Alpský roadtripy 2015

FormatFactory4

Tak si sedím v pátek v práci, za oknem se obloha zatahuje jak v předzvěsti apokaliptickýho filmu a v tu chvilí mě najednou přistane mail od Pedra. Že prej – Posílám ti link na video z našeho letního putování s Nikou po bikeparkách.
Teda lepší  nakopávačku nálady jsem dostat nemohl.

Tak klik dovnitř na závany léta..

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

6 komentářů pod “Alpský roadtripy 2015”

  1. Andy

    ..a i přes to, že je pondělí, tak mě ten pohled na bílozelený kopce, ale krátky rukávy, nepřestává bavit.. :)

  2. Martin Čárys

    Jsou 4 hodiny ráno, Bali, Indonesie. Vedro jak prase,klimatizace pustena na 3O stp tě ochlazuje, Fakt.
    Právě přijeli další freečka…a vlastně i bikeři trochu se vycachtat.
    A ty si sedíš v kanclu.
    Prijed.
    Nemel.
    Vánoce holt budou dřív… : )

    Pěkněj reportík !
    Ma

  3. ondra

    zdravim, muzu se zeptat na par informaci ohledne Aletsch Glacier ? to se jezidim nornalne po pesni turicke ceste ? nahoru asi po svych kolik casu to cca zabare ? ledovec vypda opravdu krasbe :) dekuji za info

  4. Pedro

    ondra: Jo, je to po pěší, z vrcholu Bettmerhornu, kam sme vyjeli lanovkou. Jeli sme po týhle trase http://www.alpineadventure.ch/tours.html#ip%C2%ADd=13439422&zc=12,8.04294,46.44392&wt=Aletsch%20Arena%20(Ski%20Resort)&ipd=13439422&ov= , nebyla to prdel, z grafu převýšení to vypadá, že to je z kopce, ale fakt dost sme jeli nahoru + pár desítek minut přenášení v šutrech. Vyjeli sme v poledne a v pět sme to museli zaříznout a vrátit se do Bettmeralpu zkratkou, páč se blížila bouřka. Měli sme ale sjezďáky, na trailovejch kolech by to asi byla větší pohoda.

  5. ondra

    dekuji za info :) a na kolik vyjde lanovka ?

  6. Pedro

    Tyjo to si vůbec nepamatuju.

Komentář: