Tomaass: Jak jsem vám chtěl sestříhat video aneb Dandův edit 2014

Snímek obrazovky 2014-12-11 v 0.18.44

Hele měl jsem to fakt dobře vymyšlený. 23:00 skončím s programováním. Dojdu do auta pro kamerku. Střihnu video z toho, jak jsme byli na východu slunce, o čemž jsem psal minule.

Je 0:04 sedím v opuštěným openspace kanclu kousek od Smíchovskýho nádraží a píšu vám tenhle článek.

Všechno šlo docela podle plánu, došel jsem do auta, našel kamerku (zkusil pustit topení a nechytá, svině). Přijdu zpátky a nemám tu k ní nikde kabel. Načež jsem se celou hodinu věnoval tomu, že jsem obešel všechny stoly a hledal kabel, redukci na microSD nebo cokoliv jinýho, jak bych si ty videa mohl stáhnout. Nenašel jsem. V hlavě jsem to svedl na uklízečku, rozhodně jsem ho přece nikde nenechal já. Další očistu jsem provedl právě teď tímto článkem. Nakonec bych rád politoval právě Tebe, kdož sis tenhle kus textu musel přečíst a já jsem Tě tak připravil o pár minut života. Každopádně za to stejně teda určitě může vlastně ta uklízečka.

Pro ty co přeskočili i nepřeskočili předchozí odstavec, tu mám ale jinou pecku. Dandův edit za rok 2014. Netřeba snad psát nic víc, já už dnes rozhodně nejsem svéprávnej něco psát a to má tenhle den zatím deset minut.

P.S.: Ta fotka se mi taky povedla co?

P.P.S.: Dandův rozhovor z roku 2010 stojí taky za to.

tomaass 

2 komentářů pod “Tomaass: Jak jsem vám chtěl sestříhat video aneb Dandův edit 2014”

  1. koZa

    tak to jooo.To je vončo!!!!!

  2. trubik

    ha, konečně vím, koho jsem to na císařáku viděl….doufal jsem, že to někde uvidím, hezký

Komentář: