam to snad zaříený. Nevim teda jestli hópnu ale domluva platí, makam na tom už tejden :D BUde to dobrý, jen nevim jestli to všechno uvezu :D

  11. Čárys

    SUPÉÉÉÉR !!!!

    Díkujeme moc !

  12. baboon

    A bude i dětskej skok? :D Dneska jsem byl tuhle sezónu poprvý ve snowparku a když jsem tam loupal ty svoje oldschool roznožky a skrčky, přijeli borci, beko, fróňo, 720, varialek.. Takže pac a pusu, na tohle nemám :D Ale na čumendu se snad dostanu.

  13. spyke

    …rád bych dorazil, i ceny dovezl… ale v ten samý termín dělám snowboardový závody pro děcka na Dolní Moravě… http://www.hvezdynasnehu.cz ;-) tak snad příště… ale přeju, ať se akce povede… předloni jsem se byl podívat a bylo to super ;-)

  14. lutte

    Potrvzuju účast v závodě. Karel “lutte” Janda, ročník 91, SKI.

    S tim šejpováním se Martine omlouvám, ale nestíhám přijet včas abych Ti k něčemu byl, tak přijedu aspoň “zazávodit” v mém případě se pokusit nezabít. :)

  15. Čárys

    a máme tu ceny :
    1. Pobyt pro 2 os ve skiapartmánech + wellness
    2. Občerstvení za 1000kč + wellness
    3. Občerstvení za 500Kc + wellness
    A tuna čipsů všem !!!

  16. Minďus

    Zdravim, nevíte někdo kdy budou nějaký fotky atd. Z battlu?

  17. Andy

    Vy ste všichni nedočkaví.. :)
    Vydrž do rána – je víkend – a o víkendu nepracujeme.. ;)

Komentář: