V neděli ráno mě nabírá Fox..

Bez nazvu

..dáváme kávu, nakládám lyže, snowboard a vyrážíme posbírat ostatní.

A jak se chasníci a děvušky měli? Co je čekalo na odlehlých pláních hor? A koho pustil alkoholtester za volant? Tak pár zimních vět od Jirky Návary po kliknutí uvnitř..

Sraz je v Českých Budějovicích, nejdřív nabíráme Ivušku, Ozzáka, Fílu a nakonec přesně na čas doráží na nádraží Jarda. Po cestě se k nám přidává v Soběslavi Peťa. Takže nakonec vyrážíme ve Složení já (Jirka „Návik“), Luky „Fox“, Petr „ Ozzák“, Ivuška Divoká, Jarda, Peťa Mašek a Fíla Adamík. Cesta ubíhá celkem rychle a v poklidu. Za necelý 3 hoďky jsme v Jablonci nad Jizerou, kde máme první noc přespat. Nakonec si z penzionu děláme záchytný bod a vracíme se sem každou noc. První den se stihneme akorát vybalit a krátkou procházku před spaním.

Vstáváme trochu rozlámaní ale natěšení na první letošní sníh a hned po snídani vyrážíme, na radu místních do asi 10 km vzdálených Pasek, které jsou naprosto ideální na rozježdění, teplota vysoko nad nulou a krásný sluníčko umožňuje ježdění v tričku a slunečních brýlích ale pohled mimo sjezdovky, kde po sněhu nejsou ani památky není úplně ideální. Zhruba kolem 17tý hodiny se vracíme na penzion, dáváme rychlou večeři a vyrážíme na večerní lyžování, na sjezdovku, kterou máme asi 300 metrů od ubytka. Tam vydržíme asi pul hoďky a přijde nám to krátký a nudný, naštěstí se nám daří prodat permice, tak nás to chvilkový ježdění zadarmo spíš těší než štve. Večer na pokoji narážíme sud, zapínáme projektor a bavíme se videama co jsme přes den natočili.

Vstáváme tak kolem 8mý, zase rychlá snídaně a vyrážíme do cca 50km vzdáleného Liberce do Aquaparku, kde vydržíme až do zavíračky, takže na pokoj se vracíme akorát včas abychom stihli odpálit nějakou tu rachejtli a šáňo na oslavu nového roku, poté pokračuje párty až do ranních hodin.

Ráno dospáváme, hrajeme aktivity na probrání, pouštíme nějaké filmy s SNB tematikou a plánujeme kam dál, nakonec volba padá na Pec pod Sněžkou a všichni souhlasí, jedeme až na večerní a všichni jsou nadšený. Měníme si lyže za prkna, prkna za lyže a prostě se bavíme s přáteli na horách ale 3 hoďky na večerním tady je prostě málo, tak je volba na zítřek jasná.

Vstávání nebylo plně jednoduchý, protože penzion jsme měli pronajatý pouze do dneška a bylo třeba dopít sud… Naštěstí ráno vstáváme relativně v pohodě, u snídaně se domlouváme kdo bude řídit, nakonec to za nás vybírá alkoholtester. A během chvilky jsou všichni v autě, připravený vystoupit rovnou na svah. Zkoumáme celý areál a prostě se zase bavíme až do nočních hodin, dokud nás ze svahu nevyženou rolby. A mi soudíme že je čas se vrátit domu, do školy na zkoušky, do práce….

Ps: Celý tenhle trip, 5 dnů, 4 noci mě vyšel na 5000Kč, včetně všech permanentek do ski areálů a aquaparku. Strávit Silvestr na horách s partou nejlepších přátel, k nezaplacení.

2 komentářů pod “V neděli ráno mě nabírá Fox..”

  1. coolo

    jou.)

  2. Andy

    Kde že ty lonské sněhy jsou.. :)

Komentář: