Monínec – destrukce

FormatFactoryphoto 3

Jen těžko se hledají slova, když se musíte dívat na vlastní práci, která se promění v prach. Bohužel se nebavím o ničem jiným, než o aktuální smutné situaci na Monínci..

 

Tedy ono to až doposud byla docela legrace.

Na konci roku se prostě jen pár klopenek zahrnulo zas do země, aby rolby na konci a na začátku sezony, neroztahaly hlínu frézama po sněhu, aby se za na jaře pozval bagr a vymodelovali se zas klopky zbrusu nový. Pro moníneckou stavitelskou CREW celkem vděčné téma na jarní brigády a možnost zas potvořit něco nového a pro areál minimální námaha. Bikepark se tak postupně tunil až do letošní podoby, kdy asi klopky nahoře na sjezdovce bavili lidi nejvíc a bikepark dostal už zavedenou tvář toho, že s novou sezonu vždy přijde něco nového. Tu a tam se tedy postavila nějaká ta nová překážka ze dřeva a pro letošek i nová odbočkna na “family – flow” trail s dalšími dřevěnými překážkami.

Jenže všemu je evidentně jednou konec..

 

 

Za moníneckou stavitelskou CREW

-a-

5 komentářů pod “Monínec – destrukce”

  1. Maara z Klaanova

    A treba ty prekazky jen rozebrat na vetsi kousky a schovat na zimu do lesa, jako se to dela vsude jinde ve svete by neslo?

  2. Stanley06

    Aaaa tady někdo potřeboval dříví na topení :-(

  3. Martin Čárys

    4: Maara : to nejde…tohle jiz bylo uplne nasračky, letos to stalo jiz jen silou vule…takže proto.
    Andy trochu mačkal slzu, hehe ! : )
    Ma

  4. Honza Dvořák

    Rozumím tomu správně, že na jaře vyroste nový drop a nový Wallride??? (prosím odpověď ANO)…. Monínckej drop patřil mezi TOP prvek bikeparku. Byla by to škoda… :/

  5. lutte

    To bude zas nejaka konspirace :) Kazdopadne pokud budou novy prekazky tak ok. Vsechno ma svoji zivotnost, otazka jak by to vypadalo po dalsi zime.

Komentář: