Squamish

FormatFactory2014_ 7_ 7_20_ 3

Je úžasý městečko mezi Whistlerem a Vancouverem. A jak ten ideální outoorovej ráj opravdu vypadá tu máme od Skautíka v dalším super Canadian reportu..

Check it!

 

 

Jestli je na svete nejaky absolutni stredobod  Outdoorovych aktivit, tak je to Squamish.  Nejlepsi podminky z sireho okoli (a to je na ourdoorovy raj BC co rict) pro  MTB, Kitesurfing, Climibing, Motocross, Trials, Backcountry skiing,  Snowmobile, 4xOffroading, Basejumping, Hiking,  atd atd. Tohle vsechno a vic – ne jenom, lze ve Squamishi provozovat, ale jak jsem rikal jsou tu na kazdou tuto disciplinu idealni podbminky. Je to krasne poklidne malomesto, kde jsou vsichni sousede a vsichni tu jezdi na kole… no misto kde bych i zalozil rodinu…casem… nekdy…az budu starsi.

 

Ale zpet k tematu a to jsou u mne, zcela  neobvykle….  kola. O vikendu jsem jel s kamosem Radkem alias Gegi na navstevu Whistleru, kde jsme naskakali asi million skoku, nechali polovinu vyplaty, jatra a protancovali vsechny strevice. Po ceste zpatky jsme nechali sjezdaky v aute a sli vypotit ten alcohol jakoze XC… Tak jsem Gegiho vzal na 2 traily, ktere jsem nedavno objevil. Pozn autora: Asi tak 2 mesice zpet jsem poprve v zivote poridil jine kolo, nez sjezdaka a to hezky slapaci AM kolecko Norco range.  Cele dopoledne krasne prselo, takze traily byly super, neprasilo se …I kdyz skalky byly trosicku…. Hmm min prilnave nez obvykle.

 

Ale pojezd to byl krasnej. Zakonceni vikendu jako vino.

Takhle tedy XC v Kanade.

 

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

 

9 komentářů pod “Squamish”

  1. Motherfucker

    Tohle je opravdu krása. Číst tohle v kancu ve smogem zamořené Číně u přelidněné Šanghaie je celkem utrpení… Zase na druhou stranu, když přijedu domů do Krušnýh hor, připadá mi to jako nejúžasnější místo na světě. (což vlastně tak opravdu i je ;-D)

  2. Štěpán

    Pěkný XC! Zajímalo by mě, jak se tam jezdí silnice…

  3. Andy

    Štěpán: silnice je slinice, ale v NS lesích na starejch trailech teprv člověk pochopí, proč se začalo dělat odpružení.. :)

  4. Karel Neugebauer

    Paráda, trochu jiný level než rychleby, asi bych měl místy strach. :-)

  5. Čárys

    Pecka !
    Trochu si řikám, že mi ujel vlak, hehehe : )

  6. Stroy

    Aaaaa….naadhera! Chce se mi brecet…nebo smat?? Squamish je raj, diky!;)

  7. Skautik

    Squamish je paradni. Vedeni mesta totalne podporuje veskerou outdoor aktivitu a tudiz cpe penize do staveni trailu apod. Coz je dost nezvykle i na mistni pomery.
    Ale mestu to podle mne jenom prospiva.

  8. Stroy

    To jo, je to fajn…ale postavit tam lanovku a prilakat cruiseships, to uz mi prijde monstrozni…ale ani tohle misto se civilizacni facce asi nevyhne.;(

  9. Skautik

    Zadna lanovka ani cruise ships se konat nebude :)

Komentář: