Awakener trail

rear wheel

Ahoj, po delsi dobe mam zase pro vas neco ke sdileni.

Nakonci leta jsem se vypravil do Kootenays na vychod od Vancouveru.Kousek od mestecka Castlegar jsem nasli trail jmenem Awakener.

 

 

Projezdil uz jsem toho dost, ale takovou pecku jsem jeste nezazil. Bohuzel trail jsem jel podruhy a zaroven naposled kdyz jsem mel kameru tak ze vetsina veci byla spis na oci a nebo v pochybnostech: “co ze teda jako bylo za dalsi zatackou ?! “. Sestrihal jsem opticky tech nejzabavnejsi “pouhe”4minuty z trailu. Ja vim je to na GoPro trochu hodne. 4 minuty – gopro a jeden trail. Ale chtel jsem par mym znamym a vam priblizit atmosferu trailu. Neco takovyho jsem dlouho hledal tady v BC.

Faktem je, ze trailu, kde jsou futures jako jsou dropy, lavky, ci drevenegapy, velmi rychle ubyva a to i tady v kolebce Freeridu. Awakener,ma vsechny vyse zminene a k tomu jeste superflow sekce i steep sekce a technicke pasaze. Na tomhle trailu je kazdy aspekt FR/DH co sivzpomenete. Celkove je to dolu neco okolo 20 minut. Ja se nemuzu dockat pristiho leta, az se na nej vydame znova a poradne si to najezdime.

Prikladam jako prvni jeste video k pobaveni… aneb vysvetleni proc jsem jel trail jenom jednou kdyz ho ostatni jezdili cely den.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

Trail zacina serrii skoku, ktery jdou postupne od delky gapu zacinajici 5feet (1,5m) , pak 10ft, 15ft atd.

Moji 1.2-tou jizdou jsem jel jako prvni otestovat tuto skokovou sekci koncici 30ft gapem, trochu rychlejsi odskok vidlice mi poziral vsechny skoky, ale rekl jsem si drz to, zatim to je dobry. Za predposlednim skokem jsem si rikal jestli si radsi nemam prislapnout. Nechal jsem to na flow. No a ted ted uz vim… chtelo si to slapnout.

Diky Tomovi za pujceni zadniho kola ;) Diky tomu jsem se na posledni jizdu dne, stihnul pridat a alespon jednou poradne si projel tenhle skvost.

Uzijtesi trail. A pro ty z vas, kteri se chteji v lete pripojit, tak mi dejte echo a ja vas tam vezmu. :)

Predemnou jede kamos James a za mnou Honza s Ajem, tusim ze Tomas zrovna ridil.
Tak kdyby neco dejte vedet.

 

Fotka je prilozena… vic fotek az k clanku o tripu ja jich moc nemam.. :)

 

..a tady už celý trail:

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

12 komentářů pod “Awakener trail”

  1. skautik

    Koukam ze chybi to videjko na vyrobu skladacich rafku
    tak tu…
    https://www.youtube.com/watch?v=hWptiS5csKY

  2. skautik

    ha nechybi jen se mi nezobrazilo my bad

  3. Duchna

    Hm tak tohle není vůbec zadarmo. U čísla třicet jak se zabít, jsem přestal počítat.

  4. Andy

    Je to naprostá pecka!
    Tohle mít jako cestu do práce, budu se každej den pro práce těšit! :)

  5. Honys

    Čágo Skautíku, dobře si tam jezdíš, hele jestli se někdy vrátíš, tohle postavíš v Negrech, jasný…?

  6. skautik

    Andy-> tohle kdybys mel po ceste do prace tak se tam nikdy nedostavis….hmm a jeste jeden lap a jeste jeden…

    Honys-> jestli se vratim tak neco v negrech ci jinde neco postavim ale vsechno drevo zase ukradnou zahradkari na zimu.
    A vubec trail je daleko daleko delsi a jsou tam super jiny pasaze ktery nejsou ale az tak viditelny na kamere proto jenom par minut ale kopec je to poradnej.. neco takovyho namot by slo asi jen v nejakych horach, v negrech jsi za 3 minuty dole :)

  7. Čárys

    Pecička !
    Dokonce mi to přechroupal i Indonezsky net…a já jsem to viděl ty čuně ! : )

    díky moc za material, za celou CR bikovou populaci, že nas s Maarou zasobíte touhle kvalitou z kanadskych lesů a skal…

    DÍKY !

  8. 100klada

    V tyhle riti zvany Castlegar jsem byl pracovne asi mesic, dost jsem mluvil s mistnima riderama o Castlegaru, Nelsonu, Rosslandu… neco jsem jel, neco videl, neco slysel. Prave se dlouho dobu divim proc lidi se mrskaj kolem Vancouveru a nevytahnou paty nekam dal do BC kde je urcite toho hodne k videni a mistni borci jsou docela aktivni. A konecne to tu je, fakt krasnej trail…Kootenay Rockies maj svoji krasu, je to takovy bohem zapomenuty.
    Jen tak dal, super..

    Skautik: Jedes do toho Peru se Zedem?

  9. skautik

    100klada -> Tak ja sestriham neco vic z Kootneys, jako jezdeni tam je super. Ale musim rict ze Shore je shore. zatim v celym BC sem nenasel lepsi… Na shoru toho je hlavne mraky. Je spousta super trailu po BC ale vetsinou je to par trailu tu par tu… Shore je unikatni ze tu jsou 3 hory a mrte trailu ( alespon zatim jeste jo ) No a rekl bych asi jedny z nejtezsich… Krom Tresspaser ve whistleru, jsem nepotkal nic technicky najrocnejsiho nez Darkside…. Skoky toje jina kategorie ty uz na shoru skoro nejsou….

    Add Peru -> Uvidim, moc ted nepracuju kromne staveni trailu a to je tak 2x do tydne a to mi sotva staci na najem, najdu nejakou praci a uvidim jestli to dam dohromady :)

  10. BULWAjsz

    Jak z Disorderů :) Pecka Skaute!

  11. skautik

    diky

  12. koZa

    Mega moc.Chrochtal jsem blahem na 15 metrů dlouhé lávce v Geissu a kdybych jel něco takového,tak honim

Komentář: