Bikepark Monínec se letos NEOTEVŘE

neotevřem

Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ, I PŘES OBROVSKÉ ÚSILÍ NA BRIGÁDÁCH A PO ZÁKULISNÍCH DEBATÁCH SE LETOS BIKEPARK MONÍNEC NEOTEVŘE.

 

Pro více info a podrobnosti, které k tomuto rozhodnutí vedly klik dovnitř..

 

Je to totiž sakra tak domazlený a doladěný, že sme se rozhodli, nic neotvírat, protože byste to svejma gumama stejně jenom rozmotokrosili z čehož nám některým škube levý víčko víc než legendární veverce z Doby ledový, Vlčák překusuje patnácky trámky rychlejce než motorovka co šlape na racing benzín a Cruzovi se v ruce plaší lopata i krumpáč rychlejc než kolty Johnu Wayneovi v jeho nejlepších letech..

 

Takže MUHAHAHAHAHAAAAAAA….

 

Jasně – otvíračka bude. Na pátek 1.5. je naladěno jak nikdy před tím a pokud počasí dovolí, bude se prášit za kočárem v každý klopce. V pátek už Vlčák, Cruza a Čárys najížděj na Monín aby začali opět víkendové martirium, ze ktereého se stává obrovská řehole a berou si an to dovolenou aby mohli otorčit na trati. V sobotu se pak sice domluvenej bagr nejen že neobjeví, ale až po obědě dostáváme info, že se bagrist vožral kdesi v hospodě a tak přichází opět hrubá práce s lopatou a hráběma a dolaďuje se co jde.

Spodní lavice jsou teď jak zenová zahrádka a nová hlína na přejezdech snad nějakou chvíli vydrží než se objeví první šutráky. Zbytek trati už je připravenej standartně a byla protažená poslední klopenka  na výjezdu z lesa a i výskok (lavice) z lesa ja malinko protažená.

Dole se pak doladil náskok na simonse a na seskoku přibylo pár pěknejch loapt od bagru. Toto celé v kompletu zaskočeno a na několik zpúsobů otestováno cvičeným soběslavským kaskadérem Cruzem, abychom nájezdovku i odpal náležitě vyladili a seznali, že se na to dá fakt jet fakt skoro krokem ve smyslu, že když člověk skočí dřevěňák, který je před tím, je rychlost hodně dostatečná a Cruzo si musel pak i několikrát sáhnout na brzdy. Takže na Simonse s rozumem.

Takže na 1.5. vše ready a nebojte další úpravy na trati, včetně zprovozěnní celé nové trati budou následovat.

 

Za moníneckou stavitelskou CREW -Andy-

 

9 komentářů pod “Bikepark Monínec se letos NEOTEVŘE”

  1. zeli (malej)

    Velkej palec nahoru! Tedy ten co dostal zihadlo od vosy a jeste natekl, aby bylo videt jak cenim tuhle makacku co tam vsichni oddreli!! Diky a tesim se neskut
    neskutečně!!!

  2. VLCaK

    Dekuji vsem brigadnikum a arealu Moninec s pripravou bikeparku: Moninec crew Cruzo, Petra, Kuny, Andy, Carys.
    Michal Vacek, Martin Liska, Jan Jirasek, Radek Musil, Jan Zdarsky, Tomas Babicky, Stepan Adamek, Tomas Homola, Daniel Semeniuk, David Viktora, Ondrej Dinda, Stepan Jirasko, Lukas Dlouhy, Tomas Vcelak.

    Diky a 1.5. v patek na otviracce VLCaK

  3. Martin Čárys

    Mákli jste si klucí !
    Jsem sice skrz pracovní vytížení letos nemakal tak jako loni, ale popravdě jsem si to celkem vynahradil posledníma dvěma dnima, muhahahaááá !

    Třeba takovej Cruzo dřel tak, až se z toho večer třikrát poblil !

    A ad votvíračka : Užijte si to. Bohužel tam nebudu, což mě děsně mrzí, protože až přijedu, bude to už vojetý, a já si to chtěl vojet s kumpánama jako první.

    Béééé : (

    Inu, co nadlěáme.

    Užijte si to, a VELKÉ PS : KDO BUDE BRZDIT V KLOPENKÁCH A POUŽÍVAT GUMY SE ŠPUNTAMA, DOSTÁVÁ AUTOMATICKY ČERVENOU KARTU !!! : )

    sjezďáky nechte doma, vemte BMXka.

  4. Manas TL

    Muzu vzit misto BMX silnicku?

  5. Andy

    S gumou hrubší Larsenu TT bikeparku se vyhni! ;)

    Zaprší (sand ne zas moc), pěkně se to utáhne a bude..
    http://www.yr.no/place/Czech_Republic/Central_Bohemia/Pr%C4%8D%C3%ADce/long.html

    Těšim se!

  6. maloun

    Haha vy Blbečkové :D ve mě fakt hrklo !!!!!
    sranda musí bejt a funguje to :D držim palce

  7. Bob

    čau pojede lano i v sobotu ?

  8. Martin Čárys

    Jasně…celej víkend…az do podzimu…

  9. cruzo

    Hlavně velké díky šikovnosti bagristy protože bez něj by se toho tolik nezvládlo. Je to mistr v oboru

Komentář: