Monínecký wolo a tak..

FormatFactoryDSC_0046

Tak poté c klucí místo aby chodili do práce tak v týdnu makali a stavěli nový věci na Monínu, bylo potřeba to i pěkně vyzkoušet. Tak o tom jaký je to nový Monínecký wolo a novej kicker u gapu na rockgardenu je více slov o obrazu uvnitř..

Takže jsem se pěkně sebral a vyrazil na Monín pokouknout a pojezdit to, co klucí vytvořili. Teda moc času jsem neměl neb byla neděle a já v osum večer (což je aktuálně cca za hodinu) měl odjíždět do Chorvatska topit sebe a nějký studenty na Čárysovo kurz. Nicméně ta touha moct si ještě chvilku před odjezdem pojezdit na novejch věcech byla silnější.

A tak se krátce po desátý ráno potkávám na Moníneckym svahu s Cruzem a hulákám na něj do lesa at odhodí lopatu a jde taky jezdit. Myslím, že tím že jsme si Cruza nadraftovali mazi moníneckou krew, byl učiněn dobrý tah někoho v pozadí. Kdo se totiž v něděli ještě než se spustí lano sebere a letí nahoru na kopec aby pošejpoval odrazy a klopenky aby to na poježdění bylo dobrý. Takže Vlčák, klucí z Votic a Cruzo s ženou tu ted odváděj stále parádní kus práce.

Jo a jaký že bylo vlastně to ježdění? Nový wolo a kicker u rockgardenu?

Neřeknu.

Proč?

Protože je třeba to zkusit na vlastní gumy!

Tak někdy doražte.

 

 

-a-

 

 

a pár rychlofotek z předodjezdu zde:

 

3 komentářů pod “Monínecký wolo a tak..”

  1. CERW

    Ty stopny na Wolu jsou jako co? To nemůže být pravda :D :D

  2. Vali

    teď sem to chtěl napsat jak sem to viděl ty stopy na wallu sou jako co? :D… jinak práce slušná už se těšim až se tam zas mrknu doufám brzo :)

  3. lín

    Moje první návštěva Monínce a nadšenost ! Fakt dobrý. Jinak nemá někdo kontakt, nebo odkaz na galerii, borce, co tam celý den všude a všechny fotil ;) ?

Komentář: