ČéPé od Šárky

kouty

Že se teď nedávno jel Český pohár v Koutech nad Desnou, to jistě každý postřehl.
Několik reportů už sepsáno bylo, fotek vyšel taky mrak, statůsků byl plnej fejsíček, tak tady ještě něco ode mě. Pár písmen o tom, jak jsme si to užili my a hlavně video, které představuje průřez celým pohárem, o jehož střih se postarali Mad Moss Family.


Kdo byl, myslím, že párminutové připomenutí nej trati v ČR by mohlo snad jen potěšit a kdo nebyl, samozřejmě přišel o hodně a doufám, že ho video navnadí dorazit alespoň na poslední ČPDH, které se bude konat na Ještědu…
My dorazili už v pátek ráno, já s RMteamem v pátek okolo druhé hodiny, pak na chvíli poslintat polštář na naší chatičce a ráno vzhůru na kopec. Za pátek jsme pojeli snad celý bikepark a že to je pořádnej kopeček, dle mě nejlepší bikepark u nás. Tečku za dnem jsme udělali u sousedů v pergole. Proč u sousedů? Páč naše chata pergolu s grilem neměla, my měli spoustu naloženého masa a sousedi se neuráčili přijít na naší párty.
Sobotu jsme už trénili čistě jen sjezdovou trať, ovšem že by mi to vadilo to vůbec. Na jedné trati je zde totiž absolutně vše od skoků, kořenů, stromů, klopenek, kamených pasáží, louky a bláá bláá, prostě VŠE. A proto mi nádhernou sobotu na perfektní trati nezkazila ani moje zadní brzda, která spáchala sebevraždu o strom, zrovna když jsem si zkoušela nose manual, ani přehazovačka, která se dala nejspíš ke konkurenci. Naštěstí je v areálu perfektní servis, který dokázal moje komponenty na kole výborně usměrnit.
Večer opět nějaká ta kultura, pár piv s celou naší bandou, dobré jídlo i když tentokrát už v naší společenské místnosti při sledování Hunger Games.
A je tu další den. Ačkoli pátek a sobotu bylo nádherně, nebyl by to pohár, aby ze soboty na neděli celou noc nepršelo, takže lilo jako z konve. Vlastně pršelo ještě když jsme jeli nahoru na první měřák, navíc jsem asik i lehce podcenila obutí a švíkla si to na suchých pláštích, takže první měřák byl boj o přední kolo, které se mi smýkalo po trati jak had všemi směry, ale nedala jsem se a bránila jsem ho celým svým tělem, což mělo za následek, že jsem dojela jak víla kanálka hnědá.
Na finálovou jízdu zasvítilo slunko a trať docela pěkně vyschla, ovšem zážitek z předešlé jízdy mi to nějak nedovolil pustit, pořád jsem čekovala, který kluzký kořen mě pošle na výlet za mlíko, ale trať byla zase úplně jiná. Kluzké bahýnko trošku ztuhlo a někde se dokonce úplně vyjelo, trať byla skoro ideální a teď mě tedy mrzí že jsem tu zadní brzdu opravila, ale co…
Takhle jsem si vysloužila až páté místo, což je mi sice líto, ale i tak jsem si to strašně moc užila a to je asi hlavní, navíc na sobě cítím nějaký ten progres a i když třeba na výsledcích to vidět moc není, protože to nějak nedokážu prodat v závodě, mě to stejně ba. Samozřejmě aby bylo aspoň něco pro lidi, kteří mě podporují, točila jsem jak o život skoro vše a video tedy můžete shlédnout na konci článku.
Toto je tedy za mě vše, děkuji všem lidem dobré vůle, kteří mě podporují, ať už jakkoli, fandí mi a hlavně sponzorům ( Cyklo Jiřička, Bikestrike.com, od nichž mám hadříky One, 100% produkty a další bezva věcičky, firmě Swietelsky, bez nichž by nebyl keš na novou brzdu a samo klukům z naší Mad Moss Family za video …)

 

http://www.pinkbike.com/video/414217/

 

 

 

 

3 komentářů pod “ČéPé od Šárky”

  1. Andy

    A my děkujeme že jedeš dál a píšeš a tvoříš a to ne jenom statusma na fejsíčku, ale větama, odstavcema, článkama..
    Posouvá to tebe, posouvá to nás!
    Díky.
    -a-

  2. Šárka

    Fajn, že píšeš. Na videu tvoje jízda vypadá super. Myslím, že pokrok je důležité cítít hlavně na sobě.

  3. Čárys

    PEcička !
    Víc srdíčka do toho, trochu upustit brzdy a musí to tam padat…
    1*

Komentář: