Enduro edit

Canada pičo

Ahoj,

SM banda je zpátky s vydáváním videí pro rok 2015. Možná někoho zaskočí proč, když jsem v posledním reportu napsal, že možná žádné video už nevyjde. Odpověď je jednoduchá, prostě dělat ty videa nás stále baví…

 

 

První video v roce 2015 ale není žádný z dílů Sausage and Mustard. Je to jen jeden menší enduro edit z takové mé normalní vyjížďky. Zima je pro nás bikery letos velice příznívá, tím pádem nemusím točit kilometry na trenažeru, ale mohu vyjet ven, což mě tedy baví mnohem víc.

Nápad na video vznikl jednoduše. Prostě jsem se chystal jít si dát další porci kilometrů, koukal jsem na gopro na stole a říkal si “no už dlouho jsem nic nenatočil, něco by tam mohlo padnou”, tak jsem vzal hrudní popruh a videjko je na světě.

Jinak se omlouvám za roztřepané zábery, ale i tak se to snad bude líbit.

Mějte se a zase někdy s něčím dalším.

Jonáš

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

5 komentářů pod “Enduro edit”

  1. Andy

    Rock n roll – pyčo! ..juchuuu..
    :D

  2. Čárys

    Normální vyjíždka…ach jo, brečím a chci být mladý a neklidný !

  3. LosTomanos

    like

  4. Čárys

    Ty už jsi hodně zblblej z toho facefucku, co ? : )

  5. LosTomanos

    @Čárys #ne #ne, #to, #né. #Jen #oceňuji #endurospecific #video :)

Komentář: