Sausage and Mustard Se03 ep. 9

1

Dneska jsou tomu přesně dva týdny co vyšel 8. díl. Možná Vás překvapuje proč 9. díl vychazí tak brzo, odpověď je jednoduchá. Důvodem jsou moje školní povinnosti, protože v září budu doháněť zkoužky, které jsem nezvládl před prázdninama. Tím pádem bych neměl moc času na práci na 9. díle, tak jsem ho sestříhal dřív a vy si ho už teď můžete pustit…

 

 

 

Tento díl je nabitý ježděním, po nějakých skoro třech letech co jsem se soustředil jen na ježdění na 4x kole, tak jsem nějak cítil potřebu pořídit nějakého fulla, prostě už mi to strašně chybělo jen tak se svézt třeba někde v parku z kopce jako za starých časů. Z toho důvodu jsme si s tátou pořídili enduro, jak teď všichni říkají. Pro tátu aby si na něm zajel na chalupu a pro mě abych se mohl svézt i z nějakého kopce. Hned jak jsme pořídili kolo, tak jsem domluvil nějaké klobásy a vyrazili jsme na Špičák. Předpověď nebyla nic moc, hodně pršelo ale strašně jsem se těšil, takže jsme se vyrazili pořádně zašpinit. Ježdění bylo skvělé, trošku jsem se bál jak se poperu s kolem má i ten větší rozměr kol, ale ve finále jsem skoro nepoznal rozdíl a skvěle jsme si užili den na bahně na Špičáku. Večer jsme zabalili věci vyrazili domů a v neděli jsme si s CERWem a Pencíkem dali dual cup v Litoměřicích. Já tam byl poprvé v životě a už dříve jsem slyšel že je tam tradice, že vždy hodně fouká, to se bohužel potvrdilo a za hodně silného větru si dáváme dualový závod na staré 4x dráze. Toto byli první 2 části videa, v poslední se kouknete na ježdění u nás na tratičkách, které máme kolem Rakovníka, všechno natáčel Péťa banán takže pecka jako vždy.

To je všechno co bych Vám řekl, teď už si jen užijte video a já se přihlásím zase v říjnu.

 

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

2 komentářů pod “Sausage and Mustard Se03 ep. 9”

  1. Andy

    Jonáši, díky za další díl! :)
    Je vidět že ten full ti fakt chyběl. Ale abys to tatíkovi brzo nerozložil.. ;)

  2. Jonáš Stehlík

    Já děkuju za vydání.
    No tak snad by to mělo kolo něco vydržet, v podstatě by to tak mělo být dělané ne? Každopádně už se těším na až se pojedu svézt na Monínec! :)

Komentář: