Plány na víkend : )

p4pb10492251

Ahoj všichni, jeste si asi pamatujete, jak jsem vydával každotýdení plány na víkend, které začínaly již kolem uterý : ) Mnoho z vás se pak s námi potkávalo, všude, jakkoliv, at kdykoliv – a při čemkoliv.
Jsem sice v jednom kole po světě, ale občas, občas budu tady v CR. Na jihu, severu, všude.
Chut se potkávat mi zustala. Takže ?
Inside.


Bylo toho tolik, co jsem pro komunitu bikerů a lidí sportem žijící vytvářel, a nějak mi tohle chybí – komunita freediverů je užasně obsáhlá, ale občas zavzpomínám taky na ty ostatní, co je zajímá jinej svět, než ten dole…

A ty chci vidět taky !
Akorát, Máťo, co s tím, když jsi o víkendech neustále v prčicích ?

Mno jo, ale jako profesionální športovec se musím udržovat v kondici, a proto po – pátek jezdím, lezu, plavu…a proč teda neinformovat o tom, kam se chystám(e) i v tejdnu ?

Takhle si Máťa přemejšlel, a tak vymyslel, že to sem bude prát, když už to sice nebudou plány na víkend, ale plány na tejden, stejně.

Tak abych jen tak planě nesiboval, hned tu mám plán na dnešní večer. Pokud chcete vidět, jak se rozsekáváme na kusy na nově pujčených snowscootech, máte jedinečnou šanci, dneska, večer v 18h, na Monínci : )

Já a Andy s Vojtou.

720 krew žije  !

monínec sníh

2 komentářů pod “Plány na víkend : )”

  1. Luckass

    Takze pondeli a streda bazen Liberec, kdyz budes na severu. Chodim pravidelne pripadne proste dej vedet az budes na severu a doufam, ze na jare bude akce u gotky

  2. Čárys

    Ahoj kamaráde, jsem na cestě do Afriky, ale ANO, to zní dobře…akorát my asi píše čtvrtek – máme ted možnost pravidelně jámu a 50m bazén ve čtvrtek od 18 – 20h..
    Pondělí a Středa asi budu trénovat nějaký VIPka v čestlicích, kde jsme dostali opět k dispozici jámu.

    Je to metelice, kamaráde.

    Ale jedno ti mohu slíbit !

    PÁÁÁRTY BUDE ! : ) ) ) ) )

Komentář: