Po Francii

4367

Tak mě na mail přistálo pár slov od permanentního cestovatele Skřípa a kde to byl tentokrát? Od Champagne přes Monako a dále..

Pohodlně se usaďte a pak už jen klik na další parádní dokumnet z jeho dílny..

 

 

Místa vzdálené tisíce kolometrů na druhé straně světa. Přes toto můžeme občas zapomenout, že i ta evropa nabízí spoustu možností k cestování. Tak nám s mojí polovičkou padla karta na podzimní Francii.  Počínaje oblastí Champagne přes Monako, omrknutí atlantiku,  oblast známého četníka, jak to asi vypadalo v den-D na Omaze, klášterní ostrov Mont-Saint-Michel kde je rozdíl hladiny pri odlivu a přílivu až 15metrů i s rychlou zastávkou na rybu s hranolkama na severní straně kanálu. To byl 6ti týdenní vantrip a 7000tis km. S vyděračem v hlavním městě na semaforech, který nám chtěl umít přední okno, já odmítnul, on ho přesto umyl ikdyž jsem ho odháněl stěračema a nakonec ten neřád těch pár centů dostal, protože pouštět se do centra s ulomeným zrcátkem by nebylo úplně košér. Jak moc se ve Francii pokutuje přespání v autě mimo kemp, taky neni úplně pravda…pouze jeden četník (náhodou kousek za Saint-Tropez) nás ochotně požádal, aby jsme do večera v klidu opustili místo kde už pár dní parkujeme. A není potřeba vždy dělat nějaký extrém v té zemi. Někdy jen stačí pozorovat a vnímat okolí takové jaké je a užívat si ho :)

Video pohled v 15ti minutách zde.

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

3 komentářů pod “Po Francii”

  1. Stanley06

    Úchvatné! Parádní záběry :-)

  2. Andy

    Přesně tak, je to epesní! :)

  3. Ross

    boží… nádherný

Komentář: