Úterý v sobotu

vlcsnap-2015-12-12-17h04m53s092

Tenhle podzim a zima přeje zatím ježdění na kole víc než by se po loňsku mohlo zdát. A když to počasí přeje kolům, je jasný, že to bude přát i motokrosu.

Tak jeden training muddy MX inside..

 

 

Není třeba znát všechny díly trilogie Zpátky do budoucnosti, aby si člověk mohl trochu pocestovat v čase. Stačí vědět, že v Úterý můžete být každej den a taky to, že v Úterý se nejen kdysi parádně bikovalo a strávili jsme tam část legendárního roadtripu, kterej každej rok pořádal Čárys, ale že se tam dá třeba i teď docela pěkně pojezdit na MX. A tak po krátký domluvě s Jonášem Nedvědem jedem na tuhle lokalitu.

Jonáš má celkem nalítáno, za ty roky motokrosu, takže i přes to, že cestou leje, pořád pevně věřím, že když se řeklo hliněno-písčitej podklad, snad to alespoň nebude úplnej bahení metal. Teda mě to zas až tak nedrásá, neb dolmulava zněla, že prostě jen tak něco natočíme, zatímco si Jonáš bude vesele lítat po trati, na druhou stranu ale, nechtělo se mě ani tak lítat bahnem jak na Woodstocku.

Na místě pak musím uznat, že úplný bahenní lázně to nebudou, ale louží je tu i tak dost. A tak když Jonáš poprvé prolítne kolem dostávám pěknou sprchnu toho hliněno-písčitýho podkladu v tekutý formě. Není nad to chytnout trochu bahna i na foťák.. Postupem času se pak nejen vyjasňuje, ale už ani z tratě nelítá toho bahna tak moc, jak se i Jonáš parádně trefuje do stop. No je to zas celkem legrace a protože po dvou hodinkách toho máme dost, balímne a jedem nazpět.

A já si zas odjíždím domu s pocitem toho, že vrknout si takhle po bikový sezoně za plyn vůbec nevypadá jako špatná zábava..

..a jedna mála videoochutnávka zde:

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

 

-a-

 

 

1 komentář pod “Úterý v sobotu”

  1. Martin Čárys

    NAprostá pecka, naprostá !!!
    JEdete si to dobře klucí !!!!
    Martin

Komentář: