Random shots

FormatFactoryIMG_1594

Teda jasně že se říká, že nejlepší foťák je ten, co máš pořád po ruce a tak se díky mobilům objevujou sem tam fakt hity, ale oko fotografovo tím trpí víc než podpatky pod macatou američankou. Tak ještě že nejsem žádnej fotograf a tak vám tu smělě můžu vpálit pár záseků, co mě utkvělo v čočce která hloubkou ostrosti přímo srší..

 

Začal bych tím, že se mojemu kamarádovi Arťasovi (co zmizel v Anglii a už o něm sice nikdy nikdo neuslyší (a stejně tam nezmizel za prací, ale aby se mnou nemusel už nikdy nikam jezdit, protože to prakticky vždy skončilo nějakou jeho zlomeninou)) ukradli v roce 09 toto kolo…

 

..rok se ale s rokem sešel a já mám nové kolo. Podobnost čistě náhodná.

 

Byla to celkem zajímavá práce, dělat mechnika a prodavače kol a to obvzlášť pokud Vám do krámu chděj lidi s takovejma zavadama, jako že si sice namontovali tu novou odpruženou vidlici, ale že nějak přestala brzdit ta přední brzda,tak jestli bych se na to nemohl podívat. A tak – jsem se podíval a pánovi doporučil, aby si šel dát oběd, protože odstanit tuhle závadu chvíli potrvá.. a po zbytek dne jsem si vzal volno.

 

..chlápek ale přišel druhej den s bakšišem..

a tak ani není potřeba požít násilí v podobě nejdelší sedlovky na světě.

A pro naše utvrzení toho, že chlápek je fakt gurmán, tak zobe vysvětlení, že tyhle kukly se do krabice vkládaj už z výroby a cestou je tak bota chráněná před vnějšími vlivy.

 

 

A jako poslední pro dnešek – jedna hitovka:

Komu je jak nám?

 

 

A next random shots comming někdy příště..

 

-a-

6 komentářů pod “Random shots”

  1. Martin Čárys

    A doprdele !!! : ) ) )

  2. Duchna

    Co to s tou shimano botou přišlo za Vetřelce?

  3. Andy

    Čárys: Muhahahaaa.. :)

    Duchna: No hele taky jsme na to koukali jak z jara.. horší bylo že pak člověk zašel do skladu a tam na zemi byly takový kokony nebbo co..

  4. ferda

    ta trojka XD, to je dobrý zlo, pán musel být šprímař :)
    jinak dobrá rychlovka po ránu pobavilo
    …. délka sedlovky: gurmán … XDD

  5. xup

    Hele bomba, tohle pobaví… udělej z toho pravidelnou rubriku, fakt sem se nasmál… Ono je vůbec skvělí když třeba otevřeš v kompu složku Sony ARCS fotos jako třeba já… jako sledovat fotky s kámošema když ti bylo o deset míň apod to je k nezaplacení… od všeho ostatního je tu Másterkard.

  6. tomaass

    :-D

Komentář: