Random shots 2

FormatFactoryIMG_0154

Tahle rubrika nebude věčná, to určitě ne, ale ještě pár kousků se snad nějak v historii najde, aby oko nejen bikerovo nezpomělo jak šel čas..

Třeba když jsme po první obhlídce Monínce, vzali do ruky dláta sekery a pily a šli opravdu odklízet ten neprostupnej terén, kde už se teď konal nejden českej pohár. Takhle to vypadá fakt dramaticky a je tak pravda, že při prvním pohledu to celkem dramatický bylo, ale ta touha budovat vlastní traily a bikepark, ta celou krew hnala dopředu.

 

A i přes to, že třeba na první otvíračku trochu nasněžilo, nebylo nic lepšího, než si prostě den předem vzít lopaty a jít to trochu odházet..

 

 

Tak jasně že jsem těch kol pár vystřídal na dveřích bejvalý dodávky..

..ale když pak takhel cestujete Evropou a zjistíte, že se to prostě s transpíkem dá dělat ještě úplně jinak, je tu hned zas chuť si toho motokrosa koupit. (Jo a ten bike je skovanej ještě za tou motorkou..)

 

A do třetice opět jedna zákulisní fotka cestovatelská. To si prostě sedíte na Otíka v autě (300km mlčíte a u Mnichova řeknete “Mnichov..” ) a znenadání místo toho abyste zasáhli svojeho šoféra onou jednoslovnou ohromující větou, poté co těch 300km čumíte do zpětnýho zrcátka a počítáte patníky, otočí se naopak váš šofér na vás a povídá: “Ty hele, nechceš to vzít za mě? Už toho mam plný brejle..”

 

 

-a-

Komentář: