Chainless race a Whip contest 2015 Monínec – first info – UPDATE!

chain

Hej hola čeládko ze řetězu utržerná, první info o tom jak a kdy chainless a whipcontest je uvnitř..

Tak neváhej a klikej!

Tak první a podstatný údaj na Vás vysolím hned za začátku, kdy ještě všichni budete dávat pozor – takže kdy: 17. a 18.10. a to dále s rozdělením, že Chainless i WHIP se pojede v jeden den a to v sobotu a poté co se při závodě a večer v hospodě řádně odpotáte, tak v neděli se pojede FREERIDE dle vašich představ a nově nabitých zkušeností.

Na místo se samozřejmě můžete začít sjíždět už v pátek na parknig dole klasicky dole na štěrkovým parkovišti za restaruací M2. Pokud by to někdo chtěl řešit i s ubytováním, tak není problém napsat a na Moníneckým webu si poladit rezervaci a moc bych s tím neotálel, protože kdo pozdě přijde, ten v noci nespí, pokud nemá svůj vlastní karavan, nebo to nezapíchne na kosmonauta na předních sedačkách svý fábie.

Další info, je v kolik.

Start Chainlessu bude v sobotu ve 12hod a od toho se odvíjí i prezentace, která bude  v 9 hod v restauraci M2. Whip contest se pak pojede v sobotu ihned po skončení Chainlessu – počítáme start Whipu kolem 15hod.

Trať Chainlessu se pojede klasicky FR lesem (tedy nikoliv po nový trati pod lanem – to by bylo moc easy), ale volba stopy v lese už bude jen na Vás a pokud to někdo bude chtít vyloženě pálit celou cestu DH mordorem, je to jen jeho volba a stejně tak pod asfaltkou je to opět na Vás, ale sem tam mlíko dáme – takže žádný ulejvání klopenek. Jedeme kalsickym stopky-vysílačka-chrono-systém a kdo nebude na místě startu včas, má smůlu, takže si dejte fóra na lanovku.

 

Tak, toliko prvních pár písmen k Chainlessu a pokud vše klapne, tak na sobotní večer (protože se jede Rampage) možná bude překvápko..

 

Tak see ya na Monínu!

-a-

 

2 komentářů pod “Chainless race a Whip contest 2015 Monínec – first info – UPDATE!”

  1. pálenák

    zadny prekvakpo! ono se to proste bude vysilat !!!

  2. Andy

    A mě hned něco napadlo – nemáte někdo na sobotu na půjčení vysílačky?
    Dosah tak 5km a rozumná výdrž baterky?

    Půjčovné budiž vybártrováno za vteřinky ve výsledcích.. :)
    Ha?
    Což?
    Pište mě na maila: david.and@post.cz
    Díky.

Komentář: