Milion možností – full gas

1-intro

O tom, jak se dá proflákat den, jsem už psal v článku Milion možností. Někdo se našel, někdo se našel částečně a někdo se nenašel vůbec – jako třeba 200kláda. A tak jsem si vzal jeho poučku k srdci a když znovu přišel takový den s milionem možností..

 

 

Jsou dny, který Vám Milion možností sami nabízí, ale vy si říkáte, že okolnosti prostě zrovna nehrajou do karet. Pak je ale den, který je najednou ten pravý a já si prostě řekl, že je třeba ten den využít na plný pecky. Takže jsem ráno vstal a jel voject ten Moníneckej kopec. Jenže tahle legrace mě vydržela ani ne do dvou odpoledne a já pořád neměl dost. Z kola padala hlína a lyže i Snowscoot na sobě měly čerstvej nános sněhu. Vše zabaleno v autě a já už za chvíli lehkou nohu na plynu, abych si cestou promyslel další plán. Ten už sice nebude tak dynamickej, jako řádění na Monínu, ale venku je prostě světlo a proč být doma, když všude dobře? Doma tedy jen vyhazuju přebytečný věci a hned zas skáču do auta, abych se jel podívat na Ladronku. Jo, sice fouká, ale aspoň si tu stabilitu pořádně pocvičim.

Takže opět sahám do kufru auta a tahám z něj SLACKLINU. Vítr duje, že lidem kolem trhá šňurky od jejich draků a když na mě při napínání lajny shora dopadne větev, na chvíli se zarazím, jestli ta ráčna není pro ten stromek až moc napnutá. Tak jí nechávám volnější a uvidíme, co bude. Vítr duje, větve lítaj, ale aspoň mě to dorvnává to moje máchání rukama na lajně a tak si tu pěknou hodinku chodím a dělám blbosti, až se začne pomalinku smrákat. V tu chvíli je zase čas na změnu.

Lajnu balím a z mojeho bezedného kufru od auta,  který by mě zaviděla i Hermiona Grangerová se svojí bezednou kabelkou, tahám LONGBOARDa. Ladronka je prostě na ježdení po rovince parádní a ten asfalt je tu luksusní. Navíc, teď tu není skoro živá duše a tak se dá jet bez problému a kličkování mezi davem. Dávám si to dvakrát kolem dokola celkem ze mě leje a nakonec si ještě několikrát dávám podjezd pod silnicí, kde se to alespoň trošku rozjede a s rohlíkem na ksichtě to po pěknejch 12km bordování balim. Světýlka pod prknem sice šajní, ale já jsme zpocenej a je třeba se už trochu vyklidnit.

A tak skáču opět do auta a po malym přesunu se ocitám před Radlickým bazénem. Takže bágl s ploutvema do ruky a jde se do BAZÉNU. Tam celkem prázdno a to dokonce i na straně, kde jsou nejhlubší dráhy a tak nelením a skáču tam. Pár bazenů na rozplavání a pak něco nakopat pod vodou. Je to ale spíš jen takový cachtání, prostě na pocit abych se po tom rozjetým dnu dal do klidu. Hodinka tu uteče jak nic a najednou stojím pře bazenénem, koukám do černýho nebe a nemůžu se přestat smát. Jsem totiž nastřelenej víc než discodancer ve tři ráno.

Tohle byl prostě neskutečněj den s milionem možností a já si je tentokrát musel vpálit všechny tak, jak mě přicházeli na mysl.

LYŽE – SNOWSCOOT – KOLO – LAJNA – LONGBOARD – BAZÉN.

Nezapomenutelný den.

Takovový, jako může být každý další.

A stačí se jen zvednout a jít..

 

-a-

8 komentářů pod “Milion možností – full gas”

  1. Viktor

    Výborný den! Jasná ukázka toho, jak se těch současných pár hodin světla dá skvěle využít. Díky moc za reporty!

    V.M.

  2. Michal Kosík

    Výborný Andy, Fakt že jo..
    kdy si dáme slack spolu ?

  3. Martin Čárys

    Kamaráde, ano !
    Aneb 24hodin naplno :
    trocha historie tady – http://720.cz/?p=12894

  4. Andy

    Viktor: Když to sedne nejde pak zastavit.. :)

    Michal: Už si to říkáme nějakou dobu, co? Léto kamaráde, na léto bych to směřoval.. když dobře bude, na Monínci rozšíříme lávky a pak třeba někdy tam.. ;)

    Martin: jj – jen mě to vždycky trvá trochu dýl, no.. :)

  5. perry

    Super! Ja teda neumim chodit po provaze ani dejchat pod vodou a interval střídání jednotlivejch srand mam větší, takže mejch posledních sedum dní vypadalo následovně: boulder – silnička – běh – bazén – boulder – bazén – běh. A dneska večer beru běžky a jedu na víkend do Krušnejch. Je jedno, co kdo dělá, ale hlavní je podle mě neupadnout do stereotypu a bavit se. Když se v březnu běžci nebo cyklisti na prvních závodech předháněj, kolik maj naběháno nebo najeto přes zimu, říkám většinou nula, ale přes litr na běžkách. Rozmanitost je podle mě nejzábavnější a nejzdravější. Když mě bolej nohy, jdu plavat nebo lízt. Když mě bolí vršek, jdu běhat nebo na kolo. Blbý je, že z lyží bolí všechno, takže po víkendový náloži většinou jenom ležim a cpu se čokoládou.

  6. maverick82

    Andy: jak se to kombinuje s rodinou?

  7. Maverick

    Hehe Andy dej příště vědět když budu čr tak se přidám

  8. Martin Čárys

    Perry : Amen. Vidím to stejně. Občas mi říkají : “takhle z tebe ale nikdy dobrej freediver nebude, nebudeš topit pod 80 když se přetěžuješ během, kolem, stěnou – každej den…”

    Jenže víš co ?
    Je mi to fuk. Mě to takhle baví. A tak to má bejt.
    Stereotypy nesnáším.
    Proto dělam vse.

    Mame to s Andym dost podobný. Jemu to jen jak sám píše, déle trvá.

    Snad ho dokopu, at si koupí motokrosa : )

Komentář: