Chainless 2015 last info

FormatFactorySequence 01.Still012

Neděle freeriding.. 

Sobota Chainless a Whip contest.

..a pátek? Rampage promítání..

Poslední info uvnitř..

 

Tak ač to sice vypadá, že v sobotu dopo bude padat nějaká voda zhora, tak na plánu uspořádat další zakončení sezony na Monínu Chainlessema  Whip contestem platí.

Dneska celou trať prošel Cruzo a Vlčák a pěkně to tam vymlíkovali a poupravili poslední kousky traťe před závodem. Teda i přes to, že je zataženo, někde prší a mrholí snad všude, tak díky tomu písčitýmu podloží na Monínu se tam voda vsákuje raz dva, že v lese je jen lehce vlhko a pod první vrstou jehličí už se práší. Mlha se sice drží, ale pokud bude vidět od jedný spodní lavice ke druhý, tak i Whipcontest je jasnej.

Poslední info od vedení areálu pak je, že permice na celej víkend, tedy na dva dny ježdění bude za 300,- (ne, dělit na půl to už fakt nejde). Prostě dva dny motokrosu za tři kila.

Já se pokusím na Monín přiletět už zítra večer s noťasem a protože máme domluvený plátno na promítání a projektor ve spodní restauraci M2, tak by nemělo nic bránit tomu, abysme si mohli vpálit i večerní live-broadcast z Rampage kterej začíná v pátek v 18:30 (pokud někdo bude mít noťas a já ještě náhodou nebudu, vpalte to tam, wifina jede).

Tak see ya v pátek na Monínu..

-a-

Komentář: