Sausage and Mustard Se03 episode 10

FormatFactoryG0039966

Ahoj všichni, je říjen,  tím pádem je tu i říjnový, již 10. díl Sausage and Mustard.

Říjen se nese v duchu takové té posezonní pohody, kdy už nejsou žádné důležité závody vyjímaje těch kamarádských a pohodových akcí, tím pádem se i my s klukama poslední měsíc jen bavíme a užíváme si zábavu na kolech bez stresu a nervů.

 

 

Říjen také znamená to, že už se pomalu blíží zimní sezona a pomalinku se začínají zavírat všechny bikeparky kde je k dispozici lanovka. Tak tomu bylo i v Rokytnici nad Jizerou. Už dlouho jsme s heterákem Davem plánovali kam vyjedeme, poté co jsme se dozvěděli že v Rokytnici se zavírá a že je zde lanovka za polovinu, neváhali jsme ani vteřinu a zábava na neděli byla zajištěna. Společně se s námi do Rokytnice vydal ještě můj temový kolega Jirka Penc s Honzou Láskou, který vyrazil pořídit nějaké fotky.

Trať v Rokytnici je víceméně stále stejná, sem tam byl předělaný nějaký skok, ale žádně velké změny se nekonaly, takže nám nedělá problém jet všechno hned z první. Dáváme jednu jízdu bez problémů dolů vyjíždíme lanovkou nahoru a při druhé jízdě se nám nejspíše nevyplácí to že je vše v Rokytnici za polovinu ceny.

Takovou smůlu jakou jsme měli celý den jsem snad ještě nikdy nezažil, jestli jsme si dokázali dát čtyři jízdy bez nějakého problému nebo pádu, tak je to hodně. Opravdu se nás nějak smůla držela celý den a z Rokytnice jsme odjeli s bilancí jeden celkem velký pád, kdy jsem s sebou sundal dolu i Jirku, 2x proražená duše, 1x ohlý šaltr a pár vytrhlých drátů, takže slušné skóre na odpoledne, ale v kombinaci se skvělým počasím a ještě lepším burgerem dole v restauraci pod lanovkou to byla skvělá neděle.

Dále v novém díle uvidíte o tento víkend odjetý chainless a whip contest na Monínci. Co bych k této akci napsal?

 

Za mě absolutní pecka! Monínec jsem měl od jakživa zafixovaný jako trať která nebyla vůbec jednoduchá, i když na ní dost lidí nadávalo jaká je to rovina atd… tak pro mě to nikdy nijak lehké nebylo, takže jsem se opravdu těšil. Byl to pro mne první závod ve sjezdu po nějakých 3 letech a opravdu jsem si to moc užíval.

 

Před odjezdem jsem si pustil pár videí a už podle nich jsem viděl že kluci hodně mákli na trati. Za mě je to jeden z mála bikeparků v ČR kde se furt něco buduje a není to jen ta jedna písnička furt do kola. Po první jízdě mě to v mém názoru utvrdilo, dráha byla skvěle připravená, organizace šlapala, tím pádem to byl další super den strávený na kole s kamarády. A o tom to je, více je už jen ve videu níže.

 

Snad se bude líbit a já se těším zase v listopadu.

 

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

2 komentářů pod “Sausage and Mustard Se03 episode 10”

  1. Čárys

    Konečně jsem se k tomu dostal…a…tenhle styl mě fakt baví
    :)
    Díky

  2. HonzaKrepelka

    Parádní muzika!

Komentář: