Freeride weekend – sunday – Všenory

211.jpgo a je tu neděle ráno. Balíme se, přichází SMS z Dušanbe, že nejede, páč je mu pořád blbě stejně jako včera. Nakládáme Móru a jeho FRantiška, Mého FRantu, a Schwarovo kanadu. Za lehkýho deštíku frčíme směrem sever…

Kupodivu to je tentokrát opačně, a čím víc se vzdalujem z jihu, tím se dělá lepší počasí. Dodávka to solí 120kmh pořád, nějak mi to teď jede, kurva ! Snad to nebude jako s motorkama – vždycky jely nejvíc před koncem… Uvidíme.

Do všenor dorážíme na desítku – na čas. Skoro nikdo tu není, což se ale během dne mění a doráží postupně Petr Heiníků se Zuz, Filip a Andy, a dost lidí co jsem dlouho neviděl. Jirka R, Tonda, Hasič, kluci z Benešova, jo lidí moc. Zkoukáváme 1 dirt, trošku je našejpovanej a já z něj mám respect, asi zbytečnej, páč Schwara ho tam dává s přehledem, a koncem dne i Andy.

60.jpg

A i jiní…

57.jpg

Takže se rozhodujem, jak to budem dělat. Páč mám novej motor v Dodávce a novou převodovku, stává se mý auto řiditelné i pro nezávodní non-suicide část populace, a tak nakonec nás jezdí v Dodge 6 a 1 řidička – Zuzanka. Na autě se mi loučí vejFUCK, a lehce se klimbaje drží pod dodge silou vůle. Nicméně jí valíme dál.

vsenory-session-ja-pro-me.jpg

Trať je stejná jako vždycky, nahoře listí jako kráva moc se to jet nedá. Nicméně pak už v pohodě, místama se i práší. Já drtím Frantu ve velký pohodě, druhou jízdu GAP do zatáčky, qvotr vynechávám, jinak vše. Celkem mě to i na malejch zdvihách baví, je frdel. Schwara si pochvaluje, že dlouho nikde nebyl, je nadšenej…

131.jpg

Dáváme asi 6 jízd, a jdem fotit. Nejdříve spodní skok, pak dlouhej zasílák.

151.jpg

Pak gap a nakonec Gap do rokle. Ten je celkem dost, hlavně ten odjezd, ale spíš to blbě vypadá, kluci jezdili i celkem pomalu, a úplně v pohodě. Mě to na FRantu přišlo už dost, přeci jen ho nemám tak v ruce, a tak jsem fotil. Ale na sobotu už tam budu mít sjezďáka… tenhle drop je fakt krásnej.

210.jpg 19.jpg

Schwara je tu k nezastavení, poslal to tam snad 7X, je na něm vidět hlad po jinejch lokacích, než má doma :) Musíš víc jezdit jinam, brácho !

Pak jsem to s Mórou zapíchnul – a vydal se směrem k Frantovi Mrázků. Chci poladit tlumič, už rok jsem na něj kašlal, a taky uříznot kus rámu aby byl Franta kratší, a šly líp ruce a taky aby mi tam navařil trubku na teleskopickou sedlovku – průměr 30. Franta je v pohodě, má novej rám, je to víc krab, páč už mu nebudou dodávat ty široký trubky. Zdvih 200, krasavec, i s tlumičem a nábou na pevnou osu za něj chce 18tisíc. Já mám Frantu 7 let starýho po Schwarovi jetýho (lehkým Freeridem) a drží mi – doporučuju pro lidi co chtěj něco navždy…

Po pokecu a repasi tlumiče Mórovi (na počkání) jsme odfrčeli zpět do Všenor. Naložili Schwaru, rozloučili se s bandou bikelumpů a vodpálili to směr déšt.

191.jpg

Co dodat? Kvalitní FR víkend, to se musí nechat. V pátek odjíždíme na 4 dny jezdit, tak se třeba všichni někde potkáme. Všenory, Praha, možná Točná, možná Most, prostě další super víkend s kamošema před náma – co víc si přát?

Díky všem !

Čárys

19.jpg 210.jpg 310.jpg 410.jpg 6.jpg 55.jpg

71.jpg 91.jpg 101.jpg 114.jpg 131.jpg

141.jpg 151.jpg 161.jpg 171.jpg 181.jpg 191.jpg

20.jpg 211.jpg 222.jpg 231.jpg vsenory-session-ja-pro-me.jpg 551.jpg

56.jpg 57.jpg 58.jpg 581.jpg 59.jpg 60.jpg

13 komentářů pod “Freeride weekend – sunday – Všenory”

  1. DeX

    ty tvoje reporty sou fakt good :)

  2. Schwara

    Víkend to byl uplně skvělej, suchý Všenory nemaj chybu!

  3. The Skreth

    fakt jo.. Ty reporty maj grády a to ani nemluvim o tom ježdění… Big Respect!

  4. Czert

    jj report opět klasa, a ježdění bylo uplně super! Docela grupa lidí, ale tak to má bejt :)

  5. Flugi

    Jako vzdy, opet kvalita prvni tridy
    jinak Schwaro peknej profil v DB !

  6. vasekbuben

    2 Čárys: na Dolekopu jsi psal že sháníš ráfek na DH……to co myslíš si už neřiká 321 Disc, ale EX 729 a maj je kucí na http://www.bikestore.cz…..já je bral před nedávnem, sice jsem čekal asi 5 dní, ale na tyhle ráfky se to vyplatí…..check it out…..

  7. ddd - andy

    Bylo pekne!

  8. maverick82

    je dobře, že se spustil tenhle web!

  9. rusy

    čeče koukám web super šlape, a reporty paráda….díkes

  10. Tiborski

    takže v sobotu ve všenorech !!

  11. profesorikebara

    Čaues, kdybyste se přece jen chystali do Mostu respektive předpokládám do Hořan dejte vědět! Provedem Vás a polítáme! ICQ 221746428 zdar Borek

  12. Čárys

    4 : profesor : Urcite dame vedet ! Ale sps prosimte telefon, vis co, domluvime to az treba v sobotu vecer, a to na icq nebudu :)

    4: Vašek : Díky moc !

  13. profesorikebara

    4 Čárys tak tady je ten foun 608 026 025 Borek

Komentář: