Káry

kart03

Průserem to při různejch radovánkách smrdí každou chvíli, ale když se k tomu ještě přidá benzín, je celá legrace většinou o to umocněná. V určitou chvíli ale průser odchází stranou a radost ze spálenýho benzínu převažuje. Prostě motokáry inside.

Cestou do práce to neni v matičce měst až taková hrůza, protože půlka lidí spí a půlka spěchá a tak se to nějak mezi sebou mixuje a vesměs všichni doplujou po ránu kam maj. Odpoledne ale to už začíná jinej metal. Z práce totiž spěchaj všichni a pokud nespěchaj tak jsou naopak zpruzelý z toho, jak tam musej bejt dlouho, protože něco musí bejt prostě v termínu, nebo je sejmul šéf a podobně. No a není pak nic lepšího, než celej tenhle celodenní mindfuck ze sebe dostat za volantem. A tak se rozjíždí ta pravá diskotéka a káry lítaj mezi pruhama jak důchodce po obchoďáku plnym slev.

Lepší volba mě ale dycky přišlo pálení benzínu na okruhu. A to je pak furt samej Radotín. Jak to tam má člověk kousek, tak ho pomalu ani nenapadne jet někam jinam, když už je třeba se z tý pražský dopravy malinko odreagovat. Tento krát al karta padla na Černej most, protože o Praga aréně jsme toho slyšel už fatk dost a vesměs samou chválu.

Příjezd je tam sice trochu punkovej, ale velký cedule odnavigujou i v potemělým areálu skladišť celkem dobře. Pak už parking a hurá do haly. Uvnitř pak malinko vyvýšená restauračka s obrovskýma okanam aby bylo pěkně vidět na celou trať a všechny točky. Teda na celou trať vidět je a na všechny točky, taky, ale ty kujóni ty tratě měněj a tak ať máš najetou nějakou stopu, tak příjdeš příště a hle tak kdes dřív točil levou je rovinka a plnej a nakonci se jede v pravo.

Novej asfaltovej povrch a zajímavě udělaný mantinely jim pak právě dovolujou traťě měnit celkem praviudelně a evidentně bez větších potíží. A tak pokaždý když přijdeš čeká tam nová trať. Hmm.. zábavné, řekl bych. Káry taky nejsou k zahození a tak po trochu punkovym Radotíně, kde se “profíci” vymlouvaj jak jim zrovna tahle kára nejela, je tady celkem stabilní vozovej park. Otázkou samozřejmě ja, jak dlouho stabilní zůstane, proto lidi tomu dávaj fatk dost. Za těch pár jízd bylo k vidění celkem dost krešů a tak bude i tady jen otázkou času až si člověk zase vylosuje nějakou laskominu.

Je ale super, že je další pěkná možnost, kam jít pálit gumy, čichat benzín a vyplavovat endorfiny, než jižní spojka v 17:30. Určitě tedy zas na čerňák zavítám. Zatím mám v sobě jednu trať.

A tři ještě chyběj..

 

-a-

2 komentářů pod “Káry”

  1. Duchna

    A neřekne ani ň…

  2. Andy

    Neboj – to zvopáknem a dám vědět.. :)

Komentář: