Sausage and Mustard vol.6 14

1

Ahoj Všichni, je tu další díl Sausage and Mustard už 6. letí to hrozně. Tento díl je z německého Winterbergu, kde jsme byli na festivalu Dirt Masters. Při jeho příležitosti se jel 2. závod 4x Pro Tour.

 

Užili jsme si suprový tři dny s kámošema, zajezdili na kolech a zkusili udělat i nějakou show, aby video bylo trošku zajímavý i pro lidi, kteří na to třeba koukají nejen kvůli ježdení. Hodně jsem váhal nad muzikou a s tím jak to sestříhat, ale před vydáním na youtube jsem to pustil doma a líbilo se to, tak snad nezklamu ani Vás a bude se tento díl líbit.

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

 

Za měsíc jsme tu se 7. dílem

 

Jonáš.

3 komentářů pod “Sausage and Mustard vol.6 14”

  1. Andy

    :D TY voe – a kdo že byl v tom pitomym kostýmu?

    Jonáši baví to!
    Díky.

  2. Čárys

    Muhahhaá, prostě top.
    Vy jste fakt pitomci to se nevidí.
    Cítím spřízněnou krev !
    nebo KREW ?
    CREW.

  3. Jonáš Stehlík

    V kostýmu Péťa banán :D No pokud se to líbí, tak jsme jen rádi, to by jste se mohli těšit za měsíc na 7čku, která bude z Val Di Sole a pokud všechno klapne, tak máme připravený celkem šílenosti kromě toho ježdění.

    Takže KREW od naší klobásový CREW čekejte! :D

Komentář: