Sausage and Mustard díl 12 – poslední?

FormatFactoryG0040606

Ahoj Všichni, 12. a poslední díl Sausage and Mustard v letošním roce je tady. Možná to bude i poslední díl vůbec, to se ale ještě uvidí…


Plán pro letošní rok byl jasný, udělat 12 dílů z 12 měsíců. To se povedlo a Vy si teď můžete pustit mix záběrů, které nikdy neměli spatřit světlo světa. Takže zjednodušeně. Přeřeky, vtipné scénky, kostýmy a mnoho jiného, to všechno je 12. díl SM.
Ještě bych chtěl jen něco napsat o plánech do budoucna, pro lidi kterým se třeba líbí co děláme a možná by jim i SM chyběl.
Věc se má tak, že na příští rok tu měl být (možná bude) nový projekt s názvem Memories. Měl to být film, ve kterém bych se vracel na místa, kde jsem zažil nejlepší ježdění zatím ve svém životě a jezdil bych tam s lidmi se kterými jsem ho zažil. Tomuto projektu jsem se zatím snažil podřídit vše. Do školy jsem měl chodit jednou týdně, tak jsem si našel práci a začal pracovat abych tento projekt dokázal zrealizovat, jenže po shlédnutí dnešní výplatní pásky je mi jasné, že to asi nedopadne. Bohužel žijeme v zemi kde když někoho oslovíte s tím že máte ten a ten nápad, který by mohl být i příjemnou reklamou pro ně a že by se support daného projektu mohl vyplatit, tak když napíšete že ve filmu nebude žádné naše bikové eso tak máte smůlu. Myslím že je to škoda, že pak akorát každý zamrzne a nerozšíří si obory.
Ale to jsem odbočil někam jinam. Zkrátka v současné době nemám ani chuť už pokračovat s děláním pravidelných videí. Chtěl bych zkusit něco většího, takže pokud nedopadne projekt memories, tak můžete na konci příští sezony očekávat aspoň SM movie, plánoval jsem to jako takovou náhradu za memories. Záběry z celé sezony točené na GoPro, prostě podobný styl co do teď, jen v jednom delším videu.

Ještě chci všem poděkovat za letošní rok, za všechny zážitky z cest, za podporu a hlavně Andymu a Čárysovi že tady u Vás mohl Sausage and Mustard opět letos vycházet.

Díky moc!
Jonáš.

 

pozn. Andy: ..a my naopak díky, žeš vytrval! A nevěš hlavu, třba něco klapne :) -a-

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

5 komentářů pod “Sausage and Mustard díl 12 – poslední?”

  1. Pedro

    Dík za videa, bavily mě:) Ten koncept Memories nezní vůbec blbě.

  2. Jonas Stehlik

    Možná ještě budou. Po tomto článku se ozvalo pár lidí, že by do toho šli, tak uvidíme :) každopádně díky.

  3. Stanley06

    Jen dál, nepřestávej! Nenech se odradit, SaM nebo jiný projekt, rád shlídnu další videa ;-)

  4. semir

    Párku co za písničku je v intru? Dík

  5. Čárys

    Dále, výš, a stále !

Komentář: